НАЧАЛО Алткойни

Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

09.12.2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от вниманието към пазарната динамика на Биткойн.

Напоследък обаче разказът се промени, като стойността на SOL значително нарасна, което показа подновяване на инерцията и засилен инвеститорски интерес.

Това възраждане поставя Solana отново в центъра на вниманието, тъй като тя се стреми да постигне значителен напредък на пазара на криптовалути. Сега неотложният въпрос е: Може ли до края на годината цената на Solana да достигне $100?

По последни данни цената на Solana е $76, а пазарната капитализация възлиза на $7 милиарда, което допринася за пазарна доминация от 1.93%. През последните 7 дни SOL поскъпна с 20.7%.

Прогноза за цената на Solana (SOL) за следващите 30 дни, която се основава на анализ на последните положителни и отрицателни тенденции сочи, че стойността на SOL може да варира между $76 и $80 през следващите дни, отбелязвайки 6% ръст през този период.

Извличайки прозрения от историческите движения на цената на SOL и вземайки предвид моделите, свързани с циклите на халвинг събитията на BTC, прогнозираното годишно дъно за цената на SOL през 2024 г. се оценява на около $65. Индикаторите също така подсказват, че Solana може да достигне $100 преди халвинга на Биткойн, като потенциално може да отбележи допълнителни печалби след него.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.