НАЧАЛО Прессъобщения

Solana и Ethereum се борят за първото място при алткойните, а междувременно този нов токен ви предлага шанс да спечелите $20,00014.05.2024 18:35 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana и Ethereum се борят за първото място при алткойните, а междувременно този нов токен ви предлага шанс да спечелите $20,000На конкурентната арена на алткойните Solana и Ethereum са сериозни съперници, които се борят за заветното първо място.

Докато тези гиганти се борят за надмощие, на сцената се появява новак, който предлага примамлива възможност сред битката.

Представяме ви Furrever Token, който не само добавя причудлив акцент към крипто пазара, но и предоставя на инвеститорите възможността да спечелят $20,000. Сред битките на титаните в индустрията Furrever Token добавя елемент на вълнение, като приканва участниците да се включат в приключението и потенциално да получат значителни награди.

Solana (SOL) се доближава до ключово ниво на подкрепа в условията на мечи тренд

Цената на Solana (SOL) в момента е около $146. Тъй като SOL се приближава към 100-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA), инвеститорите следят внимателно движението ѝ, отчитайки значението на това ключово ниво на подкрепа. 100 ЕМА често служи като ключов индикатор за дългосрочните пазарни нагласи, като потенциално сигнализира за обръщане на пазара или продължаване на низходящия тренд въз основа на взаимодействието на SOL с това ниво.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Интересното е, че спускането на SOL към 100-ЕМА е съпроводено с намаляване на обема на търговията, което може да показва както намален натиск от страна на продавачите, така и отслабващ интерес от страна на купувачите. Позиционирана под 50-ЕМА, SOL демонстрира мечи тренд, което потенциално обезкуражава трейдърите, които разчитат на краткосрочните пълзящи средни стойности за търговски решения. 50 ЕМА действа като динамично ниво на съпротива, което допълнително засилва мечите настроения около SOL. Докато SOL се движи по тези критични нива, инвеститорите остават предпазливи, наблюдавайки за признаци на потенциален обрат или по-нататъшно понижение.

Ethereum (ETH) търси стабилност сред волатилността на търговията

Понастоящем цената на Ethereum (ETH) е около $2,915, отбелязвайки. Търговците следят отблизо движенията на ETH, отчитайки потенциалното му въздействие върху по-широкия алткойн пазар. Въпреки неотдавнашната стабилност, през последната седмица ETH отбеляза спад от 5%, като продавачите се противопоставиха на възходящите движения. По-ниските цени доведоха до намаляване на ангажираността, отразено в средния обем на търговията от приблизително $11.2 милиарда през последния ден. Таксите за газ на Ethereum продължават да намаляват, което е сигнал за намаляване на страха от пропуснати възможности (FOMO) и потенциални пазарни опасения. Въпреки че въздействието на последните събития е очевидно, почти 95% спад на таксите за газ предполага по-дълбоки основни фактори в играта. Оптимизмът заобикаля ETH, тъй като анализаторите на JP Morgan намекват за възможността за одобрение на спот ETH от SEC на САЩ, въпреки че няма предоставени срокове или обещания.

През последните няколко дни цените на ETH/USD останаха в относителна стагнация, поддържайки хоризонтална траектория. Устойчивостта на формацията за пробив на мечките от средата на април показва краткосрочно насочване на цените, като в момента продавачите контролират ситуацията. Обрат над $3,100 може да сигнализира за промяна в инерцията, което потенциално да привлече купувачи. Неуспехът да се преодолее това ниво обаче може да окуражи ETH мечките, което да доведе до по-нататъшно понижение на цената под дъното от април от $2,800, особено ако пазарните настроения станат мечи. Тъй като търговците се ориентират в движението на цените, бдителността и стратегическото съобразяване с пазарните тенденции остават от първостепенно значение.

Преглед на Furrever Token: Чаровно пътешествие в крипто пространството

В динамичния свят на криптовалутите, където иновациите и творчеството често се сблъскват, Furrever Token (FURR) се появява като глътка свеж въздух, пленявайки инвеститорите с уникалната си комбинация от чар и функционалност. За разлика от традиционните проекти, които се фокусират единствено върху функционалността и финансовите печалби, FURR надхвърля нормата, предлагайки на потребителите чаровно изживяване, съсредоточено върху очарователни котешки дигитални образи. Със своята очарователна естетика и ангажимент за насърчаване на топла и приятелска общност, Furrever Token бързо цели да се превърне във фаворит сред инвеститорите в меме монети, които търсят нещо повече от финансова възвръщаемост.

В основата на атрактивността на Furrever Token лежат неговите възхитителни функции, създадени, за да изпълнят крипто пространството с радост и вълнение. От симпатични стикери и емоджита на тема котки до ангажиращи предизвикателства и изненади – всеки аспект на екосистемата на Furrever е създаден така, че да предизвиква усмивки и да разпалва връзки. Когато потребителите взаимодействат с платформата, те не само участват в света на криптовалутите, но и се потапят в царство на споделеното щастие и приятелство.

Пътешествието на Furrever Token започна с предварителната му продажба, при която 65% от общото предлагане на токена беше предоставено на инвеститорите, които желаеха да се присъединят към приключението. В рамките на три месеца FURR набра над $1.1 милиона, което е доказателство за неговата привлекателност и нарастваща общност. С общо предлагане от около 9 милиарда токена и текуща цена от $0.000648, Furrever Token представлява обещаваща възможност за инвеститорите, които искат да съгласуват портфейлите си с проект, който цени забавлението, ангажираността и приобщаването.

Наскоро обяеното раздаване на 20,000 от Furrever Token разпали значителен ентусиазъм в криптовалутната общност. В продължение на 18 дни участниците имат възможност да се състезават за награди въз основа на общия брой покупки на Furrever Token (FURR). Наградите, вариращи от $1,000 до $5,000 за 10-те най-активни купувачи, представляват примамлив шанс за инвеститорите да повишат възвръщаемостта си, като същевременно се включат в оживената общност на FURR.

Това раздаване не само засилва ангажираността и вълнението, но и укрепва репутацията на Furrever Token като иновативен проект в крипто сферата. За да се гарантира справедливост, само покупките в рамките на периода на конкурса ще бъдат допускани до участие, като победителите ще се определят от най-високите общи суми на покупките.

Раздаването, организирано от FURR на стойност $20,000 между 10-те най-активни купувачи при приключването на конкурса допълнително подчертава ангажимента на Furrever Token да насърчава духа на общността и споделения ентусиазъм.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега: Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token

Присъединете се към раздаването на $20,000

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.