Home

Сливането на токени ще се случи на 1 юли, как ще се отрази на AI криптовалутите Fetch.ai (FET), Render (RNDR) и DTX Exchange (DTX)

01.07.2024 9:02 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сливането на токени ще се случи на 1 юли, как ще се отрази на AI криптовалутите Fetch.ai (FET), Render (RNDR) и DTX Exchange (DTX)

На 1 юли Fetch.ai (FET), Render (RNDR) и DTX Exchange (DTX) ще претърпят забележителни промени, които могат да разклатят тяхното представяне.

Fetch.ai (FET) се подготвя за голямо сливане на токени с Ocean Protocol и SingularityNET, докато Render (RNDR) е свидетел на колебания на фючърсния си пазар, а за DTX Exchange се говори, че скоро ще бъде листната.

Ще тръгне ли Fetch.ai (FET) по бича траектория след сливането на токените?

Fetch.ai (FET) е на ръба на революционен преход. Компанията обяви чрез публикация в X, че нейният алианс за изкуствен супер интелект (ASI) с Ocean Protocol и SingularityNET ще започне да функционира на 1 юли. Това сътрудничество ще се разгърне в две значими фази, обещавайки да революционизира интеграцията на ИИ и блокчейн.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


През първата фаза токените AGIX на SingularityNET и OCEAN на Ocean Protocol ще се слеят в токена FET на Fetch.ai. Очаква се тази консолидация да рационализира операциите и да подобри стойностното предложение на токена FET. Чрез комбиниране на ресурси и опит сливането цели да създаде по-стабилен и гъвкав токен, който да обслужва по-добре нуждите на изкуствения интелект.

Този ход ще позиционира Fetch.ai (FET) в челните редици на блокчейн решенията, задвижвани от AI, като обещава повишена полезност и приемане. Очаква се сливането да донесе по-голяма ликвидност и стабилност на FET, което ще го направи по-привлекателна опция за инвеститорите и разработчиците.

DTX Exchange (DTX) привлича вниманието с разпространението на смарт токени

На фона на тези събития DTX Exchange прави изчислени ходове за изграждане на силна и ангажирана общност. Разпределението на токените DTX е замислено така, че да бъде справедливо и прозрачно, с цел да се изгради разнообразна екосистема в рамките на DTX Exchange. Общото предлагане на DTX токени е предварително определено, като се разпределят за различни цели, за да се гарантира устойчивостта на платформата.

Голяма част от токените ще бъдат запазени за стимулиране на потребителите и за награди. Тези токени ще насърчават активното участие, лоялността и ангажираността в рамките на общността на DTX Exchange. Чрез възнаграждаване на потребителите DTX има за цел да създаде стабилна и динамична екосистема, която е от полза за всички участници.

Render (RNDR) е изправена пред леко оттегляне преди сливането на токени

Render (RNDR), друг ключов участник в AI крипто пространството, изпитва забележителна пазарна динамика. Последните данни сочат значително намаляване на откритите фючърсни позиции, като към края на юни те са спаднали до $132 милиона – 35% спад спрямо началото на месеца. Този спад принуди много търговци да излязат от фючърсния пазар, което сигнализира за мечи тренд за RNDR.

Откритият интерес към даден фючърсен актив, който подчертава стойността на неплатените или незатворените фючърсни договори, намаля, което показва, че инвеститорите затварят своите позиции, без да отварят нови. Този спад е отразен в дневните активни адреси на RNDR и новото търсене на токена.

Когато се оценява с помощта на 30-дневната пълзяща средна, броят на дневните адреси, участващи в транзакции с RNDR, е намалял с 11% през миналия месец. Аналогично, създаването на нови адреси за търговия с RNDR отбеляза 9% спад през същия период.

DTX Exchange се присъединява към висшата лига с FET и RNDR

Тъй като Fetch.ai (FET), Render (RNDR) и DTX Exchange (DTX) навигират по съответните си пътища, предстоящите промени на 1 юли ще създадат предпоставки за бъдещия им успех. Fetch.ai (FET) ще извлече огромна полза от стратегическото си сливане, позиционирайки се като лидер в областта на изкуствения интелект и блокчейн.

Render (RNDR) е изправена пред краткосрочни предизвикателства, но има потенциал да се възстанови, когато пазарните условия се стабилизират. Междувременно обмислената стратегия за разпределение на токени на борсата DTX Exchange полага здрава основа за процъфтяваща екосистема.

Тези развития предлагат вълнуващи възможности за инвеститорите и любителите на криптовалутите. При Fetch.ai (FET) може да се наблюдава повишена ликвидност, Render (RNDR) може да представлява убедителна входна точка за дългосрочни инвестиции, а процъфтяващата предварителна продажба на DTX Exchange може да премине границата от $1 милион, като се има предвид настоящата динамика.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.