НАЧАЛО Биткойн

Ще стигне ли Биткойн до нула?

декември 6, 2018 17:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще стигне ли Биткойн до нула?

Тъй като Биткойн продължава да спада, притеснението, че криптовалутата ще се занули преобладава в крипто общността. Някои експерти обаче твърдят, че дигиталния актив има вградена предпазна клауза, за да предотврати това да се случи.

Андреас Антонопулос е технологичен предприемач, академичен професионалист в университета в Никозия, който се опитва да успокои Биткойн ентусиастите. Той наскоро се появи в популярен канал за криптовалути в YouTube и каза, че трудностите при адаптирането на крипто добива ще позволят на копачите да донесат много облекчение на кървавия Биткойн пазар.

„Ако изчакат трудностите да се пренасочат и да станат по-малко, тогава всеки копач, който чака, печели повече, защото в новата схема те имат по-голям дял от добивната мощност, отколкото преди“, каза той в интервюто в YouTube. „Да кажем, че ако добивната мощност падне с 50%, копачите, които се придържат и чакат трудностите да се пренасочат, сега са два пъти по-печеливши. Това е доста добър стимул, към който да се придържаме“.

Антъни Помплиано е друг Биткойн адвокат, който смята, че дизайнът на валутата му позволява да премине през тези дълги мечи пазари.

Биткойн е преминал през тези големи спадове и мечи пазари преди. Това не е крехък актив. Системата е проектирана по начин, който позволява коригиране на курсовете в двете посоки въз основа на пазарните условия. Просто казано, Биткойн е проектиран да оцелее.

Това е труден период за копачите, като доказателство за това е как един от индустриалните лидери като Giga Watt обяви банкрут. Много добивни басейни са затворени и катастрофата е довела цялата добивна общност до период на изчакване. Въпреки трудните времена за копачите, експертите все още са уверени, че пазарът ще се възстанови, след като отчасти се дължи на спада от 15% в трудностите при добива.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене

Корелацията на Биткойн с технологичните акции достигна 3-месечно дъно

Тъй като пазарите се борят с все по-несигурните макроикономически перспективи, дните, в които Биткойн (BTC) се търгува като големите технологични акции, може би са преброени. Това може да не е добра новина за търговците на криптовалути.

август 10, 2022 14:06 1 мин. четене