НАЧАЛО Прессъобщения

Solana спадна с 2%, Ethereum е стабилен около $3,800, а предпродажбата на Furrever Token набра $1.2 милиона: Прогнози и възможности26.05.2024 0:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana спадна с 2%, Ethereum е стабилен около $3,800, а предпродажбата на Furrever Token набра $1.2 милиона: Прогнози и възможностиВ тази статия се разглеждат последните пазарни движения и инвестиционни възможности за три различни криптовалути: Solana (SOL), Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR).

От засиления натиск върху продажбите на Solana поради неотдавнашните продажби на активи до стабилността на цената на Ethereum след одобренията на ETF и вълнението на инвеститорите около успеха на предварителната продажба на Furrever Token, всичко това е разгледано в тази статия.

Solana (SOL) в риск от засилен натиск за продажба

От FTX, осъществиха продажбата на Solana, където купувачите включваха Figure Markets и Pantera Capital при изгодна сделка. FTX продаде Solana (SOL) токени на стойност $6 милиарда на ниска цена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Според информацията те са инвестирали около $80 милиона, за да получат 800,000 SOL токена, оценявайки всеки от тях на около $102.

Тази цена е доста по-ниска в сравнение с текущата пазарна цена – близо $169 за токена.

Друга компания, която участваше активно в последния търг, е Pantera Capital, но е трудно да се определи цената, на която те получиха монетите.

FTX, управлявана от Сам Банкман-Фрийд, в момента дължи на кредиторите и потребители си над $11.2 милиарда.

Как реагира цената на Ethereum след одобрението на ETF: Дойде ли очакваното повишение?

След одобрението на осемте спот Ethereum ETF от SEC снощи, цените на алткойна все още са на ниво около $3,750 и които не показаха бичо движение. Въпреки това ETH поскъпна с повече от 20% през миналата седмица, така че успя да се възстанови доста бързо от внезапния срив. Към момента инвеститорите са донякъде пасивни и изчакват да разберат дали това ще доведе до появата на събитие за продажба на новини.

Преди дебюта на решението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ по отношение на Ethereum ETF цената на криптовалутата преживя известни колебания.

По-късно тя достигна близо до $3,900, поради съществуващите слухове, като в крайна сметка се върна обратно около $3,800 след потвърждението.

На фона на сътресенията, ликвидацията на крипто деривати с ливъридж достигна рекордните над $350 милиона през деня, което, както посочиха експертите на CoinGlass, е първото от 1 май насам. От тези затворени позиции по-голямата част от позициите, при които лонг позиции бяха отворени в очакване на възходящ тренд в цените, бяха ликвидирани на стойност около $250 милиона. Сред всички продукти за търговия тези на ETH бяха най-засегнати, тъй като общата сума на ликвидациите им достигна $132 милиона.

Според анализаторите признаването на спот Ethereum ETF-ите може да привлече приток на стойност милиарди. Има признаци, които сочат, че Ethereum има шанс да се консолидира над нивото от $4,000 като ще се бори да достигне диапазона от $5,000 до $6,000 през август тази година.

Докато одобрението на BTC ETF доведе до силен институционален приток, ще бъде интересно да се види дали стартирането на ETH ETF ще доведе до по-голямо институционално приемане.

Предварителната продажба на Furrever Token, набрала за $1.2 милиона предизвиква вълнение сред инвеститорите

На фона на лудостта около големите криптовалути, Furrever Token (FURR) си извоюва уникална позиция със своята странна и ориентирана към общността етика. В основата на Furrever Token е игривият чар дигиталните стикери на тема котенца, създадени, за да осигурят възхитително потребителско изживяване. Инициативата успешно набра над $1.2 милиона в предварителната си продажба, като предизвика значително вълнение и очакване от страна на инвеститорите.

Токенът, оценен на $0.000648, е част от крипто екосистемата на проекта с много стикери, емотикони и графики на котешка тематика, целящи да насърчат приятелска и приобщаваща общност. Това я отличава значително в една индустрия, в която често доминират по-сериозни и технологично насочени проекти.

Акцентът на платформата върху общността и удоволствието, съчетан със солидна основа, я прави привлекателна за инвеститорите, които искат както финансова печалба, така и приятно преживяване в криптовалутата.

Посетете furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да се присъедините към това вълнуващо начинание. На инвеститорите, които се интересуват от тази възможност, се препоръчва да се свързват само с официалната поддръжка на [email protected], за да избегнат потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.