НАЧАЛО Прессъобщения

Solana вече не е атрактивна за стейкърите. Крипто инвеститорите се насочват към Bitcoin BSC

септември 14, 2023 18:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana вече не е атрактивна за стейкърите. Крипто инвеститорите се насочват към Bitcoin BSC

Solana успя отново да разочарова феновете на крипто стейкинга, понасяйки нови удари. През 2023 година $SOL със сигурност е един от най-големите губещи на пазара, като само в рамките на последния месец един от най-популярните блокчейни за децентрализирани приложения се срина с над 24%.

Цената на Solana е под $19, а тези, които се довериха в дългосрочен план, не могат да търпят повече, въпреки че се забелязва малко повишаване с около 3% днес.

Затова и крипто стейкърите се насочиха към една нова криптовалута в предварителна продажба – Bitcoin BSC. В статията ще видим причините, заради които Solana се срина, както и основните ключови предимства на $BTCBSC.

Какви са проблемите при Solana?

Докато Етериум успя до голяма степен да реши проблемите с мащабируемостта си, то при Solana далеч не е така. Проблемите със сигурността на крипто портфейлите продължава да е налице, като мрежата на Solana беше хакната поне 5 пъти и загуби стотици милиони долари на своите инвеститори.

От друга страна не трябва да забравяме и друг проблем – оказа се, че FTX планират да ликвидират оценени на $685 милиона $SOL токени, което допълнително стресира платформата.

Какви награди мога да очаквам от стейкинг на Solana?

Крипто стейкингът е доста популярен за инвеститорите в $SOL. Но колко точно предлага? Нека видим в таблицата долу.

Както виждате, ако търсите да правите пасивен доход, то тези платформи могат да бъдат страхотен избор…ако цената на Solana се покачваше.

Дори да правите над 7.2% годишна доходност от своите токени, то понижаващата се цена и лошите изгледи за бъдещето карат мнозина да инвестират в алтернативи.

Bitcoin BSC – нов проект с малко обещания и голям потенциал

В крипто средите винаги се появяват страхотни възможности, но трябва да действате бързо. Една от най-добрите такива за феновете на пасивния доход е Bitcoin BSC. Токенът започна своя ход на пазара преди малко повече от седмица, като само в последните няколко дни генерира над $1 милион, като до момента са събрани внушителните $1.8 милиона.

Но някои инвеститори ще зададат уместния въпрос – защо да инвестираме в нова криптовалута за стейкинг? Сега ще ви покажем не една, а пет причини да го сторите.

  1. Цената е много вероятно да се покачи – предлагането на токени е само 4 милиона в първия рунд, като общото предлагане на токени в ICO-то ще бъде максимум 6.125 милиона. Други 69% са отделени за стейкинг пула, което значи, че проектът е ясно фокусиран върху стейкинг перспективите, а не “бързите пари”.
  2. Наградите за стейкърите са огромни – тъй като е още в самото си начало, Bitcoin BSC предлага внушителните 300% годишна доходност на своите стейкъри – или над 40Х повече от Solana. Причината? Броят на стейкърите все още не е достатъчно голям.
  3. Няма посредник – блажени са вярващите, които си мислят, че крипто стейкинг платформите не вземат такси. Много инвеститори вече имат лош опит с посредници, които обират голяма част от печалбите, но никога не покриват загубите. При Bitcoin BSC няма посредници и скрити такси. 
  4. Използва се Binance Smart Chain – Binance мрежата е изключително голям бонус, тъй като предоставя много по-евтини транзакции (тук говорим не за проценти, а за пъти), а освен това времето за изпълнение също е съкратено.
  5. Можете да теглите стейкнатите токени по всяко време – крипто платформите имат един много неприятен навик – не ви дават достъп до токените, когато бъдат заложени. Обикновено опциите ви се ограничават до две – или теглите и губите наградите, или оставяте токените си, трупате доходност, но губите себестойност. При Bitcoin BSC можете да изтеглите стейкнатите си токени по всяко време.

Bitcoin BSC е алтернатива И на Биткойн

Bitcoin BSC не е просто създаден да бъде алтернатива на Solana. Той предлага интересна и обещаваща алтернатива на оригиналния Биткойн. С по-бързи транзакции и по-ниски такси, тази нова криптовалута решава някои от ограниченията на своя по-стар събрат. 

Докато крипто миньорите са изправени пред сериозни финансови пречки за стартиране в мрежата на Биткойн, Bitcoin BSC предлага привлекателна опция с възможност за стейкинг дори при минимална инвестиция от $10. 

Този подход е особено актуален, като се има предвид, че майнингът на Биткойн става все по-нерентабилен и неефективен. Очаква се този тренд да продължи, особено след предстоящия халвинг догодина, което вероятно ще затрудни още повече процеса на миньорство. 

Bitcoin BSC се позиционира не просто като солидна стейкинг алтернатива на Solana и Биткойн, а като страхотен инструмент за генериране на пасивен доход. Така че, ако се чудите къде да инвестирате годишния бонус, то Bitcoin BSC може да е една от добрите опции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.