НАЧАЛО Биткойн

Силните ръце купуват Биткойн през последните няколко месеца

28.06.2021 21:19 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Силните ръце купуват Биткойн през последните няколко месеца

Популярният анализатор Уил Клементе казва, че вижда сигнали по веригата, показващи, че силните ръце агресивно купуват Биткойн.

Клементе сподели на своите 123,400 последователи в Twitter, че през последния месец дългосрочните притежатели тихомълком са натрупали огромни количества BTC, компенсирайки продажбите от страна на краткосрочните притежатели.

През последните 30 дни дългосрочните притежатели са акумулирали 579,940 BTC, докато краткосрочните са намалили своите притежания с 521,983 BTC.

Разглеждайки краткосрочните притежатели, Клементе подчертава туит от Лекс Московски, CIO на фокусираният върху крипто хедж фонд Moskovski Capital, показващ как тези предприятия се разделят със своите монети и понасят загуби, сравними с мечия пазар през 2018 г. и предизвиканата от коронавирус паника през март миналата година.

Краткосрочните притежатели на Биткойн капитулираха вчера. Те поеха загуби наравно с всички основни спадове в историята на Биткойн.

Докато краткосрочните притежатели продават, Лекс Московски подчертава, че капитал на стойност милиарди долари се влива в борси под формата на стабилни монети, което предполага, че инвеститорите, които остават встрани, се готвят да навлязат на крипто пазарите.

ПРОЧЕТИ ОЩЕИдва най-големият срив в световната история, Биткойн може да ви спаси’

Предлагането на стабилни монети на борсите достигна нов връх от $17 милиарда. Много [средства] за купуване на спадовете, нищо чудно, че Биткойн под $30,000 бе изкупен толкова бързо.

Към момента на публикуване Биткойн се търгува на малко над $34,200, отчитайки печалба от над 4% за последните 24 часа, според данни от CoinMarketCap

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ако бяхте инвестирали $1 в Биткойн или злато през 2009 година колко щяхте да спечелите?

В инвестиционните хроники 2009 г. се откроява като ключов момент, белязан от зараждането на Биткойн (BTC) и началото на “крипто пътешествието”.

13.04.2024 7:00 2 мин. четене

Фактор, който трябва да се наблюдава, за да разберем дали Биткойн се насочва към $100,000

Известен крипто анализатор посочи значим индикатор, който може да сигнализира за съществено поскъпване на Биткойн (BTC) към шестцифрена територия.

12.04.2024 20:00 1 мин. четене

Халвингът вече се е отразил на цената на Биткойн според директора на най-голямата майнинг компания

Фред Тийл, главен изпълнителен директор на Marathon Digital Holdings Inc., наскоро обсъди бъдещата динамика на Биткойн.

11.04.2024 21:30 2 мин. четене

Хонконг вероятно ще одобри спот Биткойн ETF още следващата седмица

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) в Хонконг се очаква да обяви одобрението на първите спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) в града около 15 април, както твърдят запознати източници, цитирани от Reuters.

11.04.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.