НАЧАЛО Прессъобщения

Силен бичи крипто пазар: Етериум и два алткойна буквално изригват

15.02.2024 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Силен бичи крипто пазар: Етериум и два алткойна буквално изригват

Винаги когато има бичи пазар, всички очи са вперени в Bitcoin, но истината е, че повечето крипто китове са напълно наясно с това и затова се насочват към алткойни с потенциал.

В статията ще видим защо Етериум, Sponge V2 & Bitcoin Minetrix могат да се окажат скритите оръжия на много инвеститори.

Посете Sponge V2

Етериум най-после започна да оправдава очакванията

Етериум успя да достигне $2,771 за първи път от доста време, а годишната му графика е повече от впечатляваща. Той се търгува с над 79% повече от същия период преди година, когато беше под $2,000 и мнозина се съмняваха в него.

Много анализатори очакват огромен скок в цената му, особено ако се одобрят и ETF-ите за Етериум. Потенциалът за $3,200-$3,500 е напълно реален в следващите месеци.

Проблемът обаче, който тормози инвеститорите е вече високата му цена. Дори стойност от $3,500 би означавало малко над 25% печалба – нещо, което не е нищо особено на фона на следващите криптовалути с потенциал, които ще разгледаме.

Sponge V2 – Стейкинг криптовалута с над 1,200% APY в блокчейна на Polygon

Sponge V2 се превърна в горд член на перспективните токени в крипто света, предлагайки впечатляващи възможности за годишна доходност чрез стейкинг. Със 194% годишна доходност на Етериум блокчейна и над 1,200% на Polygon, този токен привлича широк интерес сред крипто общността, като мнозина се втурват да купуват $SPONGEV2, очаквайки значителни печалби.

Успехът на предшественика $SPONGE, който осигури на своите ранни инвеститори над 3,900% печалба, служи като мощен стимул и дава основания за оптимизъм, че $SPONGEV2 може дори да надмине тези постижения. Такива високи нива на доходност правят Sponge V2 атрактивен не само като средство за спекулация, но и като потенциален източник на пасивен доход.

Aнгажиментът на екипа за разработването на крипто игра ще докара реална употреба и ангажираност за притежателите на токени. Именно игрите са в основата на проекти като The Sandbox, Decentraland & Axie Infinity.

Посете Sponge V2

Bitcoin Minetrix – доказаното име в предпродажбите, което може да донесе успех на инвеститорите

Bitcoin Minetrix се утвърди като доказано име в света на предпродажбите. При текуща цена от само $0.0135 Bitcoin Minetrix представя атрактивна инвестиционна възможност в момент, когато Bitcoin халвингът наближава – събитие, което исторически е водило до значителни колебания на пазара и увеличение на цената на Bitcoin.

Въпреки че много хора проявяват интерес към добива на Bitcoin, не всеки има времето, ресурсите или техническите умения, необходими за стартиране на тази дейност. Тук Bitcoin Minetrix предлага решение, като улеснява инвеститорите директно да влязат на пазара чрез своята уникална Stake-To-Mine концепция. Този подход позволява на инвеститорите да стейкват своите токени и в замяна да получават награди от добив, без да се налага да инвестират в скъпо оборудване или да имат специализирани познания.

Неслучайно до момента в ICO-то на Bitcoin Minetrix са събрани почти $11 милиона, което подчертава силния интерес и вярата на инвеститорската общност в потенциала на проекта.

Bitcoin Minetrix представлява привлекателна възможност за тези, които търсят да участват в крипто пазара по иновативен и достъпен начин, като се предлагат нови пътища към успеха за инвеститорите.

Посетете Bitcoin Minetrix

Колко да инвестирам в криптовалути по време на бичи пазар?

По време на бичи пазар, когато цените на криптовалутите обикновено растат, инвеститорите често се чувстват стимулирани да влагат по-големи суми в надежда за бърза печалба.

Въпреки това е хубаво да подхождате с предпазливост, тъй като пазарът винаги може да се обърне и да доведе до загуби. Инвестирането на суми в диапазона от $500 до $800 може да звучи разумно, особено ако сте нови в криптовалутите или ако бюджетът ви за инвестиции е ограничен.

Анализите показват, че пазарът може да остане силен през следващите поне 10 дена, което предоставя възможност за инвеститорите да реализират печалба от своите инвестиции ако решат да рискуват и да се включат в тази вълнуваща и потенциална сфера.

Посете Sponge V2


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Мултичейн меме криптовалутата Dogeverse стана абсолютен хит в Япония. На какво се дължи това?

Dogeverse се придвижва доста бързо в своята предпродажба, като събра над $4.5 милиона за отрицателно време. Забележително обаче е представянето в Япония.

15.04.2024 21:45 4 мин. четене

Предпродажбата на Deestream предлага уникален шанс за общностите на Flow и Bitget, насочени към промяна на стрийминг сектора

Предварителната продажба на DeeStream събира глобална подкрепа на фона на нарастващите спекулации за печалба през следващия месец, като по този начин предлага уникален шанс на инвеститорите да се включат в обещаващ проект по време на ранните му дни.

15.04.2024 19:25 3 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

15.04.2024 19:10 5 мин. четене

Какво се случва в крипто сектора днес: Експертни гледни точки за Solana (SOL), Furrever Token (FURR) и Shiba Inu (SHIB)

Резкият спад на пазарите на криптовалути хвана много инвеститори неподготвени, а активи като Shiba Inu (SHIB) и Solana (SOL) преживяха значителни спадове през последните търговски сесии. 

15.04.2024 19:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.