НАЧАЛО Прессъобщения

Solana (SOL) и Ethereum (ETH) се борят с волатилността, докато Furrever Token (FURR) стигна над $1 милион в предпродажба: Подготвя ли се FURR за главно място в сектора на меме монетите?

30.04.2024 14:42 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL) и Ethereum (ETH) се борят с волатилността, докато Furrever Token (FURR) стигна над $1 милион в предпродажба: Подготвя ли се FURR за главно място в сектора на меме монетите?

В прилив на волатилни настроения Solana (SOL) и Ethereum (ETH) стартират деня с близо 5% спад, създавайки предпоставки за предпазливост сред крипто пазара.

На фона на този устрем Furrever Token (FURR) постига забележителен крайъгълен камък, надхвърляйки $1 милиона в предварителната си продажба, което е сигнал за значителен инвеститорски интерес и доверие в потенциала на проекта.

Тъй като пейзажът на меме монетите продължава да се развива, всички погледи се обръщат към FURR, размишлявайки дали тя ще се превърне в шампион в тази арена на причудливи и очарователни криптовалути.

Ориентиране в ценовия пейзаж на Solana (SOL): Устойчивост сред волатилността

Solana (SOL) е в период на ценова корекция, демонстрирайки до колкото се може устойчивост сред пазарните сътресения. Въпреки неотдавнашното отдръпване към момента на писане на статията монетата се търгува на приблизителна цена от $129, SOL отбеляза почти 5% спад от вчера, със значителен 24-часов обем на търговия от $2.8 милиарда.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това SOL се сблъска с предизвикателства, преживявайки рязък спад от 36% през последния месец. Възникват опасения относно пазарната му позиция и стабилност, особено след значителното прехвърляне на 179,999 токена SOL към Binance, което ускори бързото спадане на цената под прага от $140. Тази китова активност, оценена на $26.14 милиона, подчертава въздействието на мащабните транзакции върху волатилността на SOL.

Техническите индикатори предлагат представа за траекторията на цената на SOL. Индексът на средната посока (ADX) предполага умерена сила на тренда, докато индексът на относителната сила (RSI) остава неутрален.

В перспектива ключовата съпротива на приблизително $140 и подкрепата на $130 се превръщат във фокусни точки за потенциални пробиви или корекции. На фона на пазарните колебания съоснователят на SOL, Радж Гокал, подчертава силата на проектите, ръководени от общността, като косвено се обръща към феномена на меме монетите, засилвайки ангажимента на Solana към иновациите и ангажираността на общността.

Ethereum (ETH) спадна с 5% тъй като волатилността все още съществува

Ethereum (ETH) преживя волатилна седмица на крипто пазара, като спадна под подкрепата от $3,100, сблъсквайки се с несигурността относно запазването на подкрепата от $2,700 или достигането на $3,500. На фона на спад на почти всички графики временното понижение с 5% през последните 24 часа остави инвеститорите в недоумение, което се отрази негативно на социалните настроения.

Прогнозата на анализатора Crypto Tony за подкрепата от $,2700 е от решаващо значение, като данните на Santiment показват засилен натиск за продажби, видно от увеличените входящи потоци на борсите през миналата седмица.

Стабилността на ETH зависи от запазването на подкрепата от $2,700, тъй като неуспехът може да доведе до по-нататъшни спадове към $2,500. Траекторията на Ethereum обаче остава свързана с движенията на Bitcoin, като всеки спад на BTC може да се отрази на позицията на ETH като водещ алткойн.

Furrever Token (FURR): Проправяне на път към господство на меме монетите чрез успех на предварителната продажба

Furrever Token (FURR) се очертава като сериозен претендент на арената на меме монетите, готов да заеме трона със своите уникални характеристики и успешна кампания за предварителна продажба. Създаден, за да влее в крипто пространството доза неустоима сладост, FURR надхвърля традиционните случаи на употреба, предлагайки на потребителите възхитително и очарователно преживяване, съсредоточено около очарователни дигитални котешки изображения.

С мисията да създаде причудлива крипто екосистема, насърчаваща общността и споделената радост, FURR интегрира сладки стикери, емоджита и визуализации на тема дигитални котки, пленявайки потребителите с лекия си подход. Токеномиката на FURR допълнително подсилва нейната привлекателност, като 65% от токените са налични по време на предварителната продажба, насърчавайки органичния растеж и ангажираността на общността.

Вече набрала над $1 милиона в рамките на два месеца и навлязла в осмия етап на предварителната продажба, FURR показва обещаваща динамика. Тъй като се подготвя да набере $1.9 милиона и да стартира на децентрализирана борса (PancakeSwap), потенциалът на FURR за експоненциален растеж става все по-очевиден. Нещо повече, приемането на разнообразни опции за плащане като USDT (BEP-20) и обещанията за възвръщаемост до 15Х увеличават привлекателността ѝ, привличайки инвеститори, търсещи изгодни възможности в сферата на меме монетите.

В допълнение към финансовите си перспективи, FURR дава приоритет на сигурността и спазването на правилата, видно от одитите на смарт договорите и заключването на токените на разработчиците, което вдъхва доверие на общността. Активната ангажираност в платформи като Telegram, с близо 4,000 органични членове, подчертава ангажимента на FURR за растеж, движен от общността.

Със своя чар, стабилна токеномика и успешна предварителна продажба, Furrever Token (FURR) може да е готов да се издигне до челните позиции в сектора на меме монетите, пленявайки крипто света с неустоимата си привлекателност и обещаваща траектория.

При текущата си цена от $0.000648 за монета, Furrever Token (FURR) демонстрира обещаващ потенциал, докато върви към господството на мемори монетите. Със своя официален уебсайт на адрес furrevertoken.com и специален информационен канал за поддръжка на адрес [email protected], FURR предлага на инвеститорите завладяващо пътешествие в крипто света.

Разгледайте една от най-чаровните възможности, в етап на предварителна продажба на 2024 г. сега:Официалният уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.