НАЧАЛО Прессъобщения

Solana показва признаци на възстановяване след провала на FTX заедно с тази нова алтернатива на BTC

август 30, 2023 19:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana показва признаци на възстановяване след провала на FTX заедно с тази нова алтернатива на BTC

Цената на Solana спадна, когато FTX се срина и това се случи, защото бившият главен изпълнителен директор и основател на FTX пръв сподели новината за Solana.

Повечето крипто ентусиасти и инвеститори си мислеха, че те са тясно свързани и това погрешно схващане доведе до изтегляне на инвеститорите от Solana и преместване на всичките им средства от мрежата, но Solana не поддаде.

Вместо това те активно изграждаха солидни проекти с комунални услуги, като ги правеха по-лесни за използване.

Възстановяване на Solana

Много хора за първи път чуха за Solana от основателя на FTX. Той беше един от първите, които видяха потенциала на криптовалутата и разпространиха информацията за нея.

Когато FTX подаде молба за обявяване в несъстоятелност през ноември, цената на Solana се понижи, защото крипто ентусиастите, които бяха чули за актива от FTX, очакваха тя да се понижи заедно с крипто борсата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Solana се опитва да продължи напред от целия проблем с FTX и се фокусира върху укрепването на своята екосистема, като изгражда нови проекти и намалява връзката си с основателя на FTX и други негови фирми като Alameda.

Фактори, които допринасят за възстановяването на Solana

Ако Solana нямаше други проекти без дългосрочен план за изграждане, тя можеше да се срине заедно с FTX, но това не се случи.

Solana продължи да изгражда солидни проекти в своята блокчейн мрежа. Те изграждаха NFT проекти, игри и други проекти, свързани с DeFi.

Без съмнение Solana има потенциал и след няколко години всички, които се задържат в пространството, ще го изпитат.

Представяне преди и след FTX

По време на срива повечето крипто ентусиасти разпродадоха своите SOL токени, но в дългосрочен план Solana все още се справя добре. След срива на FTX Solana укрепи архитектурата си и опрости платформата си.

В началото на януари Solana се върна малко нагоре и това беше най-добрият месец на Solana, защото тя се повиши без конкретни фактори за растежа, а през март също се справи добре.

Ако искате да изградите какъвто и да е проект върху Solana, сега е подходящият момент, преди да настъпи бичият пазар.

Solana превъзхождаше ETH и BTC преди срива на FTX, а BTC сега има алтернативи.

Нововъзникваща алтернатива на BTC: хипотеза и потенциал

Bitcoin има някои проблеми; бавни транзакции и високи такси за транзакции, които пречат на инвеститорите да използват блокчейн мрежата. Сега алтернативите на Bitcoin завладяват света на криптовалутите.

Например, Bitcoin Cash е алтернатива на Bitcoin, притежаваща характеристики като достъпни такси за газ и мигновени транзакции, което я прави добър вариант за ежедневна употреба.

Bitcoin Spark използва изцяло нова блокчейн технология, наречена “Доказателство за процес”, създавайки ефективна платформа за транзакции и други взаимодействия. Bitcoin Spark има подобрена мащабируемост. Тя също е добър вариант, тъй като има значителна характеристика, която позволява ежедневна употреба и глобално приемане.

Блокчейн технологията не е в застой. Винаги има подобрение на вече съществуващата информация и алтернативи за вече съществуващи блокчейни. Непрекъснатото развитие на блокчейн дава възможност за иновативни технологии като Bitcoin Spark като средство за транзакция. Родният токен на Bitcoin Spark е BTCS.

Причини за нарастващата му популярност

Bitcoin Spark е форк на Bitcoin, който става популярен благодарение на маркетинговите си стратегии, а знаете, че маркетингът е един от начините да привлечете хората към всяка иновация.

Bitcoin Spark практикува “Изкуството на разказването на истории”, стратегическото позициониране и използването на последните технологии, за да завладее целевата си аудитория.

Solana вече показва добри признаци на възстановяване от тежкия срив, причинен от FTX, а в същото време се появяват и алтернативи на Биткойн.

За да научите повече за BTCS, алтернативата, на Биткойн, разгледайте тук:

Уебсайт:https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.