НАЧАЛО Други

Solana ще бъде една от “трите големи криптовалути” – Franklin Templeton

05.05.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana ще бъде една от “трите големи криптовалути” – Franklin Templeton

Глобалната инвестиционна компания Franklin Templeton е оптимистично настроена към Solana (SOL), определяйки мрежата като значим претендент в крипто сектора, наред с Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

Според неотдавнашния им анализ звеното за дигитални активи на компанията подчертава забележителния растеж на мрежата по отношение на общите такси и обемите на децентрализираните борси (DEX) през последната година.

Те очакват тази траектория на растеж да се запази, като я обясняват със засилването на мрежовите резултати и подобряването на производителността на Solana, които включват особено ниски такси, минимална латентност на транзакциите и висока пропускателна способност на данните в сравнение с други мрежи. От Franklin Templeton разглеждат тези характеристики като отличителни предимства на Solana.

Компанията твърди още, че Solana е уникално позиционирана да води приемането в различни сектори в крипто пространството, включително децентрализирана физическа инфраструктура (DePIN), плащания, компресиращи незаменяеми токени (NFT) и централизирани лимитирани книги за поръчки (CLOB). Те очакват рязко повишаване на активността в мрежата Solana през следващите месеци, задвижвано от потенциалните airdrop събития и продължаващия ентусиазъм около меме монетите.

Освен това в близко бъдеще се очаква екосистемата Solana да стане свидетел на допълнителни airdrop събития, което ще допринесе за разширяването на ефекта на богатството ѝ. Освен това, според инвестиционната компания, активността на меме монетите в мрежата продължава с пълна сила.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Очаква се важно съобщение, което може да бъде проблем за долара

Финансов експерт прогнозира важно съобщение, което може да окаже огромно влияние върху щатския долар. Всъщност се очаква, че на предстоящото събитие алиансът БРИКС ще ускори усилията си за дедоларизация.

30.05.2024 10:30 1 мин. четене

Изкуственият интелект се оказа по-добър във финансовите прогнози от хората

Ново проучване установи, че GPT-4 на OpenAI превъзхожда човешките възможности за анализ на финансови отчети и изготвяне на прогнози.

30.05.2024 9:30 2 мин. четене

Robinhood обяви обратното изкупуване на акции за $1 милиард

Във вторник Robinhood Markets обяви първия си план да изкупи обратно свои акции на стойност $1 милиард. Този ход е част от стратегията на компанията да премине от стартиращата си фаза към по-зрял етап.

30.05.2024 8:30 1 мин. четене

Готов ли е света за масовото приемане на крипто?

Ако глобалното приемане на криптовалутите се утрои тази година и достигне 15%, резултатът вероятно ще бъде хаотичен.

30.05.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.