НАЧАЛО Прессъобщения

След 1 месец този Етериум токен може да поскъпне с 3,000%, прогнозира крипто стратег

10.06.2024 19:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
След 1 месец този Етериум токен може да поскъпне с 3,000%, прогнозира крипто стратег

Етериум токенът на RCO Finance (RCOF) напоследък предизвиква вълнение сред крипто пазара и много разработчици очакват рязко поскъпване на токена.

Неотдавнашен анализ сочи, че RCOF може да нарасне с невероятните 3,000% през следващия месец, което може да го превърне в една от най-печелившите инвестиции на крипто пазара днес. Техническият анализ и характеристиките на токена отчасти подкрепят тази прогноза.

Защо RCOF токенът поражда такова вълнение?

RCOF е токен, изграден на Етериум, който служи като официален дигитален актив на RCO Finance, нововъзникваща децентрализирана финансова (DeFi) платформа, работеща в мрежата на ETH. Токенът е стълбът на платформата, който позволява търговия с акции, облигации, деривати, стоки и други криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това подходът на RCOF за предоставяне на децентрализирани финансови решения прави токена специален сред останалите, базирани на Етериум токени. Това е така, защото притежателите на RCOF токена могат да се възползват от до 40% от търговските отстъпки в рамките на платформата.

Те също така имат управленски права чрез протоколно гласуване, което означава, че потребителят може да участва в развитието на платформата.

Моделът на токеномиката е съсредоточен върху нуждите на общността, за да се предотвратят „pump-and-dump“ схемите и да се осигури стабилен и здравословен растеж на екосистемата RCO Finance.

RCOF разпределя 50 % от токените за публична продажба, с което демонстрира фокуса си върху общността като това гарантира, че по-голямата част от правомощията за гласуване в DAO принадлежат на общността. Също така 12% от токените ще се използват за ликвидност и ще бъдат заключени за 3 години, като по този начин ще се избегнат колебанията в платформата.

Технически анализ в подкрепа на бичите прогнози

Настоящата цена на предварителна продажба на този Етериум токен от $0.0127 е подходящият момент да следите проекта и да получите потенциални печалби. Ето и разбивка от разработчиците на потенциалните печалби на токена:

 • Етап 1 към етап 2: 169%
 • Етап 1 до етап 3: 337%
 • Етап 1 до етап 4: 509%
 • Етап 1 до бонусния кръг: 1,580%
 • Етап 1 до очакваната цена на листване: 3,000%

Практическият подход на RCO Finance (RCOF) към DeFi сектора

RCO Finance е DeFi платформа, изгрдена върху блокчейна на Етериум, която използва изкуствен интелект и машинно обучение за подобряване на процента на възвръщаемост и анализ на инвестициите. Тя работи с помощта на своя крипто AI робо-съветник и предлага на инвеститорите автоматична система за инвестиране в смарт договори и ликвидни пулове.

Стремейки се да направи революция в DeFi сектора, няколко характеристики на RCO Finance го правят привлекателен избор за крипто инвеститорите:

 • Директно инвестиране в активи от реалния свят: RCO Finance дава възможност на потребителите да инвестират в токенизирани активи, което им предоставя възможност да разполагат с диверсифициран портфейл от над 12,500 глобални финансови инструмента и повече от 120,000 актива, в които могат да инвестират, за да диверсифицират портфейла и да увеличат рентабилността.
 • DeFi Кредитиране: Платформата ефективно свързва крипто и конвенционалния финансов пазар, функционирайки като пазар, на който инвеститорите могат да вземат и отпускат заеми при почти номинални лихвени проценти.
 • Без KYC процеси: Тъй като RCO Finance поддържа политика без изискване за преминаване през KYC, особено внимание се отделя на защитата на самоличността на потребителя, което спомага за привличането на повече инвеститори.
 • Глобална дебитна карта: Предлагайки на своите клиенти възможност за достъп до услуги, които обикновено са недостъпни за тях поради географското местоположение, клиентите могат лесно и ефективно да извършват крипто транзакции чрез наличните дебитни карти.
 • Ливъридж до 50х: RCO Finance предоставя на инвеститорите ливъридж до 50 пъти, което увеличава шансовете за високи печалби.
 • 24/7 пазарно покритие: Наблюдението на пазара е достъпно за потребителите, които могат да участват в инвестиционни или търговски операции по всяко време.

Струва ли си инвестицията в RCO Finance (RCOF)?

RCO Finance предлага нещо повече от просто Етериум токен. Проектът предлага сигурни инвестиции, прогнозен анализ и най-вече сигурност за инвестициите и висок ливъридж. Крипто разработчиците виждат в това начин да увеличите портфейла си.

Настоящата предварителна продажба на токена RCOF на цена $0.01275 вече е привлякла продажби на над 17 милиона токена, като се очаква ръст по време на втория етап, който да изпрати цената до $0.0343, което представлява 169% увеличение. Ранните инвеститори може да получат значителна възвръщаемост, като прогнозите цените може да стигнат до между $0.4 и $0.6 в началния етап.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):
Посетете сайта на предварителната продажба на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.