НАЧАЛО Прессъобщения

“Следвайте парите” – Bitcoin Spark отбелязва повишени транзакции от ETH към BTCS

септември 9, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Следвайте парите” – Bitcoin Spark отбелязва повишени транзакции от ETH към BTCS

Поговорката "Следвай парите" остава непреходна на постоянно разширяващия се пазар за търговия с Bitcoin (BTC).

Възходът на ETH и BTCS привлече голям брой инвеститори. Пазарната динамика съществено се оформя от умните пари – дума, която се свързва с инвеститорите и крипто китовете. В тази статия ще разгледаме понятието “умни пари” и нарастващите транзакции от Ethereum (ETH) към Bitcoin Spark (BTCS). Освен това ще обсъдим как търговците могат да се ориентират на крипто пазара заедно с крипто китовете.

Концепцията за “умни пари”

Ако сте в крипто пространството от доста време, би трябвало да сте се сблъсквали с термина “умни пари”. Този термин се отнася до добре осведомени и заможни инвеститори със значителни познания и анализи, които ръководят техните решения за търговия. Тези играчи са предимно институционални инвеститори, хедж фондове или заможни физически лица. Те разполагат със специфични знания и стратегии, които им носят пари чрез търговия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Това, което отличава “умните пари”, е тяхната способност да движат пазарите. Тези инвеститори разполагат със средства и знания, за да изграждат или продават значими позиции в криптовалути, като влияят върху техните цени и пазарните настроения. Трейдърите често наблюдават техните движения и решения, защото те могат да предоставят важни индикатори за посоката на пазара. Ако ги изучавате активно, ще знаете какво да купувате и да държите.

Стратегии за умните пари

От постоянните проучвания ето компилация на това, което повечето от тези инвеститори практикуват:

Дългосрочна перспектива

Много от крипто търговците се стремят към краткосрочна печалба. Все пак при “умните пари” не е същото. Те често имат дългосрочен инвестиционен план и винаги се стремят да задържат активите си за дълги периоди от време, изчаквайки растежа на потенциалните криптовалути.

Анализ на пазара

Тези инвеститори се занимават със задълбочени проучвания и използват сложни анализи, включително технически и фундаментален анализ, за да вземат решения. Те следят пазарните тенденции, новини и събития, за да знаят какво се случва. Те винаги са с поглед към последните тенденции.

Управление на риска

За да извлечете най-доброто от инвестирането, трябва да имате солидни познания за управлението на риска. Интелигентните инвеститори диверсифицират портфейлите си, за да разпределят риска, и защитават инвестициите си с инструменти като поръчки за спиране на загубите и много други. Те също така инвестират в ботове за търговия с цел постигане на по-добри резултати.

Скок на транзакциите от ETH към BTCS

Напоследък крипто аналитиците наблюдават забележително увеличение на трансакциите от Ethereum (ETH) към Bitcoin Spark (BTCS). Този неотдавнашен скок на транзакциите предизвика любопитство, тъй като Ethereum и Bitcoin имат различни случаи на използване и участие в общността.

Bitcoin Spark (BTCS), криптовалутата за която всички говорят, е нов токен, който използва консенсусния механизъм “Proof of Process” (доказателство за процес). Този скок на трансакциите може да е резултат от текущото ICO, което ви позволява да се сдобиете с BTCS на достъпна цена.

Търговия с китовете

Трейдърите поглеждат в портфейла на кита, за да разберат какво да продават или държат. За да търгувате заедно с китовете, трябва да сте информирани, да изучавате графиките и да си намерите наставник. Причината за наличието на наставници и ментори е, за да не правите същите грешки като тях и да не губите много време в практикуване на незначителни процедури.

Заключение

Да следваш парите не е просто поговорка. Тя е стратегия, която може да ви доведе до осъществяване на печеливши сделки. Китовете разбират пазара и следването на техния път би ви донесло ефективна възвръщаемост. Скокът на транзакциите от Ethereum (ETH) към Bitcoin Spark (BTCS) показва постоянно растящия характер на пазара.

За да разберете какво включва Bitcoin Spark и за да не пропуснете настояшото ICO:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.