Home

Следващият голям проект: 3 токена, изградени на Етериум, които може да скочат в рамките на няколко седмици

20.06.2024 15:00 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Следващият голям проект: 3 токена, изградени на Етериум, които може да скочат в рамките на няколко седмици

Три токена на Етериум, а именно Rocket Pool (RPL), Ethereum Name Service (ENS) и RCO Finance (RCOF), привличат вниманието на инвеститорите.

Всеки от тези токени предлага уникални характеристики и предимства, които ги открояват в пренаселеното крипто пространство. Ето един по-подробен поглед върху това, което прави тези токени толкова обещаващи.

1. Rocket Pool (RPL)

RPL, родният токен на Rocket Pool – децентрализиран стейкинг пул в Етериум, създаден, за да направи стейкинг процесите на ETH2 по-достъпни и възнаграждаващи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Потребителите могат да се присъединят към децентрализираната мрежа от оператори на възли на Rocket Pool или да управляват свои собствени възли с едва 16 ETH.

По този начин те могат да печелят комисиона от стейкването на ETH и да получават допълнителни награди от RPL. Rocket Pool предлага до 4.33% APR за стейкинг на ETH2, като има потенциал да го увеличи до 6.36% при включване на RPL награди.

Една от открояващите се характеристики на Rocket Pool е нейната възможност за стейкинг на ликвидни средства. За разлика от традиционните залози, при които потребителите заключват средствата си, Rocket Pool им позволява да се възползват от нарастващия обменен курс, избягвайки облагаеми събития.

Освен това софтуерът за смарт възли на Rocket Pool дава възможност на всеки да управлява нод в мрежата ѝ, като разпределя загубите от лоши възли в цялата мрежа, за да сведе до минимум индивидуалния риск.

Напоследък RPL отбеляза значителна пазарна активност, като цената му се повиши с над 41% през последните седем дни, достигайки най-високата си стойност от $32.84 преди да спадне до $26.

Това покачване беше отчасти предизвикано от очакването на актуализацията Хюстън, което има за цел да подобри токеномиката на Rocket Pool и потенциално да въведе повторен стейкинг.

Въпреки че оттогава цената се оттегли до около $26, ентусиазмът на общността остава висок и токена е сред трите токена на зелено на 13 юни, когато по-голямата част от монетите поевтиняха.

Въпреки че по-голямата част от техническите индикатори сигнализират за неутрална позиция през следващите няколко дни, RPL се очаква да продължи с бичото рали след очакваните подобрения от ъпгрейда Хюстън.

2. Ethereum Name Service (ENS)

Друг токен, изграден на Етериум, който се очаква да поскъпне през следващите седмици, е Ethereum Name Service (ENS).

Ethereum Name Service е разпределена, отворена и разширяема система за именуване, базирана на блокчейна на Ethereum. Тя превежда четими от човека имена като „john.eth“ в четими от машината буквено-дигитални кодове, използвани от адресите на Ethereum. Това опростява работата на потребителите, като прави адресите на Ethereum по-лесни за споделяне и взаимодействие.

Токенът ENS набра популярност заради своята функционалност в екосистемата на Етериум и неотдавнашното му пазарно представяне отразява този нарастващ интерес.

През изминалата седмица цената на ENS се повиши с 30%, достигайки $26. Пазарната му капитализация сега е около $820, като обемът на търговията значително се е увеличил.

Този скок в активността отчасти се дължи на факта, че Етериум беше втората най-активна мрежа в NFT търговията през миналата седмица, постигайки продажби за $40 милиона.

ENS NFT колекцията отбеляза значителен ръст, като през последните седем дни обемът на търговията възлезе на $5.4 милиона, отбелязвайки увеличение от около 1,400%. Този скок в активността демонстрира нарастващата стойност и приемането на ENS в рамките на екосистемата на Етериум.

Тъй като все повече потребители се стремят да опростят взаимодействията си с адреси в Етериум, търсенето на ENS токени се очаква да продължи да нараства, което ги прави обещаващи възможности.

3. RCO Finance (RCOF)

RCO Finance (RCOF) е третият токен, изграден на Етериум, които се очаква да нараснат през следващите седмици. Това е родният токен на RCO Finance – усъвършенствана платформа за DeFi търговия, задвижвана от AI и ML, която предлага цялостен набор от финансови услуги.

Платформата RCO Finance има за цел да предоставя персонализирани инвестиционни стратегии чрез своя роботизиран съветник, задвижван от AI, което я прави платформа, към която могат да се насочат дори тези, които нямат предишен опит в търговията.

Проектът поддържа широк набор от активи, включително ETF-и, деривати и реални активи, без да е необходимо да се преминава през KYC процеси от страна на потребителите.

В момента крипто инвеститорите могат да инвестират в проекта, като закупят RCOF токени в текущия кръг на публична предварителна продажба.

Инвестирането в RCOF токени сега предлага значителни потенциални печалби. Например, очаква се цената на токена да се повиши от $0.01275 на първия етап до между $0.4 и $0.6 при листването на крипто борсите. Това представлява потенциално увеличение с до 3,000%.

Освен това платформата използва дефлационен модел, като изгаря всички непродадени токени, за да увеличи стойността и да поддържа здравето на екосистемата. Освен това 50% от токените са предназначени за публична продажба, като значителни части са заделени за ликвидност и награди. Според информацията всички тези токени са блокирани за продължителни периоди, за да се предотвратят „pump-and-dump“ схемите.

В допълнение към очакваното предложение за стойност притежателите на токени RCOF могат да получат пасивен доход чрез стейкинг на токена в платформата, участие в управлението на платформата, награди на база нива, получаване на дивиденти и достъп до ексклузивни функции на RCO finance.

Досега предварителната продажба на RCO Finance е забележително успешна, което отразява силното търсене на нейните иновативни предложения.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:

Посетете сайта на предварителната продажба на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.