НАЧАЛО Прессъобщения

Скорошна пазарна активност: Анализ на Shiba Inu (SHIB), VC Spectra (SPCT) и Cardano (ADA)

октомври 12, 2023 11:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Скорошна пазарна активност: Анализ на Shiba Inu (SHIB), VC Spectra (SPCT) и Cardano (ADA)

Shiba Inu (SHIB) и Cardano (ADA) потъват, докато VC Spectra (SPCT) се покачва до $0.044. В кои от тези топ алткойни е най-добре да инвестирате?

Изглежда, че крипто пазарът се стабилизира, след като ефекта от познатия в Биткойн средите .”Uptober” отшумя. Тази стабилност предлага на начинаещите инвеститори възможност да закупят топ алткойни като Shiba Inu (SHIB), Cardano (ADA) и VC Spectra (SPCT), която набра $2.4 милиона в своята продажба на сийд/частна продажба.

Кой от тези алткойни потенциално предлага най-добра възвръщаемост? Нека се потопим в експертните прогнози за 2023 г. и отвъд, за да придобием по-ясна представа

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

● Shiba Inu (SHIB) се спадна със 7%, след като хакери пробиха администраторския акаунт на SHIB в Telegram.
● Cardano (ADA) защитава нивото от $0.25, тъй като се материализират още бичи развития.
● VC Spectra (SPCT) предизвиква вълни, след като достигна $0.044 в етап 3 на публичната си предварителна продажба.

Shiba Inu (SHIB) се срина с над 7% за седем дни

Shiba Inu (SHIB) започна октомври с бича нотка и се покачи до $0.000007594 на 2 октомври. Тези печалби дойдоха, след като новините за Shiba Inu на 2 октомври разкриха, че проектът е изгорил 2.3 милиарда токена през септември. Друга добра новина за Shiba Inu е, че Honda започна да приема SHIB като метод за плащане на 27 септември.

Негативните новини за Shiba Inu обаче разкриха, че акаунтът на администратора на SHIB в Telegram е бил хакнат на 4 октомври. Вследствие на това Shiba Inu (SHIB) поевтиня. До 9 октомври Shiba Inu (SHIB) се стабилизира на ниво около $0.000007000. Тази цена на Shiba Inu (SHIB) представлява спад от 7.8% спрямо нивото от 2 октомври.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Анализаторите смятат, че Shiba Inu (SHIB) ще се възстанови, тъй като ще бъдат изгорени още много токени. По-конкретно, анализаторите смятат, че Shiba Inu (SHIB) може да скочи до $0,000010779 до края на годината. Нещо повече, експертите определят прогнозата за цената на SHIB за 2025 г. на $0.000023788, което прави Shiba Inu (SHIB) един от най-добрите алткойни, които да следите.

Cardano (ADA) се бори да се задържи над $0.25

На 2 октомври Cardano (ADA) се търгуваше за около $0.2689. Въпреки това, мечи новини доведоха до спад в цената на ADA. По-конкретно, крипто ентусиастите обвиниха основателя на Cardano (ADA) Чарлз Хоскинсън, че невярно е твърдял, че Hydra може да постигне над 1 милион транзакции в секунда.

До 9 октомври Cardano (ADA) се срина спираловидно до $0.2517. Все пак експертите смятат, че новината от 7 октомври за Cardano (ADA) като водеща криптовалута по развойна дейност ще предизвика възстановяване и още печалби.

Въз основа на тази новина за Cardano (ADA) експертите определят прогнозата за цената на Cardano за 2023 г. на $0.2710. Анализаторите смятат, че до края на 2025 г. Cardano (ADA) може да се изкачи до $0.8900, тъй като ще има повече разработки. Тази прогноза прави Cardano (ADA) добра криптовалута, която си заслужава да следите.

VC Spectra (SPCT) се подготвя да надмине прогнозите за цената на публичната предварителна продажба

За VC Spectra (SPCT), иновативен децентрализиран хедж фонд и платформа за търговия, се говори в крипто средите от началото на публичната предварителна продажба. Платформата използва най-съвременни технологии, за да предложи на инвеститорите сигурно и прозрачно инвестиционно преживяване.

За да направи платформата си по-привлекателна, VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите тримесечни дивиденти и обратно изкупуване от печалбите, реализирани от инвестираните средства.

До октомври VC Spectra (SPCT) навлезе в третия етап на своята публична предварителна продажба. На този етап инвеститорите могат да закупят VC Spectra (SPCT) на цена от $0.044. Забележително е, че $0.044 беше прогнозираната цена за началото на Етап 4.

При закупуване на VC Spectra (SPCT) на цена от $0.044 инвеститорите ще получат 81.81% ROI, след като токена достигне целевата стойност от $0.080 в края на публичната предварителна продажба. Инвеститорите от Етап 1, които са закупили VC Spectra (SPCT) на цена $0.008, вече са реализирали 450% ROI. Тази печалба се очаква да нарасне до 900% в края на публичната предварителна продажба.

И накрая, VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите 100% бонус върху депозитите. Тази ограничена по време оферта има за цел да насърчи закъснелите да закупят VC Spectra (SPCT), която изглежда обещаващо и потенциално може да се превърне в една от най-добрата криптовалути на пазара.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 17:25 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.