НАЧАЛО Прессъобщения

Solana (SOL), Polygon (MATIC) и Algotech (ALGT) се подготвят за най-големия бичи цикъл в историята?

29.04.2024 9:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL), Polygon (MATIC) и Algotech (ALGT) се подготвят за най-големия бичи цикъл в историята?

Solana (SOL) и Polygon (MATIC) често се възползват от бичи настроенията на пазара. Този път към тях може да се присъедини и Algotech (ALGT).

Algotech (ALGT) впечатлява всички видове инвеститори

Пазарът на криптовалути може да нарасне с 8.62% до 2025 г. Следователно увеличението на търговията с криптовалути е неизбежно. Algotech (ALGT) улеснява алгоритмичната търговия. Тя предоставя удобна за ползване и интуитивна платформа за търговците.

Освен това Algotech (ALGT) изпълнява и тества сложни методи за търговия. Също така търговците на Algotech (ALGT) могат да използват модерни технологии.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Algotech (ALGT) създава пространство за сътрудничество, в което потребителите могат да споделят стратегии, имайки достъп до образователни ресурси. Следователно потребителите на Algotech (ALGT) се възползват от задълбочените знания на общността, докато предварителната продажба на платформата набира скорост.

Освен това анализаторите прогнозират, че стойността на токените ALGT ще нарасне, тъй като тяхната използваемост привлича дългосрочните притежатели. Понастоящем токенът се търгува на цена от $0.08, тъй като започна третият етап на предварителната продажба, а 14.13% от токените са резервирани.

Цената на Solana (SOL) спадна с 10% в рамките на една седмица – инвеститорите подхождат към нововъзникващите алткойни

Като високопроизводителен блокчейн, предназначен за децентрализирани приложения, Solana (SOL) се гордее със своята скорост и ефективност. Тя поддържа различни DeFi, NFT и Web3 приложения, които използват нейните бързина и ниски разходи, за да осигурят безпроблемно потребителско изживяване.

Настоящите показатели за производителност на Solana обаче не са без недостатъци. Последните статистически данни показват огромен спад на цената от 26.58% през последния месец, определяйки текущата цена на $136. Този спад отразява по-широките пазарни нагласи, но също така поражда опасения относно волатилността в лицето на проблемите със стабилността на мрежата, които бяха отбелязани по-рано.

Мечи старт за Polygon (MATIC): Grayscale изключва проект на стойност $8 милиарда от Digital Large Cap Fund

Polygon (MATIC) започна първото тримесечие на 2024 г. с мечи настроения. В началото на януари базираният в САЩ мениджър на криптовалутни активи Grayscale изключи крипто проекта Polygon (MATIC), оценен на $8 милиарда, от своя Digital Large Cap Fund. Компанията взе това решение публично достояние в изявление за пресата, в което подробно описва последното си ребалансиране на фонда. Според доклада Grayscale коригира портфейла на своя фонд GDLC (Grayscale Digital Large Cap Fund), като се освободи от определени количества от съществуващите компоненти на фонда, съобразявайки се със съответните им тегла.

Излишно е да споменаваме, че този ход може да се отрази негативно на Polygon (MATIC), която се понижи с 28% за последния месец. Въпреки това анализаторите имат бичи прогнози за цената на Polygon. Те смятат, че Polygon (MATIC) може да поскъпне до $0.8867 до края на май.

Algotech (ALGT) може да процъфтява заедно с тях на пазара. За да научите повече за ALGT, разгледайте страниците му за предварителна продажба и за общността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.