НАЧАЛО Алткойни

Скок на IOTA след обявеното партньорство с Jaguar

април 29, 2019 15:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Скок на IOTA след обявеното партньорство с Jaguar

IOTA, петнадесетата най-голяма криптовалута по пазарна капитализация, "обезумя" след партньорство с британския автомобилен производител Jaguar Land Rover.

На практика за никакво време, цената на захранваните от IoT (Интернет на Нещата) токени се повиши с почти 16%.

Печелете крипто докато шофирате

Според публикуван наскоро доклад на Ройтерс, Jaguar ще използва IOTA, за да се справи с автомобилните емисии и задръстванията. Новата функция също ще спомогне за намаляване на броя на автомобилните произшествия.

За да се постигне това, интелигентните портфейли за криптовалути се интегрират в нова серия автомобили Jaguar, включително Jaguar F-PACE. Водачите ще могат да печелят IOTA за споделяне на ценни данни, докато са на път.

Към настоящия момент интелигентните портфейли са на етап тестване и не е ясно кога технологията ще бъде достъпна за търговска употреба. Въпреки това IOTA не крие амбициозните си планове.

„Технологията за интелигентни портфейли … може лесно да се адаптира към всички нови превозни средства. IOTA иска да даде възможност за оперативна съвместимост с всички тези различни компании на пазара. Така че няма Jaguar токен, нито BMW токен, а един универсален за цялата тази икономика на машините ”, заяви за Ройтерс съоснователят на IOTA, Доминик Шинер.

IOTA набира скорост

Партньорството с големия производител на автомобили предизвика буря от хайп в криптовалутната общност. Крипто защитникът Антъни Помппиано твърди, че „вирусът се разпространява“.

Новината за IOTA и Jaguar, която се разпространи като горски пожар в крипто общността, неизбежно доведе до голям ценови скок. Според данните, предоставени от CoinMarketCap, цената на MIOTA се повиши с 16,38% през последните 24 часа. Пазарната капитализация на токена сега е $871 милиона.

https://twitter.com/APompliano/status/1122646186077360128

<img src="https://u.today/sites/default/files/styles/736x/public/inline-images/2019-04-28_0.png?itok=GtpmIPJ4" alt="

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене