НАЧАЛО Прессъобщения

Solana привлича вниманието с печалби от +50% – Bitcoin Spark може да предложи +1,000%

октомври 31, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana привлича вниманието с печалби от +50% – Bitcoin Spark може да предложи +1,000%

Solana привлича вниманието със забележителни печалби от над 50%, оставяйки много инвеститори заинтригувани от нейния потенциал.

Докато представянето на Solana завърта главите, крипто проект, който в момент е във фаза на ICO, Bitcoin Spark (BTCS), предизвиква още по-голямо вълнение, бивайки сочен за следващото голямо нещо.

С потенциала си да донесе печалби от над 1,000%, Bitcoin Spark е в полезрението на тези, които търсят значителна възвръщаемост в бързо развиващата се криптовалутна арена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Bitcoin Spark (BTCS)

BTCS е бързо развиващ се форк на Биткойн, който в момента е в осмата фаза на ICO на цена от $3.25 долара с 6% бонус. ICO-то на BTCS привлича инвеститори от всички вериги заради потенциалните печалби от над 1,000%.

Ранните участници в ICO-то, когато цената на BTCS беше $1.50, вече са фиксирали своите 800+%, плюс ползите от текущите бонуси.

Притежателите от осмата фаза могат да реализират 326% при успешен старт, планиран за ноември, на цена $10 за BTCS токен.


BTCS разгръща Proof of Process (PoP) механизма, за да направи добива на криптовалути достъпен за различни потребители, независимо от ресурсите.

Способните миньори могат да отдават под наем своята процесорна и изчислителна мощ, която да бъде наемана на нуждаещи се потребители. BTCS е разработила стабилно приложение, което служи като входна точка към екосистемата за добив, търговия и инвестиции. Удобното за потребителя приложение Bitcoin Spark е съвместимо със стандартни устройства и разпределя наградите справедливо и всеобхватно.

Екосистемата на BTCS според мнозина е стабилна и прозрачна, тъй като е подложила платформата си на строг KYC и ContractWolf одит. Нейните перспективи включват dApps, BTCS портфейл и смарт договори.

Прогноза за цената на Solana

Solana е универсална изчислителна платформа с възможност за изпълнение на смарт договори. Тези смарт договори задвижват различни приложения, включително NFT пазари, децентрализирани финансови проекти (DeFi), онлайн игри и дори лотарии, изпълнявани на блокчейн.

Екосистемата от крипто приложения на Solana колективно управлява активи на стойност милиарди долари. Една от убедителните причини потребителите да изберат базирани на Solana приложения е забележителната скорост на платформата и ниската степен на претоварване, което води до рентабилни такси за транзакции.

SOL, родната криптовалута на Solana, е от съществено значение за покриване на таксите за транзакции и за участие в стейкинг. Притежателите на SOL също така притежават право на глас, за да влияят върху посоката на бъдещите подобрения. Прогнозата за цената на Solana отбелязва покачваща се цена на SOL и въпреки това бързо покачване траекторията изглежда поддържа бича тенденция при разглеждане на часовата графика.

Криптовалутата се проби ключово ниво на съпротива при $32,57 на 31 октомври. Ако дневната цена на затваряне се задържи около това ниво, това може да предизвика пробив, който потенциално да тласне SOL към диапазона от $40.

Защо Solana се покачва?

Криптовалутата Solana (SOL) отбеляза значителен ръст, като на 30 октомвристойността ѝ се увеличи с близо 8%. Този скок в цената на Solana съвпада със засилените спекулации по отношение на одобрението на заявленията за Биткойн ETF, включително едно от BlackRock.

Тези спекулации допринесоха за най-значителното двудневно рали на Биткойн през последните седем месеца. Забележително е, че Solana, чиято цена към 30 октомври е около $34.5, се откроява като най-добре представящата се криптовалута, след като отбеляза забележителна печалба от над 20% през седмицата.

Solana (SOL) продължава впечатляващото си представяне с увеличение от над 60% от началото на годината, което я прави един от най-добре представящите се дигитални активи през 2023 г.

Фокусираните върху Solana фондове привлякоха инвеститори, отбелязвайки най-значителния седмичен ръст от март 2022 г. насам, подчертавайки нарастващата популярност на SOL като предпочитан избор сред инвеститорите в света на алткойните.

Освен това през последните седмици в блокчейна на Solana се наблюдава повишена мрежова активност и внедряване на модернизирана технология, прилагаща нулево познание (ZK).

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Solana привлича вниманието с печалби от +50% – Bitcoin Spark може да предложи +1,000%”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.