НАЧАЛО Прессъобщения

Ще се запази ли стабилността на Dai и Sui? Инвеститорите, които искат да постигнат значителен растеж, се обръщат към тази монета

септември 28, 2023 10:20 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще се запази ли стабилността на Dai и Sui? Инвеститорите, които искат да постигнат значителен растеж, се обръщат към тази монета

Инвеститорите се насочват към ново крипто бижу на фона на сътресенията при DAI и загубите на SUI. Очертава ли се VC Spectra (SPCT) като топ избор на DeFi?

В момента пазарът е в състояние на паника, тъй като топ стабилната монета Dai (DAI) е изправена пред спад поради противоречиви връзки. По същия начин Sui (SUI) търпи загуби въпреки нарастващото си приемане.

Тези събития подтикнаха инвеститорите към VC Spectra (SPCT), нов крипто проект, който в момента предизвиква пазара с печалби.

Със скок на цената от 312.5% само за два месеца, този токен се очертава като доста добър инвестиционен избор. Но има ли SPCT всичко необходимо, за да победи SUI?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Двама основни притежатели на DAI са свързани с противоречива фигура: DeFi общността е разтревожена

В резултат на развитие, което предизвика шокови вълни в DeFi общността, стана ясно, че двама основни притежатели на DAI са свързани с проектите на Ричард Харт – PulseX и HEX. Тези два адреса контролират общо 11.3% от общото предлагане на DAI, което се равнява на 430 милиона DAI и потенциален годишен доход от лихви в размер на $21.6 милиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Понастоящем Ричард Харт води съдебна битка с Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ (SEC), като е изправен пред обвинения в продажба на нерегистрирани ценни книжа и неправилно управление на клиентски активи. Поради това тези адреси, 0x075…Ddc8 и 0x60…fB7F, породиха несигурност относно стабилността на DAI.

През последните месеци стабилна монета DAI се търгуваше покрай ценовите нива от $1 и $0.9. Експертите обаче твърдят, че ако Ричард Харт ликвидира значителните си притежания на DAI, това може да предизвика спад в цената на токена.

Мечи прогнози за Sui (SUI) въпреки нарастващото му приемане

На 4 август 2023 г. мрежата на Sui (SUI) постигна забележителен етап, като надхвърли 6 милиона активни акаунта. Това постижение идва малко повече от четири месеца след старта на основната мрежа на Sui през май 2023 г.

Крайъгълният камък от 6 милиона активни акаунта е значимо постижение за криптовалутата SUI, тъй като демонстрира нарастващото приемане на мрежата Sui. То също така подчертава нарастващото търсене на токена. За съжаление, нарастващото търсене на SUI не я спаси от спад.

Между 4 август и 23 септември 2023 г. криптовалутата SUI спадна от $0.597 до $0.441. Това представлява 26% спад в цената на SUI. Още по-лошо е, че нещата все още изглеждат мечи. Поради представянето на SUI от пускането ѝ в основната мрежа, пазарните анализатори прогнозират, че до октомври 2023 г. криптовалутата SUI ще спадне до $0.408.

Инвестиционната платформа на VC Spectra (SPCT), управлявана от изкуствен интелект, набира скорост

Докато пазарът се тревожи за стабилността на DAI и страда от спада на SUI, инвеститорите намират утеха в една от топ монетите на DeFi – VC Spectra (SPCT).

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана платформа за управление на активи, която използва изкуствен интелект и стратегии за търговия, за да инвестира стратегически в блокчейн и технологични проекти.

С фокус върху максимизирането на възвръщаемостта при минимизиране на риска, VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите възможност да участват във финансиране на ранен етап и нови ICO, като същевременно осигурява тримесечни дивиденти и опции за обратно изкупуване.

Освен с иновативния си инвестиционен подход, VC Spectra (SPCT) се превърна в топ криптовалута, в която да инвестирате, поради значителния ръст на цената ѝ. В момента токенът е в етап 3 на публичната си предварителна продажба, като се продава на цена от $0.033. Това бележи забележително увеличение от 312.5% спрямо първоначалната му цена от $0.008.

Експертите прогнозират цената на VC Spectra (SPCT) да се повиши още повече. Очаква се токенът да поскъпне с $0.08 до края на предварителната продажба. Това ще реализира възвръщаемост на инвестицията от 142.42% за потенциалните инвеститори, които предприемат действия сега!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.