НАЧАЛО Прессъобщения

Скрити крипто скъпоценни камъни: 100X възможности в очакване да бъдат открити

16.03.2024 12:51 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Скрити крипто скъпоценни камъни: 100X възможности в очакване да бъдат открити

Неотдавна Биткойн преживя пазарен спад, което доведе до ликвидиране на криптовалути на стойност около 660 милиона долара. Това е сценарий, който ни напомня за волатилността, присъща на крипто пространството.

След подобно събитие не е необичайно да се появят малко известни криптовалути или “скрити скъпоценни камъни”, които предлагат потенциален експоненциален растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В предстоящата ни статия ще се впуснем в разглеждането на тези обещаващи криптовалути, които може би просто държат в прегръдките си следващите възможности за стократен растеж.

Предварителната продажба на BlastUP достигна $2 милиона: В очакване на следващият голям проект в крипто сектора

BlastUP, премиерната стартова платформа за децентрализирани приложения (launchpad) на Blast, наскоро направи фурор в света на криптовалутите със своя главозамайващ дебют, набирайки $2 милиона за едва няколко седмици. Броят на ранните инвеститори, които са разпознали високия потенциал на BlastUP, нараства с бързо темпо.

BlastUP се бори да постигне успех, планирайки да даде възможност на Web3 инструментите и AI иновациите за бързо и качествено стартиране на приложения. Платформата предлага цялостен набор от инструменти и богата система за възнаграждения за всички, които се присъединяват към нея.

В момента BlastUP провежда четвъртия си етап на предварителна продажба, като предлага токени BlastUP на най-ниска цена. Закупувайки тези токени сега на цена от $0.055, получавате голяма отстъпка от 45%, тъй като цената, на която ще бъде листнат токена, е определена на $0.1.

>> Бъдете сред първите! Получете ексклузивните предимства от предварителната продажба на BlastUP <<

Притежателите на BlastUP токени могат да се възползват от редица привилегии, включително разпределение на средства от продажби на токени, ексклузивни награди за лоялност за участие в IDO и възможност да печелят доходи чрез стейкинг.

Следвайки простата мисия да помага на блокчейн стартъпите да растат по-бързо и да печелят повече, BlastUP е на път да се превърне в доминираща сила. Екипът от отдадени крипто ентусиасти, стоящи зад проекта, е дълбоко отдаден на своята визия и има амбициозни планове да се превърне в единствен по рода си launchpad за лесен и ефективен взрив в крипто пространството.

Цялостната пътна карта на BlastUP се простира до 2026 г., като очертава плановете за пускане на AI IDO скрийнър, разработване на AI инструменти, пригодени за стартъп екипи, и създаване на пазар за общността.

>> Присъединете се към предварителната продажба на BlastUP СЕГА, за да си осигурите ранни ползи <<

Растежът на NEAR Protocol и партньорството с Nvidia: Потенциални ползи и рискове

NEAR Protocol наскоро отбеляза впечатляващ растеж, като за една седмица почти се удвои – постижение, което не се постига лесно в света на криптовалутите. С предстоящата конференция, която свързва токените на Near Protocol и AI на Nvidia, има потенциал за още скокове поради повишения интерес и увеличената експозиция. В дългосрочен план това предполага ползотворно партньорство, което може да изгради още по-силен бичи аргумент за NEAR. Ако интеграцията се окаже успешна и донесе стойност, това може да доведе до още по-висока цена, която потенциално да надхвърли предишните прогнози.

Въпреки това, не всички тези краткосрочни печалби гарантират гладко плаване в дългосрочен план. Както при всяка инвестиция, и тук има присъщи рискове. Крипто пазарите са силно волатилни и макар че неотдавнашното представяне на NEAR Protocol и партньорството с Nvidia носят оптимистична перспектива, това не елиминира рисковете от понижение. Обемът на транзакциите може да се колебае, пазарните нагласи могат да се променят бързо и да възникнат технологични проблеми. Ако AI конференцията не отговори на пазарните очаквания, скокът на цените може бързо да се обърне.

