НАЧАЛО Прессъобщения

Solama: Ще бъде ли това най-добре представящата се меме монета на Solana през 2024 г.?

15.03.2024 16:59 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solama: Ще бъде ли това най-добре представящата се меме монета на Solana през 2024 г.?

През последните месеци пазарът на криптовалути отбеляза стабилен растеж, особено с предстоящото халвинг събитие на Биткойн.

Съществува обаче опасение, че много инвеститори просто са се пуснали на вълната, без да отчитат бъдещите последици. Макар историческите данни да сочат, че пазарът има тенденция да расте стабилно до халвинга на Биткойн, това, което се случва след това, често се пренебрегва.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В светлината на тези спекулации в тази статия може да разгледате проект, който може да притежава обещаващ потенциал дори след халвинга на Биткойн: Solama. Този сравнително нов проект функционира в рамките на блокчейна на Solana и показва перспективи за растеж в бъдеще.

Случаи на използване на официалния “неофициален” талисман на Solana

От стартирането си през януари 2024 г. Solama се превърна в забележителен играч на пазара на криптовалути. За разлика от много меме монети, фокусирани единствено върху интернет хайпа, Solama дава приоритет на изграждането на силна общност и предоставянето на реална стойност на своите потребители.

Solama постигна забележителна пазарна капитализация, надхвърляща $85 милиона в рамките на кратък период от време, но след това тя спадна до $45 милиона към момента на писане на статията. Този растеж се дължина ангажимента ѝ към практическите случаи на употреба. Някои от случаите на употреба, които Solama предлага, са:

  • Solama Game – тази игра за мобилни устройства и настолни компютри осигурява забавно и интерактивно преживяване за крипто ентусиастите. Играчите се придвижват през предизвикателни препятствия, подобно на популярни игри като Subway Surfers или Temple Run, докато печелят награди.
  • Магазин за стоки – Solama се грижи за своята общност, като предлага магазин за стоки, включващ облекло и аксесоари. Интересното е, че притежателите на определено количество $SOLAMA токени се възползват от дял от печалбите, генерирани от продажбите на стоки.
  • Предстоящ Telegram бот – Solama активно разработва бот за Telegram, насочен към подобряване на потребителското изживяване в рамките на екосистемата на криптовалутите.

Освен това Solama насърчава прозрачната среда чрез лесно достъпна “черна книга”, която подробно описва пътната карта и функционалностите на проекта.

Solama стартира с впечатляващ старт и силна общност

Освен случаите на употреба, Solama не е обикновена меме монета. Стартирана през януари 2024 г., тя бързо набра популярност, достигайки невероятна върхова стойност (ATH) само в рамките на една седмица. Този ранен успех изтласка пазарната ѝ капитализация над зашеметяващите $85 милиона.

Въпреки че има ограничен брой токени в обращение от само 653,868,075 токена (проверено от CoinMarketCap), потенциалът за растеж на Solama остава висок. Освен това над 30,000 поддръжници участват активно в проекта Solama, създавайки силна основа за продължителен растеж. Така че впечатляващите резултати на Solama и отдадената общност зад нея предполагат положителна перспектива за бъдещето. Ето защо Solama може да успее да продължи възходящата си траектория през следващите дни.

Какви за стъпките за покупка на Solama

Ако имате желание да станете част от тази оживена общност и потенциално да инвестирате рано, ето едно просто ръководство стъпка по стъпка за закупуване на вашите токени $SOLAMA:
1. Настройте своя Solama портфейл – популярните варианти включват Phantom Wallet. Просто изтеглете приложението или разширението за браузър и следвайте инструкциите за настройка.
2. Купете SOL – Solama работи с валутата Solana (SOL). Закупете SOL от предпочитаната от вас борса за криптовалути и я прехвърлете в портфейла си.
3. Изберете своята платформа за търговия – Имате две основни възможности:
– Децентрализирани борси (DEXs): Платформите като Raydium, Jupiter или Orca позволяват директна peer-to-peer търговия. Следвайте инструкциите, за да свържете портфейла си.
– Централизирана борса (CEX): Централизирана борса (CEX): Изберете платформи като BitMart Exchange, MEXC, Bitrue или CoinEx за по-традиционна търговия.
4. Обмен на SOL за Solama – След като сметките ви са настроени, преминете към раздела за търговия на избраната от вас платформа. За DEX въведете уникалния адрес на договора на Solama (AVLhahDcDQ4m4vHM4ug63oh7xc8Jtk49Dm5hoe9Sazqr) заедно с желаното количество Solama. За CEX-ове търсете Solama, посочена под нейния символен знак ($SOLAMA).
5. Проверете и потвърдете – Преди да завършите транзакцията, проверете два пъти всички подробности, включително сумата на Solama, обменния курс и всички такси. След като сте удовлетворени, потвърдете сделката, като използвате портфейла си.

Останете информирани

За да останете информирани и да проучите последните актуализации на Solama, не забравяйте да посетите официалния им уебсайт и да се ангажирате с проекта в платформи като X (Twitter), Telegram и Instagram.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.