НАЧАЛО Прессъобщения

Solana води възраждането на алткойните, докато това ICO на Bitcoin форк може да скочи 100x

октомври 12, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana води възраждането на алткойните, докато това ICO на Bitcoin форк може да скочи 100x

Крипто пазарът имаше период на спад от 2022 г. насам. Проекти като Solana изпитаха засилен мечи натиск от страна на крипто общността, особено след като излязоха наяве връзките на платформата с FTX. 

Въпреки това проектът изглежда ще поведе алткойните във възраждането, предвождано от бичите опасения, проявени от Биткойн през последните няколко месеца. 

Solana може да се представи добре, докато крипто пазарът се опитва да се възстанови, а тази нова крипто платформа може да скочи до 100Х след края на ICO-то си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво представлява ICO?

Първоначалните предлагания на монети са във възход от пика на бичия пазар на криптовалути. ICO-тата са инструмент, предназначен за набиране на средства за разработване на Web3 проекти. 

По време на ICO инвеститорите влагат пари в проекта в замяна на родната дигитална валута на платформата. Когато платформата получи масово приемане, токените придобиват по-широко търсене и стават по-ценни от това, за което инвеститорите са ги закупили. 

Пазарът на криптовалути е силно волатилен, а капиталовите печалби могат бързо да скочат и да генерират хиляди долари за кратко време. Bitcoin Spark е най-новото ICO, а полезността му поставя родната дигитална валута на платформата на възходяща траектория към 100Х.

Защо Solana поскъпва? 

Цената на Solana започна да се покачва, след като за момент прокара инерция към продължаващите мечи пазарни настроения, които властват на крипто пазара от началото на годината. Мечият импулс засегна проекти като Solana в дълбочина, като се увеличи регулаторният контрол от страна на правителствата и регулаторите по целия свят. 

Solana може да се представи добре в бъдеще, особено когато инвеститорите открият възстановяване на пазара. Въпреки че Solana показва признаци на подем, инвеститорите очакват 100-кратни печалби от Bitcoin Spark след края на нейното ICO събитие през ноември.

Колко е монетата Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е нова крипто платформа, която възнамерява да промени начина, по който функционират Web3 проектите. Родният дигитален актив и газов токен на Bitcoin Spark е BTCS, който в момента е на разположение на инвеститорите за закупуване на цена от $3 за токен. Цената обаче подлежи на промяна с увеличение, планирано за следващата фаза на ICO.  ICO събитието се намира в седма фаза, като предоставя на инвеститорите 7% бонус върху всички покупки.

Bitcoin Spark има множество функции за печелене, включително текуща програма за рефериране, от която се възползват както рефериращите, така и реферираните участници. След като потребителят създаде акаунт, той може да получи достъп до уникален идентификационен номер на реферала, който да сподели с приятели, членове на семейството или в социалните си медии. 

Всички препоръчани лица ще получат 10% комисиона за първата покупка на BTCS токени, при условие че покупката е на стойност $60 или повече. Освен това рефериращият участник ще получи и подобна сума, депозирана в сметката му след приключване на покупката. Бонусът ще бъде депозиран и на двете страни в BTCS токени.

Платформата, одитирана от Vital Block черпи корените си от консенсусните механизми на Bitcoin и Ethereum, за да разработи метода за валидиране на мрежата, познат като “доказателство за процес” (PoP).

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.