НАЧАЛО Прессъобщения

Solana (SOL) отново спада, DeeStream (DST) и Chainlink (LINK) набират скорост тази седмица

05.02.2024 9:44 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL) отново спада, DeeStream (DST) и Chainlink (LINK) набират скорост тази седмица

Solana (SOL) беше любимецът на 2023 г., но изглежда не може да вземе решение през 2024 г.

Chainlink (LINK) обаче се възползва максимално от новата година, докато предварителната продажба на новата децентрализирана стрийминг платформа DeeStream (DST) събира вниманието на инвеститорите.

Solana (SOL)

Solana (SOL) поскъпна с почти 1,000% през 2023 г. и накара много хора да инвестират в светкавично бързият блокчейн. Данните от началото на 2024 г. обаче не са толкова добри, тъй като Solana (SOL) се бори да запази добрите настроения от предходната година.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Благодарение на лесната си употреба, бързото време на блокиране и евтините оперативни разходи, Solana (SOL) вече официално е утвърдена монета, която е тук за дълъг период от време. Но дали ще повтори представянето си от 2023 г. през тази година? Инвеститорите може да искат да обмислят преразпределяне на част от инвестициите си в Solana (SOL) към монети с по-бърз растеж, тъй като SOL губи 4.5% от стойността си на месечна база.

Chainlink (LINK)

През 2021 г. Chainlink (LINK) преживя трудности, а през следващите 18 месеца цената на Chainlink (LINK) беше депресиращо еднообразна. Мнозина смятаха, че надпреварата за блокчейнът е приключила, но през декември той изненада критиците си с бързо удвояване на цената.

През годината досега Chainlink (LINK) запази печалбите си и изглежда, че все още може да има нещо в LINK, сочещо към стабилна инвестиция за 2024 г.

DeeStream (DST): Вълнението около предварителните продажби привлича инвеститорите

Според разработчиците, Умните пари се насочват към DeeStream (DST), нова платформа за стрийминг, базирана на блокчейн, която кара създателите на съдържание – и инвеститорите – да тръпнат в очакване.

Web3 е следващата итерация на интернет, която се отличава с децентрализация. Големите компании, притежавани от момчета с имена като Марк и Джеф, доминираха в интернет през последните две десетилетия, но сега, с блокчейн, създателите са свободни да поставят съдържанието си, без да се нуждаят от централизирана платформа.

Предимствата са безброй. На първо място, това поставя създателите в пряк контакт с феновете, без посредници. На второ място, монетизацията е мигновена и достъпна в безброй криптовалути. Но най-важното е свободата на словото – вече няма цензура или поддаване на капризите на рекламодателите.

Що се отнася до печалбите? Марк вече не взима всичко – тези, които притежават токена, притежават платформата и споделят печалбата.

Точно това предлага предварителната продажба на DeeStream (DST) и инвеститорите знаят, че проектът може да се окаже следващото голямо нещо.

Заключение

Solana (SOL) може да е непредсказуема в краткосрочен план, но в дългосрочен план изглежда стабилна като Бъкингамския дворец. Chainlink (LINK) е по-нестабилна, но дава на инвеститорите известна надежда за бъдещето.

Въпреки това според разработчиците DeeStream (DST) лесно може да се нареди сред едни от най-потенциалните инвестиционни монети на 2024 г., като инвеститорите могат да участват в предварителната продажба на този вълнуващ проект с токени на цена $0.035.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 8:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.