НАЧАЛО Прессъобщения

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

23.04.2024 21:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

Сред тях DeeStream се откроява като потенциален гигант в сектора на стрийминга. С инвеститори от USD Coin и Polkadot начело, платформата се очаква да достигне значителен етап на растеж, насочвайки се към амбициозно 65Х увеличение.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези общности са особено ентусиазирани от способността на DeeStream да обедини традиционния стрийминг с иновативната блокчейн технология.

Монетата USD стабилизира транзакциите на DeeStream

USD Coin е дигитална стабилна монета, която е обвързана с долара на САЩ и е подкрепена от деноминирани в долари активи, държани в резерв от регулирани финансови институции. Стартирана през септември 2018 г. от CENTRE, в сътрудничество между Circle и Coinbase, USD Coin има за цел да обедини стабилността на долара с технологичните предимства на дигиталната валута в блокчейн.

USD Coin поддържа стабилна стойност, еквивалентна на един щатски долар, осигурявайки надеждно средство за размяна и убежище за търговци и инвеститори по време на нестабилни пазарни условия. Тази стабилност е от решаващо значение за различни употреби, включително търговия, кредитиране и парични преводи.

USD Coin е една от най-широко приетите стабилни монети на пазара на криптовалути. Тя се използва в множество борси, портфейли и DeFi платформи. Платформата е изцяло обезпечена с активи, деноминирани в щатски долари, и е регулирана съгласно американското законодателство, като предлага висока степен на сигурност и съответствие.

Polkadot разширява функционалността на DeeStream за мултиверижност

Polkadot е иновативна блокчейн платформа, която дава възможност за оперативна съвместимост и мащабируемост между множество блокчейн вериги. Създадена от д-р Гавин Ууд, един от съоснователите на Ethereum, Polkadot позволява на различни блокчейн вериги да прехвърлят съобщения и стойност по начин, който не изисква доверие, като споделят уникалните си функции и същевременно обединяват сигурността си. Polkadot има за цел да създаде децентрализирана мрежа, в която независими блокчейн вериги могат да обменят информация и транзакции безпроблемно под един покрив.

Polkadot използва шардинг механизъм, който позволява на множество блокчейни, наречени паравериги, да работят паралелно. Всяка параверига може да има свои собствени уникални характеристики и да работи независимо, но да взаимодейства сигурно с другите чрез веригата Polkadot Relay Chain. Тази архитектура не само подобрява мащабируемостта чрез едновременна обработка на множество транзакции в различни вериги, но и стимулира иновациите, като позволява на разработчиците да създават специфични блокчейн решения за различни случаи на употреба.

Технологията на Polkadot улеснява оперативната съвместимост и мащабируемостта в множество блокчейни – ключова характеристика за DeeStream, тъй като тя има за цел да интегрира различни източници на съдържание и блокчейн технологии. Инвеститорите на Polkadot са ентусиазирани от потенциала на DeeStream да използва тези функции, като го смятат за решаващ за постигането на значителни етапи в стрийминг индустрията.

DeeStream се стреми към значителен растеж след халвинга

Комбинацията от стабилността на USD Coin и технологичното майсторство на Polkadot подготвя DeeStream за успех в стремежа ѝ към 65Х растеж след халвинга на Биткойн. Този стратегически подход не само подобрява оперативните възможности на DeeStream, но и я привежда в съответствие с очакванията на инвеститорите за значителен и устойчив растеж в развиващия се пазарен пейзаж.

DeeStream осигурява здрава основа за финансова стабилност и доверие на потребителите чрез постоянно блокиране на ликвидността. Този ход е особено успокояващ за потенциалните инвеститори и потребители, които може да се притесняват от често срещаните капани на новите платформи, като например спада на ликвидността, който може да доведе до нестабилни цени на токените.

С входна точка от само $0.06, DeeStream е готова да предефинира стрийминга. Експертите прогнозират потенциален ръст от 65Х до четвъртото тримесечие. Не пропускайте да се възползвате от тази вълнуваща възможност!

Вижте предварителната продажба на DeeStream, като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.