Home

Слаб крипто пазар. В какво крипто да инвестирам през уикенда?

05.07.2024 16:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Слаб крипто пазар. В какво крипто да инвестирам през уикенда?

Търговският обем на криптовалутите се увеличава, което е доста добър знак…на теория. На практика обаче виждаме доста слаб пазар, като Биткойн се срина до $54,000, Етериум падна под $3,000 и като цяло повечето криптовалути сякаш се “задъхват”.

Очаква ли ни крипто зима посред лято? Ако вярваме на теорията, явно да.

Купете Pepe Unchained 

Как се представят меме криптовалутите към момента?

Ако погледнем меме сектора, със сигурност няма да останем по-очаровани. Бърз преглед на Dogecoin & Shiba Inu показва седмичен спад от 22% средно, а Pepe и Book of Meme дори падат с над 32.5%.

Единствено Daddy Tate, която е нова, отбелязва 45% ръст, но това далеч не е достатъчно, за да убеди крипто инвеститорите, че си заслужава. Затова и мнозина съветват да се насочим към крипто предпродажбите, поне към този момент.

Но дали има достатъчно убедителни проекти, които да си заслужават? 

Кои са най-добрите инвестиции по време на уикенда?

Ако все пак търсите нови криптовалути, в които да инвестирате този уикенд, то в следващите редове ще ви покажем някои от най-интересните възможности към настоящия момент.

1. Pepe Unchained

Pepe Unchained е криптовалута с голям потенциал, като текущата цена на 1 $PEPU е $0.0082596. Досега проектът е събрал над $2.3 милиона, а очакванията са да достигне $3-4 милиона, макар че не е ясно дали това ще се случи през уикенда. Pepe Unchained използва собствен блокчейн от втори слой, който предлага по-бързи и по-евтини транзакции в сравнение с традиционните мрежи. Тази платформа също така позволява създаването на нови монети, независимо дали са тип Pepe или не, което отваря множество възможности за иновации и развитие в крипто пространството.

Купете Pepe Unchained 

2. Shiba Shootout

Shiba Shootout вече е събрал над $522,000 и се продава на цена от $0.0195, като предлага добра алтернатива на Shiba Inu. Проектът набира популярност и е в предварителна продажба, което минимизира риска от спад. Със своя уникален подход и иновативни функции, Shiba Shootout има потенциала да привлече още повече инвеститори и да се утвърди като значим играч в крипто пазара. Не можем да се гарантира, че успее да постигне успеха на Shiba Inu или Dogecoin, но пък показва интересна и забавна концепция.

Купете Shiba Shootout 

3. WienerAI

WienerAI ($WAI) набра над $7 милиона в предпродажба, като предлага иновативен AI търговски бот. Токенът, оценен на $0.000725, предстои по план да поскъпне още утре. WienerAI комбинира изкуствен интелект и меме криптовалута, като привлича внимание с куче-талисман. Платформата осигурява предсказуеми търговски възможности и нулеви такси, и е преминала одит от Solid Proof. Започна малко бавно, но в последните дни има особено голям интерес.

Купете WienerAI 

Кои листнати криптовалути могат да бъдат добра опция?

Ясно е, че не всички са фенове на новите криптовалути в предварителни продажби. Затова и се смята, че има няколко криптовалути, които могат да бъдат добри възможности, които можете да закупите от крипто борсите.

Спрямо анализите, много етусиасти смятат, че Tron разполага с най-голям потенциал от всички токени от “топ 15” (макар че леко изпадна от топ 10 за сметка на Cardano).

Може да се каже, че и Биткойн не е много назад – като изключим спада от 7% от вчера, той може да се придвижи напред през уикенда. Има и раздвижване покрай Bitget токена, който е напред с малко, но достатъчно, за да даде позитивен сигнал.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.