НАЧАЛО Прессъобщения

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

21.05.2024 15:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

На 12 май общата икономическа стойност на Solana, включваща таксите за транзакции и максималната извличаема стойност (MEV), за първи път надмина тази на Ethereum.

Но докато блокчейн общността гъмжи от разговори за потенциално преобръщане, друг играч тихо поражда вълнение в алткойн пространството –Borroe Finance ($ROE).

>>КУПУВАЙТЕ ТОКЕНИ $ROE СЕГА<<

Важен момент за Solana

Според данни на Blockworks Research, Solana е била домакин на 24-часови приходи от близо $2.25 милиона, изпреварвайки с близо 13% приходите на Етериум от $1.98 милиона. Този крайъгълен камък накара поддръжниците на Solana да празнуват, като някои дори предполагат, че той може да означава началото на края на доминацията на Етериум.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Не всички обаче са убедени в това. Критиците посочват, че сравнението е погрешно, тъй като не отчита процъфтяващата екосистема на втори слой на Етериум и стойността му като метод за плащане и газ за транзакции в различни мрежи от втори слой.

Нескопосано нарастващите такси на Solana

Въпреки че неотдавнашният успех на Solana е впечатляващ, той не е лишен от недостатъци. Високата пропускателна способност на мрежата, в която постоянно се извършват между 2,000 и 3,000 транзакции в секунда (TPS), доведе до значителни проблеми със претоварването. В резултат на това над 60% от транзакциите в Solana се провалиха през последния месец, а потребителите бяха принудени да плащат все по-високи такси, за да гарантират изпълнението на транзакциите си.

Средните такси за транзакциите в Solana достигнаха нови исторически върхове над $0.018 през март и отбелязаха исторически връх от $0.06 на 18 март. Въпреки че оттогава таксите са спаднали до $0.0136, потребителите на Solana все още плащат значително по-високи суми в сравнение с водещите платформи от втори слой на Етериум като Arbitrum, Optimism и Linea.

Разгледайте Borroe Finance: Алткойнът, захранван от изкуствен интелект

Докато битката между Solana и Етериум продължава, нов претендент тихо привлича вниманието в алткойн пространството. Borroe Finance ($ROE), CrossFi платформа, задвижвана от изкуствен интелект, е готова да революционизира света на децентрализираните финанси (DeFi) със своята авангардна технология и иновативен модел на токеномика.

Като използва усъвършенствани алгоритми за машинно обучение и прогнозни анализи, Borroe Finance оптимизира всичко от yield farming на токените, създавайки потребителско изживяване, което е на светлинни години пред конкуренцията. А с богатите ликвидни пулове за ликвидност и оракулите с изкуствен интелект, които осигуряват точно ценообразуване и безпроблемни транзакции, Borroe Finance бързо се превръща в децентрализирана платформа за опитните DeFi инвеститори.

>>КУПУВАЙТЕ ТОКЕНИ $ROE СЕГА<<

Революцията на $ROE

В сърцето на екосистемата на Borroe Finance е управленският токен $ROE, който дава на притежателите право на глас в бъдещето на платформата, плюс премиум функции и големи отстъпки. А с главозамайващата предварителна продажба на стойност $4.5 милиона, която се разпродаде по-бързо, отколкото можете да кажете „до Луната“, е ясно, че крипто общността вече е забелязала това.

Експертите прогнозират, че $ROE може да се качи с повече от 500% в рамките на няколко седмици след старта си в края на май, с начална цена от само $0.025 за токен. И тъй като FOMO вече се натрупва, е само въпрос на време Borroe Finance да се превърне в следващото голямо нещо в алткойн пространството.

Бъдещето на DeFi

Тъй като Solana и Етериум продължават да се борят за надмощие, ясно е, че бъдещето на DeFi принадлежи на тези, които могат да използват силата на най-съвременните технологии като AI и блокчейн.

А с водещата роля на Borroe Finance е само въпрос на време революцията в CrossFi да вземе връх.

Така че, докато общностите на Solana и Ethereum продължават да се карат кой е истинският крал на блокчейн, съобразителните инвеститори вече зареждат $ROE и се подготвят за пътуването на живота си.

Научете повече за Borroe Finance ($ROE) тук:

Посетете предварителната продажба на Borroe Finance | Присъединете се към групата в Telegram | Следвайте Borroe Finance в (X) Twitter


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.