Home

Solana ETF и Ethereum ETF може да окажат сериозно въздействие върху алткойните, кои токени може да реализират до 3,000% рали?

04.07.2024 13:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana ETF и Ethereum ETF може да окажат сериозно въздействие върху алткойните, кои токени може да реализират до 3,000% рали?

Дългоочакваните одобрения на Solana ETF и Ethereum ETF може да окажат дълбоко въздействие върху по-широкия пазар на алткойните, като се очаква RCO Finance (RCOF), inSure DeFi (SURE) и AQTIS (AQTIS) да пробват да се повишат с до 3,000%.

Нарастващата достъпност на тези водещи криптовалути за институционални инвеститори може да доведе до голям приток на средства, което от своя страна може да предизвика масивни печалби при избрани алткойни.

Тези алткойни са сред най-обещаващите и иновативни проекти в блокчейн индустрията, с различни функции и огромен възможен растеж.

Ето защо тези три алткойна може да бъдат в процес на масивни печалби, като се има предвид неотдавнашното частично одобрение на Ethereum ETF и очакваното развитие на Solana ETF.

RCO Finance (RCOF): Революцията в търговията с криптовалути, задвижвана от изкуствен интелект

RCO Finance е революционна платформа за търговия с криптовалути, която използва изкуствен интелект (AI) и машинно обучение, за да подобри възможностите на трейдърите, както никога досега.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За разлика от токените от първо поколение, токенът RCOF предоставя на притежателите си широка гама от традиционни финансови инструменти – от акции, облигации, опции върху стоки и фючърси – на един децентрализиран пазар.

SolidProof, водеща компания в областта на сигурността, извърши одит на RCOF токените, за да защити инвеститорите от потенциални рискове. Този задълбочен процес разглежда кода на токена, мерките за сигурност и целостта на проекта, като гарантира доверието и спокойствието на инвеститорите.

Предоставеният анализ на данните на платформата RCO Finance се основава на инструменти за крипто AI робо-съветници, които сканират пазара, за да намерят най-печелившите инвестиции на потребителите, и предлагат съвети в реално време, за да увеличат рентабилността.

RCO Finance обаче е нещо повече от обикновена търговия; в нея се намират и възможностите на AMM, които дават възможност да се печели доходност чрез предоставяне на ликвидност на търговските двойки. Глобалните потребители ще изразходват трудно спечелените си печалби и ще плащат за услугите на платформата с помощта на дебитна карта, която не е обвързана с KYC процедури.

Със потенциалното стартиране на Solana ETF и евентуалното пълно одобрение на Ethereum ETF на пазара ще се влее институционален капитал. RCO Finance е в добра позиция да се възползва от това. Интеграцията на традиционни и иновативни финансови услуги и изкуствения интелект в търговията превръща RCO Finance в убедителна инвестиционна възможност на разрастващия се алткойн пазар.

inSure DeFi (SURE): Защита на крипто портфейли в несигурни времена

inSure DeFi е децентрализирана застрахователна екосистема, която позволява на потребителите да защитят своите крипто портфейли от рискове като измами, затваряне на борси и пазарна нестабилност. Като купуват SURE токени, инвеститорите могат да застраховат своите дигитални активи. Динамичният модел на ценообразуване на платформата и процесът на предявяване на искове, управляван от общността, гарантират справедливо и надеждно покритие.

Тъй като крипто пазарът се движи в бурни води, търсенето на решения за защита на портфейли като inSure DeFi се очаква да нарасне. Тъй като Ethereum ETF потенциално стимулира засилено институционално приемане и приток на капитали, търсенето на стабилни застрахователни механизми ще нарасне, което позиционира inSure DeFi като ключов бенефициент на алткойн ралито.

AQTIS (AQTIS): Захранване на следващото поколение DeFi екосистема

AQTIS е смарт пул за ликвидност, който използва усъвършенствани квантови технологии и изкуствен интелект за изграждане на силни, автономни и мъдри, децентрализирани финанси.

По този начин AQTIS се стреми да представи DeFi на клиенти от малки и големи нива чрез функции като усъвършенствани платформи за търговия, стартиране на ликвидност и уникални финансови продукти.

Тъй като крипто пазарът се развива, AQTIS предлага безпроблемна интеграция на традиционните финанси и децентрализираните финанси, позиционирайки се така, че да процъфтява. ETF Solana може да доведе до прилив на институционален капитал в алткойн пространството, което прави AQTIS основен бенефициент, тъй като инвеститорите търсят авангардни DeFi решения за максимизиране на възвръщаемостта.

Присъединете се към предварителната продажба на RCO Finance за несравними възможности

Докато крипто пазарът очаква развитието на Solana ETF и ръста на Ethereum ETF, инвеститорите трябва да наблюдават RCO Finance (RCOF). Токенът RCOF предлага на ранните инвеститори значителна възможност с предварителна продажба на цена от $0.0127 и потенциални печалби от над 3,000%. Прогнозите са, че при пускането на борсата тя може да достигне $0.4 до $0.6.

Освен високата възвръщаемост, притежателите на токена ще се радват на чести airdrop събития, приоритетна поддръжка, гласуване в управлението и намалени такси за търговия. Те могат също така да получават пасивни доходи чрез стейкинг и yield farming. С разрастването на платформата има потенциал за получаване на над $250,000 в брой и награди.

Токеномиката на RCO Finance, с 50% публична продажба и 12% заключена ликвидност, гарантира участието на общността и справедливото разпределение и предотвратява манипулирането на пазара. А с предварителната продажба на RCO Finance, която в момента е в ход, съобразителните инвеститори имат уникален шанс да влязат в първия етаж на тази революционна платформа за крипто търговия.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):

Посетете сайта на предпродажбата на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.