НАЧАЛО Прессъобщения

Следете тези токени: Stellar (XLM), The Graph (GRT) и Shiba Budz (BUDZ)

септември 26, 2023 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Следете тези токени: Stellar (XLM), The Graph (GRT) и Shiba Budz (BUDZ)

Криптовалутите набират популярност заради високата възвръщаемост, като Stellar (XLM), The Graph (GRT) и Shiba Budz (BUDZ) според мнозина са обещаващи инвестиции.

Тези токени предлагат уникални характеристики и възможности, поради което си струва да бъдат наблюдавани в развиващия се свят на дигиталните активи.

Shiba Budz (BUDZ): Привлича вниманието на инвеститорите

Shiba Budz (BUDZ), ERC20 токен върху блокчейна на Етериум, предоставя услуги като улесняване на плащанията, процеси на смарт договори, игри и ликвидност в рамките на екосистемата Shiba Budz (BUDZ).

Ключови фактори на Shiba Budz (BUDZ)

 • BUDZ е родния токен на екосистемата Shiba Budz, който позволява на потребителите да участват в различни дейности като плащания и игри, служейки като програмируемо средство за обмен.
 • Стратегическото сътрудничество на Shiba Budz (BUDZ) с други инициативи, личности или групи може да послужи за разширяване на въздействието на $BUDZ. Сътрудничествата увеличават видимостта и надеждността на токена, като платформата за игри TreeHouse обединява общностите.
 • $BUDZ ще се използва за разработване на уникални програми за награди и лоялност, които ще позволят на членовете на общността да се състезават в турнири с много награди.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Подобряване на портфолиото на инвеститорите с Shiba Budz (BUDZ)

Инвестирането в Shiba Budz (BUDZ) може да предложи следните предимства за портфейла на инвеститора:

 • Shiba Budz (BUDZ), обещаващ гейминг проект в ранен стадий, предоставя възможност на инвеститорите да инвестират в неговата основа, като потенциално могат да получат значителна възвръщаемост, ако проектът постигне целите си и получи широко разпространение.
 • Инерцията на Shiba Budz (BUDZ) и подкрепата на общността предполагат потенциални възможности за растеж, като стойността на токена BUDZ може да нарасне с присъединяването на повече потребители към екосистемата.

Stellar (XLM): Revolutionizing Cross-Border Transactions (революция в трансграничните транзакции)

Stellar, блокчейн мрежа, създадена от Stellar Development Foundation, има за цел да улесни бързите и евтини трансгранични транзакции, като преодолее пропастта между традиционните финансови системи и децентрализирания свят на криптовалутите.

Ключови фактори на Stellar (XLM)

 • Блокчейн мрежата Stellar предлага бързи скорости на транзакциите, което позволява бързи разплащания, благодарение на ефективния консенсусен протокол и мащабируемата архитектура, което я прави идеален избор за транзакции с голям обем.
 • Stellar предлага ниски такси за транзакции, значително по-ниски от традиционните банкови системи, което го прави привлекателен вариант за физически лица и компании, които се стремят да рационализират процесите на трансгранични плащания.

Подобряване на портфолиото на инвеститорите със Stellar (XLM)

Инвестирането в Stellar (XLM) може да подобри портфейла на инвеститора по няколко начина:

 • Включването на Stellar в инвестиционен портфейл предлага експозиция към сектора на блокчейн и криптовалутите, като диверсифицира общите активи и намалява риска.
 • Мисията на Stellar да предлага достъпни финансови услуги е в съответствие с глобалната тенденция за финансово приобщаване, което позволява на инвеститорите да подкрепят проект, целящ да окаже положително въздействие върху хората и общностите по света.

The Graph (GRT): Отключване на блокчейн данни

The Graph (GRT), е децентрализиран протокол, който служи като слой за индексиране и запитване за блокчейн данни, позволявайки на разработчиците да имат ефективен достъп и да извличат данни от различни блокчейни.

Ключови фактори на The Graph (GRT)

 • The Graph ефективно организира данните от множество блокчейни в подграфи, което позволява на разработчиците ефективно да извличат конкретна информация, спестявайки време и ресурси за разработване на dApps.
 • Блокчейн-агностичният характер на The Graph позволява на разработчиците безпроблемно да интегрират данни от множество блокчейни като Етериум и Avalanche в своите приложения.

Подобряване на портфолиото на инвеститорите с The Graph (GRT)

 • Инвестирането в The Graph (GRT) може да осигури няколко ползи за портфейла на инвеститора:
  The Graph е ключов играч в Web 3.0 екосистемата, който улеснява ефективното извличане на данни от блокчейн, което позволява на инвеститорите да участват в растежа на децентрализираните приложения и по-широката блокчейн индустрия.
 • Характерът на The Graph като система с отворен код насърчава иновациите и сътрудничеството в рамките на общността, привличайки инвеститори, които подкрепят технологичния напредък и създаването на нови децентрализирани приложения.

Stellar, The Graph и Shiba Budz (BUDZ) са ключови играчи на пазара на криптовалути благодарение на своите уникални характеристики, като трансгранични транзакции, възможности за индексиране и търсене, както и иновативна екосистема, която революционизира сектора на игрите.

Регистрирайте се и се присъединете към общността чрез уебсайта: https://shibabudz.org/

Връзки към социалните медии: Telegram: https://t.me/ShibaBudzP2E и X (Twitter): https://twitter.com/ShibaBudz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.