НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ще стигне ли Биткойн до нула?

ДЕК. 6, 2018 17:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще стигне ли Биткойн до нула?

Тъй като Биткойн продължава да спада, притеснението, че криптовалутата ще се занули преобладава в крипто общността. Някои експерти обаче твърдят, че дигиталния актив има вградена предпазна клауза, за да предотврати това да се случи.


Андреас Антонопулос е технологичен предприемач, академичен професионалист в университета в Никозия, който се опитва да успокои Биткойн ентусиастите. Той наскоро се появи в популярен канал за криптовалути в YouTube и каза, че трудностите при адаптирането на крипто добива ще позволят на копачите да донесат много облекчение на кървавия Биткойн пазар.

"Ако изчакат трудностите да се пренасочат и да станат по-малко, тогава всеки копач, който чака, печели повече, защото в новата схема те имат по-голям дял от добивната мощност, отколкото преди", каза той в интервюто в YouTube. "Да кажем, че ако добивната мощност падне с 50%, копачите, които се придържат и чакат трудностите да се пренасочат, сега са два пъти по-печеливши. Това е доста добър стимул, към който да се придържаме".

Антъни Помплиано е друг Биткойн адвокат, който смята, че дизайнът на валутата му позволява да премине през тези дълги мечи пазари.

Биткойн е преминал през тези големи спадове и мечи пазари преди. Това не е крехък актив. Системата е проектирана по начин, който позволява коригиране на курсовете в двете посоки въз основа на пазарните условия. Просто казано, Биткойн е проектиран да оцелее.


Това е труден период за копачите, като доказателство за това е как един от индустриалните лидери като Giga Watt обяви банкрут. Много добивни басейни са затворени и катастрофата е довела цялата добивна общност до период на изчакване. Въпреки трудните времена за копачите, експертите все още са уверени, че пазарът ще се възстанови, след като отчасти се дължи на спада от 15% в трудностите при добива.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли корекция при Биткойн?

В нова стратегическа сесия той каза в YouTube видео, че BTC може да падне още, преди водещият крипто актив да покаже признаци на възстановяване.“Така въз основа на инструмента за разширение на Фибонач...
ОКТ. 23, 2021 19:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в САЩ инвестира в Биткойн

Този път, Houston Firefighters’ Relief and Retirement Fund реши да инвестира в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), двете най-големи криптовалути в света. Това е един от първите пенсионни фондове, които инв...
ОКТ. 23, 2021 15:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света