НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Следващият алткойн сезон ще бъде през 2020 година

ЮЛИ. 6, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Следващият алткойн сезон ще бъде през 2020 година

Популярен търговец на криптовалути, който правилно предсказа, че цената на Биткойн ще се повиши приблизително една година преди халвинга, сега прави историческо сравнение за алткойните.

Според него, те навлизат в период на натрупване, който трябва да продължи до 2020 година.

 

Aлткойн сезонът идва през 2020 г.?

 

"Moon Overlord", популярен трейдър на криптовалути с голям брой последователи в Twitter, предполага, че алткойните навлизат в периода на акумулация.

 

Той стигна до това заключение, като направи сравнение между представянето на Биткойн спрямо щатския долар през периода 2012-2015 г. и представянето на пазара на алткойн между 2016 и 2019 година.

 

Търговецът също така предположи, че периодът на натрупване „вероятно ще продължи“ до 2020 г., след което алткойните трябва да увеличат стойността си, ако прогнозата се окаже вярна.

 

Дали е прав или не, няма как да се разбере, поне докато не дойде момента, за който се говори. Въпреки това, още през януари, той каза, че Биткойн традиционно започва да прави "пъмп" обикновено около 1 година преди неговия халвинг.

 

Биткойн халвинга, събитието, което ще намали наполовина възнаграждението придобито от всеки блок на мрежата, е планирано да се проведе през май 2020 г. Оказа се, че търговецът наистина е мислил в правилната посока, тъй като криптовалутата започна възходящия си тренд през април 2019 година.
Както се вижда на графиката, от април Биткойн успя да спечели около 170% спрямо щатския долар, като в момента се търгува на около $11,300.

 

Тежки времена за алтовете

 

Междувременно обаче изглежда, че алткойните в момента претърпяват доста тежки времена, особено когато се търгуват срещу BTC. Повечето от тях регистрираха огромни загуби на този фронт.

 

Индексът, който измерва относителния дял на Биткойн в общия пазар, достигна 18-месечен връх.

 

Също така се оказва, че последните няколко скока в цената на биткойн оставиха алткойните на заден план. Повечето от алтовете с големи пазарни капитализации се борят да направят сериозни печалби през това време, което позволява на BTC да претендира за по-голям пазарен дял.

 

Остава предизвикателство да се определи дали идват по-добри дни за алткойните.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво може да следва за Биткойн, Етериум и Solana

Псевдонимният крипто анализатор Pentoshi пише на своите 475,500 последователи в Twitter, че макар да е с мечи възгледи за BTC, той очаква активът да отскочи, преди да продължи своята корекция.“BTC. [П...
ЯНУ. 19, 2022 17:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои криптовалути отбелязаха най-големи печалби през 2021 г.?

2022 година започна с обща пазарна капитализация от $2.2 трилиона. И все пак разговорите за инфлационен натиск и покачване на лихвите удариха силно, което предизвика разпродажба, която избута капитали...
ЯНУ. 19, 2022 12:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance унищожи над 1.68 милиона BNB при последното си изгаряне

Изгорените токени струват близо $800 милиона по текущи цени, но действителната сума в долари на изгарянето не е известна, тъй като Binance наскоро внедри нова система за изгарянето на BNB.До миналия м...
ЯНУ. 19, 2022 11:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Cardano достигна 3-седмичен максимум

Цената на ADA, родната криптовалута на блокчейна Cardano, се покачи до дневен връх от $1.63 в понеделник, най-високата си стойност от 27-ми декември, според данни от CoinMarketCap.Оттогава токенът лек...
ЯНУ. 19, 2022 10:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света