НАЧАЛО Други

Solana VM събра над $1 милион, за да пусне първия в света съвместим с EVM L2 за Solana

05.06.2024 6:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana VM събра над $1 милион, за да пусне първия в света съвместим с EVM L2 за Solana

Solana VM — първият в света EVM съвместим L2 за Solana, събра над $1 милион, за да поведе DeFi на Solana.

Предварителната продажба предлага на потребителите шанса да инвестират в $SVM, родния VM токен на Solana.

Екипът разглежда успеха на тази предварителна продажба като индикация за потенциала, който притежава Solana VM. Той има за цел да преодолее пропастта между установената сигурност на Solana и вълнуващия свят на DeFi. Екипът е отделил 15% от общото предлагане на токени за предварителна продажба, което го прави привлекателна възможност за тези, които се интересуват от проекта Solana VM.

Предварителната продажба на $SVM за момента е НА ЖИВО: https://solanavm.xyz/?ref=svm:ogLKlrdc

Solana Ecosystem притежава потенциала и сигурността като основа за нова финансова система в Web3 пространството.

Според Пътната карта екипът планира да изпълни следното през Q3:

-Публично стартиране
– Събитие за генериране на токени
-Листване на CEX&DEX
-Внедряване на ключови dApps, съвместими с EVM, в средата на Solana VM.

Тази предварителна продажба предлага $SVM на прогресивно нарастващи цени. Тъй като стартирането на токена е планирано за Q3, прозорецът за предварителна продажба се очаква да приключи скоро.

Какво е Solana VM?

Solana VM – първият EVM съвместим L2 за Solana е вашият портал към напълно съвместима среда на Ethereum в блокчейна на Solana. SolanaVM ви позволява да се възползвате от потенциала на dApps, базирани на Solidity и Vyper, за да използвате предимствата на мрежата на Solana.

SolanaVM действа като мост, позволявайки на разработчиците безпроблемно да преместят своите съществуващи Ethereum приложения към Solana.

Конкурентно предимство:

Кели, който също е основател и главен изпълнителен директор на BKCM Digital Asset Fund в епизод на CNBC каза:

„Трябва да мислите за Solana като за вероятно следващия. Bitcoin, Ethereum и Solana вероятно са големите три за този цикъл.“

Solana VM се фокусира конкретно върху преодоляването на пропастта между Ethereum, настоящият лидер в DeFi, и Solana, високоскоростна блокчейн мрежа.

Solana VM действа като мост, позволявайки на разработчиците безпроблемно да преместят своите съществуващи Ethereum приложения към Solana. Това отключва огромния потенциал на архитектурата на Solana, която може да се похвали с:

  • Скорост: Виртуалната машина на Solana може да обработва хиляди транзакции в секунда, в сравнение с текущото ограничение на Ethereum, което позволява незабавни транзакции за потребителите на DeFi.
  • Значително по-ниски такси: Ефективният дизайн на Solana поддържа таксите за транзакции до минимум, което прави DeFi приложенията по-достъпни за всички.

Solana VM не е само скорост и спестяване на разходи. Това е печеливша ситуация както за разработчиците, така и за потребителите:

  • Безпроблемна миграция: Разработчиците могат да мигрират своите Ethereum приложения към Solana с минимални промени в кода, благодарение на функциите за съвместимост на Solana VM.
  • Познат интерфейс: Потребителите могат да продължат да използват инструментите и интерфейсите, с които вече се чувстват добре, докато се наслаждават на предимствата на високоскоростната мрежа на Solana.
  • По-приобщаваща DeFi екосистема: Чрез премахване на бариерите на бавните скорости и високите такси, SVM отваря вратата за по-широко приемане и иновации в DeFi.

Посетете техния уебсайт и се присъединете към тяхната общност в Telegram, за да научите повече и да станете част от това революционно движение.

SolanaVM е повече от просто мост – това е скок напред в DeFi технологията. Като използва силата на Solana, той има потенциала да революционизира начина, по който взаимодействаме с приложенията в един децентрализиран свят. Допълнителни актуализации могат да бъдат проследени в техния официален Twitter: https://twitter.com/solanaVM

Готови ли сте да се присъедините към DeFi революцията? Посетете уебсайта на SolanaVM — solanavm.xyz и бъдете част от бъдещето!

Oтносно

Solana VM е новаторски проект, основан от екип от всеотдайни разработчици, страстни за бъдещето на DeFi. Тяхната визия е да преодолеят пропастта между установената екосистема на Ethereum и силата на Solana. Постигайки това, SolanaVM има за цел да създаде по-ефективен, достъпен и иновативен пейзаж за DeFi.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.