Фондация Aptos и Movement Labs си партнират в областта на оперативната съвместимост

Сътрудничеството на фондация Aptos с Movement Labs може да предложи по-големи възможности в близко бъдеще. Новото партньорство се фокусира върху постигането на усъвършенствана оперативна съвместимост, което е сигнал за потенциал за дългосрочна мащабируемост. Тази инициатива може да привлече по-голямо внимание към Aptos, което да доведе до повишено търсене. Ако партньорството доведе до положителни резултати, APT може да отбележи повишение на оценката си. Освен това, ако подобрената оперативна съвместимост доведе до ефективни случаи на използване, тя може да се превърне в значителен играч в децентрализираното пространство, като подобри пазарната си репутация и евентуално цената си.

Само по себе си обаче партньорството не обещава значителен незабавен растеж. От решаващо значение е да се вземат предвид настоящите пазарни условия и волатилността, които имат ясно изразено въздействие върху токените. Партньорството по принцип е дългосрочна перспектива; съществените ползи може да не са видими веднага. Освен това постигането на усъвършенствана оперативна съвместимост е сложен процес, който може да продължи значителен период от време.

Присъединяване на Laser Digital към Pyth Network: Възможности и предизвикателства

Неотдавнашният ход на Laser Digital, подразделение на Nomura, да се присъедини към Pyth Network като доставчик на данни, е значително развитие за Pyth Network. Laser Digital, като авторитетен играч във финансовия сектор, може да допринесе за повишаване на доверието и полезността на Pyth Network. Освен това огромните ресурси и опит на Laser Digital могат да доведат до увеличаване на обема и обхвата на данните, налични в екосистемата Pyth. Това потенциално може да доведе до рязко нарастване на търсенето на PYTH токени в дългосрочен план, което ще доведе до увеличаване на стойността им.

От друга страна, важно е да се вземат предвид някои аспекти, които могат да създадат волатилност в цената на PYTH. Макар че партньорството на Nomura чрез техния Laser Digital може да повиши профила на Pyth, то може да доведе и до засилен контрол и регулаторен натиск. Този вид внимание понякога може да предизвика несигурност, което потенциално да повлияе на стабилността на цената на PYTH.

Освен това зависимостта от един доставчик за значително увеличаване на данните може да породи рискове. Ако Laser Digital не постигне добри резултати или се оттегли, стойността на PYTH може да бъде засегната негативно, поне в краткосрочен план.

Решенията от втори слой на Етериум и тяхното въздействие върху цената на Optimism

Неотдавнашните събития около решенията от втори слой на Етериум като Optimism могат да представят оптимистична перспектива за траекторията на цената му. Тези решения имат за цел да разрешат ключови проблеми, свързани с мащабируемостта, и това може да стимулира по-широкото приемане и функционалност на Етериум, като по този начин потенциално повиши стойността на Optimism. Ако вземем предвид скоростта, с която тези разработчици изкарват ъпгрейди, е правдоподобно, че в дългосрочен план можем да видим стабилно покачване на цената на Optimism. Тогава е разумно да се предвиди сценарий, при който цената на Optimism може да претърпи забележимо повишение.

Макар че тези подобрения от втори слой могат да изглеждат като значими фактори за скок на цената, винаги съществуват външни пазарни рискове и несигурност, които биха могли да окажат натиск за понижаване на цената на Optimism. Освен това успехът на тези подобрения зависи от правилното им внедряване и възприемане от потребителите. Всяко затруднение в тези области би могло да неутрализира потенциалното повишаване на цената в краткосрочен план.

Заключение

Тъй като крипто пазарите продължават да проявяват своята волатилност, наяве излизат скрити скъпоценни камъни, които потенциално биха могли да обещаят експоненциален растеж. Сред тях BlastUP се откроява благодарение на уникалната си концепция в рамките на екосистемата Blast и мисията си да улесни стабилния растеж на блокчейн стартъпите. NEAR Protocol, APT и други също могат да се окажат обещаващи, но BlastUP е тази, която ще заеме централно място, благодарение на своята стабилна система за възнаграждения и иновативен подход.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.