НАЧАЛО Прессъобщения

Следващите конкуренти на Solana: 3 криптовалути, готови за пробив

11.03.2024 13:44 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Следващите конкуренти на Solana: 3 криптовалути, готови за пробив

Анализатор прогнозира, че цената на Етериум ще се покачи до $10,000 в пика на цикъла си, отбелязвайки потенциален огромен ръст в пазарните тенденции. В тази статия може да разгледате криптовалутите, които чакат на опашката, за да последват примера. 

Изтъквайки тези, които са готови за пробив, точно както направи Solana, статията дава ограничена информация за бъдещата траектория на тези дигитални активи, запазвайки своята актуалност в условията на бързи пазарни колебания.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителната продажба на BlastUP надхвърля $1 милиона: В очакване на следващия голям проект в криптовалутата

BlastUP, първокласната стартова платформа (launchpad) на Blast, наскоро направи фурор в света на криптовалутите с главозамайващия си старт, набирайки над $1 милион за няколко седмици. Този проект създава хайп и привлича нарастващия брой ранни инвеститори, които вече са признали високия потенциал на BlastUP.

BlastUP е на път по-който се бори да достигне успех, като планира да даде възможност на AI и Web 3 инструментите за бързо и качествено стартиране на стартъпи. Тя предлага цялостен набор от инструменти и богата система за възнаграждения за всички, които се присъединяват към нея.

Понастоящем BlastUP провежда четвъртия си етап на предварителна продажба, като предлага токени BlastUP на най-ниска цена. Купувайки тези токени сега на цена от $0.05, получавате голяма отстъпка от $0.05, тъй като цената, на която монетата ще бъде листната на крипто борсите е определена на $0.1.

>> Бъдете сред първите! Получете ексклузивните предимства от предварителната продажба на BlastUP <<

Притежателите на BlastUP токени могат да се възползват от редица привилегии, включително разпределение на средства за продажби на токени, ексклузивни награди за лоялност за участие в IDO и възможност за получаване на лихви чрез стейкинг.

Следвайки простата мисия да помага на блокчейн стартъпите да растат по-бързо и да печелят повече, BlastUP е на път да се превърне в доминираща сила. Екипът от отдадени крипто ентусиасти, стоящи зад проекта, е дълбоко отдаден на своята визия и има амбициозни планове да се превърне в единствен по рода си launchpad за лесен и ефективен взрив в крипто пространството.

Цялостната пътна карта на BlastUP се простира до 2026 г., като очертава плановете за пускане на AI IDO скрийнър, разработване на AI инструменти, пригодени за стартъп екипи, и създаване на общностен пазар.

>> Присъединете се към предварителната продажба на BlastUP СЕГА, за да отключите ранните ползи <<

Цената на Optimism показва бичи признаци, прогноза за $4.95 на фона на смесени пазарни показатели

Текущата цена на Optimism от $4.60 я позиционира малко над най-близкия слой на съпротива от $4.32. Това показва сила и потенциал за краткосрочно възходящо движение. Ако тази инерция се запази, тя може да проправи пътя към втората точка на съпротива при $4.95. Промяната на играта тук ще бъде MACD и 10-дневното предложение за покупка на SMA, които биха могли да раздвижат действията на инвеститорите.

В по-широка перспектива 100-дневната SMA индикира действие за покупка при $3.31, подсказвайки за по-дългосрочен бичи тренд. Въпреки това трябва да се обърне внимание на неутралните препоръки на показателите RSI и стохастичният индикатор. Представянето на OP спрямо най-близкото ниво на подкрепа от $2.95 и по-дълбокото при $2.20 може да повлияе на бъдещите траектории, особено ако пазарните сили тласнат цената на актива под тези маркери.

Смесени реакции към хакването на Woofi: Краткосрочният бичи дух на Arbitrum срещу дългосрочната перспектива

Неотдавнашният хакерски инцидент, насочен към Woofi, предизвика смесени реакции по отношение на перспективите на Arbitrum. От една страна, тази ситуация би могла да предизвика възходящo ценовo колебание за ARB в краткосрочен план. Това е осъществимо, особено като се гледат точките на съпротива на най-близкото и второто ниво, съответно $2.18 и $2.42. Тъй като текущата цена при $2.08, има справедлив шанс за бичо поведение, подкрепено от MACD и SMA-10 дневните индикатори, които предполагат действие за покупка.

От друга страна, общественото доверие може да бъде леко разклатено от неотдавнашния инцидент, което може да повлияе на дългосрочните перспективи. При този сценарий бихме могли да станем свидетели на отстъпление на цените до най-близката подкрепа на $1.70 или дори до второто ниво на подкрепа на $1.45. Въпреки това фактът, че SMA-100 дни също сочи към действие за покупка, предполага, че все още има дългосрочен оптимизъм за този криптоактив, въпреки неотдавнашния казус.

Заключение

След като разгледахме перспективите на Optimism и Arbitrum, стана ясно, че макар тези монети да имат потенциал, най-голям интерес подбужда BlastUP. Разположена в динамичната екосистема на Blast, концепцията на BlastUP и нейната богата система за възнаграждения носят потенциал. Наличието на токените ѝ на възможно най-ниска цена проправя пътя на ранните инвеститори да се възползват от тази изключителна възможност. 

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.