Home

Solana се срина под критичната подкрепа, но този AI токен все още се държи здраво

25.06.2024 8:45 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana се срина под критичната подкрепа, но този AI токен все още се държи здраво

Пазарът на криптовалути е като пътуване с влакче в увеселителен парк, а напоследък той направи рязък завой. Неотдавнашният спад на цената на Solana (SOL) предизвика вълнообразен ефект на безпокойство в целия крипто пазар.

Инвеститорите, които наблюдаваха как цената на Solana (SOL) се изкачва до нови висоти, сега се борят с внезапния ѝ спад. Но на фона на пазарните сътресения се появява лъч на надежда – Algotech (ALGT).

Нека да проучим какво носи този AI токен!

Анализ на цената на Solana (SOL): Ниво на подкрепа е преодоляно?

Solana (SOL) напоследък преживява трудни времена и току-що беше пробито критично ниво на подкрепа. Преди това нивото от $140 действаше като долна граница, предотвратявайки по-нататъшното понижение на цената. Неотдавнашното движение на цената обаче не можа да задържи това ниво и SOL се потопи под него.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този пробив предполага потенциална промяна в пазарните нагласи, като продавачите могат да поемат контрола.

След пробив на подкрепата трейдърите често гледат към следващата значима зона на подкрепа като възможна цел за понижение. В случая на SOL тази зона се намира на $104. Ако настоящият низходящ импулс продължи, спадът на цената към $104 става ясно възможен.

Това ценово движение съвпада с обезпокоителния спад на приходите от блокчейн на Solana. През изминалата седмица приходите се сринаха до най-ниската си точка в последно време, достигайки едва $626,900. Този спад идва по петите на неотдавнашния ъпгрейд на мрежата на Solana, осъществен по-рано през юни.

Актуализацията имаше за цел да реши проблемите със претоварването, които тормозеха мрежата от известно време. Макар че ъпгрейдът успешно намали рязко покачващите се такси за транзакции и запази пропускателната способност на мрежата от 2,000 до 3,000 трансакции в секунда (TPS), краткосрочното въздействие върху цената на Solana изглежда е странично движение с известна волатилност.

Algotech (ALGT): Инвестиционна платформа, задвижвана от изкуствен интелект

Докато цената на Solana (SOL) може да изпитва насрещни ветрове, Algotech (ALGT) очертава различен курс. Algotech е революционна платформа, която използва силата на изкуствения интелект (AI), за да даде възможност на инвеститорите на пазара на криптовалути.

Чрез усъвършенствани алгоритми за машинно обучение и изкуствен интелект Algotech (ALGT) анализира огромни количества пазарни данни, като идентифицира тенденции и модели, които могат да убягнат на човешкото око. Това се превръща в действени сигнали за търговия за потребителите, които потенциално ги водят към по-печеливши инвестиционни решения.

Algotech (ALGT) не просто се гордее с най-съвременните технологии, но и дава приоритет на потребителското изживяване. Платформата е проектирана така, че да бъде удобна за потребителите, като обслужва както опитни инвеститори, така и новодошли в крипто пространството.

И така, защо този проект изглежда не е притеснена от неотдавнашния спад на цената на Solana (SOL) и по-широката пазарна волатилност? Отговорът може би се крие в силата на изкуствения интелект. За разлика от човешките инвеститори, склонни към емоционално вземане на решения, алгоритмите на AI могат да анализират данните обективно. Те могат да пресяват огромни масиви от данни, да идентифицират фини модели и потенциално да прогнозират пазарните движения с по-голяма точност.

Предварителната продажба на Algotech се приближава към приключване и може да е готова за огромни печалби при листването на Bitmart

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) е в разгара си, като надминава очакванията и тласка проекта към обещаващо бъдеще. След като вече е събрала впечатляващите $9.4 милиона, Algotech е близо до приключване на бонус етапа си. Понастоящем цената на един ALGT токен е $0.08, като над 90% от токените на този етап вече са продадени. Тази невероятна динамика проправя пътя към следващия етап, в който цената на токена ще се увеличи до $0.10.

Но вълнуващите новини не спират дотук. След приключването на предварителната продажба се очаква стартовата цена на ALGT да скочи със значителните 87.5%, достигайки $0.15. Истинският потенциал за растеж на ALGT обаче ще скочи още повече.

Неотдавнашното съобщение за предстоящото листване на Algotech на борсата за криптовалути Bitmart изпрати очакванията нагоре. Разработчиците прогнозират, че това листване може да повиши цената на ALGT с над 1,200%, което я прави изключително привлекателна инвестиционна възможност преди настъпването на следващия бичи подем на криптовалутите.

Заключение

Контрастните резултати на Solana (SOL) и Algotech (ALGT) подчертават постоянно променящия се характер на пазара на криптовалути. Докато утвърдени проекти като Solana (SOL) се сблъскват с временни неуспехи, иновативни платформи като Algotech (ALGT) демонстрират потенциала на изкуствения интелект за навигация на волатилни пазари. Фокусът на Algotech (ALGT) върху инвестиционните инструменти, задвижвани от AI, и овластяването на потребителите я позиционира като потенциален лидер в развиващия се пейзаж на инвестирането в криптовалути.

За повече информация относно този проект:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.