Home

Solana поведе Bitcoin в NFT сектора, BTC се насочва към $85,000, а Furrever Token се разраства с помощта на рефералната програма

17.06.2024 14:12 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana поведе Bitcoin в NFT сектора, BTC се насочва към $85,000, а Furrever Token се разраства с помощта на рефералната програма

Тъй като пазарът на криптовалути навлиза във вълнуваща фаза, ключови развития при Bitcoin, Solana и Furrever Token привличат вниманието както на инвеститорите, така и на ентусиастите.

След като Solana надмина Bitcoin по NFT продажби, Bitcoin се насочва към нов връх от $85,000, а иновативната реферална система на Furrever Token набира популярност, този период бележи ключов момент в крипто пазара.

Solana надминава Bitcoin в NFT сектора

Solana (SOL) наскоро изпревари Bitcoin (BTC) в NFT сектора, постигайки втория по големина обем на продажбите преди няколко дни. NFT продажбите на Solana надхвърлиха $7 милиона, изпреварвайки Bitcoin с $6.9 милиона. Това постижение подчертава стабилната мрежова активност на Solana и нарастващото ѝ влияние в NFT пространството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Скокът на NFT трансакциите на Solana се дължи на популярни колекции като Mad Lads и Tensorians, при които се наблюдава значителен обем на продажбите и повишен интерес. Само Mad Lads регистрира над $7 милиона седмични продажби, което представлява 15% от общия обем на NFT на Solana. По същия начин Tensorians регистрира продажби за над $4 милиона след забележителен 131% скок в активността.

Доминиращата позиция на Solana на пазара на NFT се подчертава и от значителното предимство на таксите за транзакции спрямо Ethereum. По-ниските такси и високата скорост на транзакциите на мрежата я превърнаха в предпочитана платформа за NFT търговците, което допринесе за нарастващата ѝ популярност и значителния ръст на приходите. През изминалия месец активната потребителска база на Solana се увеличи с 27.9%, а приходите ѝ скочиха с 391%, което отразява силното ѝ представяне въпреки неотдавнашните ценови колебания.

Bitcoin се насочва към $85,000

Bitcoin (BTC) е готов за потенциален скок до $85,000, обусловен от нарастващите разходи за добив и историческите ценови тенденции. Тъй като разходите за добив се увеличават, цената на Bitcoin има тенденция да ги следва, за да се осигури рентабилност за миньорите. Тази корелация предполага, че Bitcoin може да достигне нови върхове, потенциално надхвърлящи $85,000, тъй като се приспособява, за да покрие нарастващите разходи за добив.

Историческите данни подкрепят тази прогноза, като показват, че цената на Bitcoin често се повишава значително, за да съвпадне с разходите за добив или да ги надхвърли. Нарастващият институционален интерес към Bitcoin, съчетан с благоприятните пазарни условия, допълнително засилва вероятността за тази възходяща траектория. Тъй като Bitcoin продължава да привлича както инвеститори на дребно, така и институционални инвеститори, потенциалът му да достигне нови върхове става все по-вероятен.

Възхитително поскъпване на Furrever Token с помощта на реферални кодове

Furrever Token, очарователна криптовалута на тема котки, прави вълни със своя уникален подход и иновативна система за реферали. Проектирана да предлага причудливи и ангажиращи преживявания, Furrever Token има за цел да създаде стопляща сърцето крипто екосистема, съсредоточена около очарователни котешки изображения и ангажираност на общността.

Една от открояващите се характеристики на Furrever Token е нейната реферална система, която възнаграждава потребителите с 10% бонус в токени $FURR за всеки депозит, направен чрез тяхната лична реферална връзка. Това стимулира значителния растеж и ангажираност на общността, като предоставя на потребителите допълнителни възможности за печелене и участие в екосистемата. Текущата цена на токена Furrever е $0.000732, като инвеститорите в предварителната продажба очакват до 15Х възвръщаемост след старта.

Furrever Token вече е набрал над $1.3 милиона за близо три месеца и в момента е в етап 9 на предварителната продажба, като целта е да се наберат $1.9 милиона. Очаква се очакваното пускане на пазара на PancakeSwap да предизвика значителен интерес поради уникалния чар и иновативните характеристики на токена. С мисията си да насърчава забавна и възхитителна крипто общност, Furrever Token се откроява на претъпкания пазар, привличайки както нови, така и опитни инвеститори.

Заключение

Сближаването на потенциалния нов връх на Bitcoin, господството на NFT на Solana и очарователната привлекателност на Furrever Token създава вълнуващ пейзаж за крипто инвеститорите. Тъй като Bitcoin се стреми към $85,000, воден от нарастващите разходи за добив, Solana продължава да изпъква в сектора на NFT, а Furrever Token предлага уникални възможности, управлявани от общността, този период бележи значителна повратна точка в развиващия се разказ за дигиталните финанси. Инвеститорите, които искат да се възползват от тези динамични перспективи, могат да намерят значителни награди през следващите месеци.

В обобщение, крипто пазарът е изправен пред вълнуващ период с важни развития в Bitcoin, Solana и Furrever Token. Независимо дали искате да инвестирате в очаквания скок на Bitcoin, да се възползвате от успеха на NFT на Solana или да проучите възхитителния свят на Furrever Token, сега е моментът да се впуснете в тези възможности и потенциално да реализирате значителни печалби.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Настроенията на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.