НАЧАЛО Прессъобщения

Solana (SOL) се стабилизира, докато инвеститори в Shiba Inu (SHIB) се присъединяват към предварителната продажба на DeeStream (DST) за спекулативни 30Х печалби

26.02.2024 19:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL) се стабилизира, докато инвеститори в Shiba Inu (SHIB) се присъединяват към предварителната продажба на DeeStream (DST) за спекулативни 30Х печалби

Възходът на DeeStream (DST) може да е изненадал мнозина, но тези, които разбират пространството на криптовалутите, знаят, че най-доброто тепърва може да предстои.

Говори се, че новата стрийминг монета DeeStream (DST) може да поскъпне с над 30х до края на годината. Тъй като много проекти в областта на криптовалутите, включително Solana (SOL), отбелязват обещаващ напредък на пазара преди халвинга на Биткойн (BTC), инвеститорите търсят най-добрите проекти, в които да инвестират и които биха им осигурили по-значителни маржове на печалба, каквито те желаят.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Solana (SOL) се задържа на ниво от $103

Solana (SOL) се възстановява от спада на пазара, който доведе до загуба на 6.5% през последната седмица. Монетата, която в момента се търгува на цена от $103, все още е със 13.4% по-скъпа на месечна база. Според CoinMarketCap, Solana (SOL) е петата по големина криптовалута по пазарна капитализация. Анализаторите прогнозират, че цената на Solana (SOL) може да се покачи до $126 скоро, тъй като токенът е насочил погледа си към нивото на съпротива от $112 като първото препятствие, което трябва да преодолее.

Shiba Inu (SHIB) се понижава леко

В момента Shiba Inu (SHIB) се търгува на цена от $0.000009758, което представлява спад от 0.3% през предходната седмица. Поглед към един по-дълъг период показва, че монетата се справя добре, като в рамките на последните 30 дни е поскъпнала с почти 7%. Shiba Inu (SHIB) се очаква да реализира добра печалба до края на годината, но тъй като DeeStream (DST) се очаква да направи 30х, много инвеститори насочват погледи към новата стрийминг монета.

DeeStream (DST)

DeeStream (DST) е ново и иновативно решение на ограниченията на централизираните платформи за стрийминг като YouTube. Тя включва блокчейн технология в съществуващата технология за видео стрийминг, за да създаде първата в света децентрализирана платформа за стрийминг. В качеството си на пионер DeeStream (DST) има предимство на първия в този постоянно разрастващ се пазар.

Индустрията за видео стрийминг се разраства и до 2027 г. може да достигне $247 милиарда. При продължаващото преминаване от традиционна телевизия към стрийминг платформи DeeStream (DST) не би могла да се появи в по-добър момент. Чрез включването на Web3 технологията, DeeStream (DST) може да осигури платформа с децентрализирано управление и прозрачни транзакции.

DeeStream (DST) е платформа, от която печелят всички. Потребителите могат да обменят различни криптовалути в платформата при 0% комисиона и да печелят пари, като изпълняват конкретни задачи. Стриймърите могат да се свързват със своите фенове по целия свят и могат да получават дарения чрез родния токен на платформата..

Един токен се продава само за $0.04, като според разработчиците проектът притежава нужният потенциал да реализира 30х възвръщаемост. Налични са само 300 милиона DST токена, като ликвидността е заключена за цял живот.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.