НАЧАЛО Прессъобщения

Solana (SOL) се търгува в зелено, KangaMoon (KANG) се превръща в следващата 100x меме монета, 50 милиона стейкнати Injective (INJ)

07.02.2024 9:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL) се търгува в зелено, KangaMoon (KANG) се превръща в следващата 100x меме монета, 50 милиона стейкнати Injective (INJ)

Криптовалутното пространство се разгорещява, тъй като Solana преживява скок, KangaMoon печели внимание като потенциална 100х меме монета, а 50 милиона Injective токена вече са стейкнати.

На настоящия DeFi пазар Solana (SOL) отбелязва стабилно представяне. На хоризонта се появява KangaMoon (KANG) – звезда от Етап 1 на предварителна продажба, която може да се превърне в следващата 100x меме монета.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно, Injective (INJ) също влиза в заглавията на вестниците с над 50 милиона стейкнати INJ токена. Нека се потопим по-подробно във всички тези събития.

Цената на Solana скача на месечните графики

Напоследък при Solana (SOL) се наблюдава бича траектория. По данни на CoinMarketCap само през последния месец цената на Solana се е увеличила с 1.2%. През това време пазарната ѝ капитализация се е покачила от $40.73 милиарда на $42.30 милиарда.

От гледна точка на техническия анализ тази бича тенденция за криптовалутата Solana може да продължи. С други думи, над 23 технически индикатора показват зелена светлина. Експертите в областта на криптовалутите отчитат всички тези показатели, когато правят прогнози за цената на Solana. По този начин те прогнозират потенциално увеличение до $111 през март 2024 г.

KangaMoon (KANG): Монета с функционалност, управлявана от общността

Междувременно KangaMoon (KANG) блесна със своето крипто ICO събитие, обещавайки да пренапише наръчника за меме монетите. Този DeFi проект въвежда нова игра “play-to-earn” (P2E) игра, която интегрира социално-фантастични елементи. В тази игра играчите ще изграждат своите герои и ще развиват уникални способности, докато участват в битки – печелейки награди и предмети в играта.

Kangamoon също така добави уникален елемент към играта, който позволява на потребителите да залагат на битките, давайки на своята общност повече начини да взаимодействат помежду си и да се състезават. Те също така ще раздават награди седмично, месечно и тримесечно за тези, които притежават родния токен KANG. Този токен служи като вътрешноигрова валута, което го отличава от 99 % от другите меме монети.

С близо $60,000, набрани досега в етап 1 на предварителната продажба, е ясно, че търсенето на KANG не е малко. Тази движена от общността меме монета струва само $0.00. Въпреки това тя е свързана с пазара на P2E игри, който през 2023 г. се оценява на $885 милиона, според данни на Research Reports World. Ето защо анализаторите остават бичи настроени – прогнозират евентуално 100х покачване, след като KANG се появи на борсите.

Injective (INJ): 50 милиона стейкнати токена

При Injective (INJ) също се наблюдаваха някои вълнуващи развития. По-специално, Injective обяви, че над 50% от общото ѝ предлагане вече е стейкнато от над 170,000 делегати. Тези положителни новини за Injective могат да предизвикат рали на ценовите графики.

През последните седем дни движението на стойността на криптовалутата Injective се колебаеше между $37.16 и $33.18. Пазарната ѝ капитализация също се движеше между $3.32 милиарда и $2.93 милиарда през този период.

Техническият анализ обаче рисува бича картина, тъй като INJ се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. Поради тази причина експертите прогнозират, че през март 2024 г. Injective може да се търгува на цена от $33.63.

Може ли KangaMoon да изпревари Solana и Injective?

При разглеждането на всички тези алткойни е ясно, че KangaMoon се откроява. За да уточним, KANG има ниска пазарна капитализация от $5 милиона.

С други думи, KANG ще се нуждае само от още $5 милиона, за да се удвои сегашната му цена (и възвръщаемост). От друга страна, Solana и Injective ще се борят да достигнат нови висоти, тъй като се нуждаят от голям приток на нови средства.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

7-те най-добри онлайн казина в България, приемащи PayPal

В днешната дигитална ера онлайн казината стават все по-популярни, предлагайки на българските играчи възможността да се насладят на любимите си казино игри от уюта на дома си. 

29.02.2024 14:42 8 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.