НАЧАЛО Прессъобщения

Следващи големи крипто проекти: Cosmos (ATOM), Render (RNDR) и успешната предварителна продажба на VC Spectra (SPCT)

септември 19, 2023 11:42 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Следващи големи крипто проекти: Cosmos (ATOM), Render (RNDR) и успешната предварителна продажба на VC Spectra (SPCT)

Render (RNDR) и Cosmos (ATOM) остават тясно специализирани услуги в блокчейн индустрията. Но дали някоя от тях е най-добрата криптовалута за покупка в този момент? 

VC Spectra (SPCT) изглежда подобрата алтернатива, тъй като инвеститорите очакват 142% възвръщаемост на инвестициите след бързо разпродадената й предварителна продажба. 

Останете до края, ако желаете да инвестирате в достъпен хедж фонд с VC Spectra (SPCT). Нека първо да разгледаме последното развитие на Cosmos (ATOM).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Хъбът на Cosmos (ATOM) въвежда ликвиден стейкинг

Хъбът на Cosmos (ATOM), популярна услуга в рамките на цялостната крипто екосистема Cosmos, въведе ликвиден стейкинг. Преди това потребителите на Cosmos (ATOM) трябваше да стейкнат токени за 21 дни, преди да ги “разблокират”. Сега ликвидният стейкинг ще позволи на потребителите да заложат своите токени, като същевременно могат да ги използват в други приложения на Cosmos (ATOM).


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Валидатор на Cosmos, познат като “Cryptocitos” изчислява, че новата функция за ликвиден стейкинг ще доведе до прилива на над $400 милиона в ATOM. Това е добра новина, тъй като Cosmos (ATOM) предлага атрактивна доходност в сравнение с други водещи алткойни. 

Cosmos (ATOM) се повиши с 13% от $6.28 до $7.12 благодарение на това развитие и на по-широкото възстановяване на криптовалутите. Това покачване се вписва добре в бичите прогнози за криптовалутата ATOM за близкото бъдеще. Повечето прогнози за ATOM за 2024 г. започват от $9, а за 2025 г. – от $15.

Нека преминем от един уникален проект към друг, обръщайки внимание на Render (RNDR).

Render (RNDR) стартира нова платформа за анализ на данни за мрежови оператори

Render (RNDR) пусна нова платформа за анализ на данни в реално времеRender Insights. Тази функция на Render (RNDR) използва “геопространствени данни и интерактивни визуализации”. Това ще позволи на операторите на Render (RNDR) да вземат бързо по-информирани решения и да следят по-добре проектите.

Данните за второто тримесечие сочат, че Render (RNDR) показва увеличение на създадените работни места, общите разходи за работни места, активните нодове и дори ръст на последователите в Twitter спрямо първото тримесечие. 

Както и при крипто проекта ATOM, Render (RNDR) също се възстанови през последните няколко дни с 24% от $1.27 до $1.60. Като се има предвид това, разумните минимални прогнози за Render (RNDR) през 2024 г. и 2025 г. са съответно $2.50 и $4.

И накрая, нека преминем към VC Spectra (SPCT), която е на път да завърши три силно търсени етапа на предварителна продажба.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT), която има за цел да подобри блокчейн и технологичните сътресения

Индустрията на блокчейн и технологиите има още потенциал, който може да се реализира, тъй като всяка година се раждат обещаващи стартъпи. VC Spectra (SPCT) има за цел да се превърне в звено за финансиране на тези компании, за да се разраснат, като използва децентрализиран фонд за рисков капитал. Благодарение на смарт договорите, инвеститорите от всяка точка на света могат да се присъединят и да имат свободата да контролират активите си от началото до края.

Проектът също така автоматизира ключови функции като съхраняването на средства и разпределянето на печалби без помощта на посредник. Едно от основните предимства на тази система е ефективността на разходите, като при VC Spectra (SPCT) не се прилагат минимални депозити.

Като оставим настрана управлението на активите, VC Spectra (SPCT) ще се отличава в търговията чрез стратегии, подкрепени от машинно обучение, за управление на рисковете при максимално увеличаване на печалбите. Друг уникален аспект на VC Spectra (SPCT) е, че платформата поддържа ценностите на устойчивото инвестиране.

SPCT обхваща екосистемата на VC Spectra като функционален токен, предлагащ допълнителни привилегии като право на глас, отстъпки за нови ICO и дивиденти. Инвеститорите, които притежават SPCT, вече могат да получат тези дивиденти по време на предварителната продажба, която понастоящем се намира на етап 3.

SPCT се търгува на ниска цена от $0.033, като е нараснал с 32% от $0.025. И все пак, по-голямо увеличение се очаква след края предварителната продажба, когато SPCT ще струва $0.08, което ще отрази 142% увеличение на стойността.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.