НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ще пробие ли Лайткойн над $100?

НОЕ. 24, 2020 16:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще пробие ли Лайткойн над $100?

Цената на Лайткойн (LTC) се увеличи значително през седмицата от 15 до 22 ноември.

 

Скоростта на нарастване стана параболична и може да настъпи краткосрочна корекция.


Във всеки случай, дългосрочната тенденция остава възходяща и LTC вероятно ще се доближи до посочените по-долу зони на съпротива.


Седмично рали


Цената на LTC се увеличи с 34% през седмицата от 15-ти до 22-ри ноември, достигайки максимум от $88,34. Това отведе цената директно до значителната зона на съпротива между $86-100, създадена от нивата на фиб ритрейсмънт - 0.5 и 0.618.


Техническите показатели все още не показват никаква слабост, тъй като отчетите на RSI, MACD и стохастичния осцилатор постепенно се увеличават, дори ако RSI е свръхпродаден.


Основната зона на съпротива, създадена от максимумите през юни 2019 г., се намира близо до $147.


Търговецът на криптовалути @Smartcontracter сподели LTC графика, заявявайки, че цената ще продължи да се увеличава. Той очерта целта близо до $150, което е до зоната на съпротива от юни 2019 г.


За да се определи дали цената ще стигне до там, е необходим поглед към по-ниска времева рамка и технически показатели.


Бъдещо движение


Дневната графика показва, че въпреки че цената привидно е пробила над нивото от $85, тя също следва параболична възходяща линия на подкрепа, която е неустойчива в дългосрочен план.


Въпреки това, докато цената се търгува над тази линия, тя трябва да продължи да се движи нагоре.


Шестчасовата графика показва първите признаци на слабост, под формата на меча дивергенция в RSI.


Следователно би било логично първо да се случи малка корекция, вероятно към фиб нивото от 0,382 на $73, преди цената в крайна сметка да продължи да се движи нагоре.


Брой вълни


На 21-ви септември цената на LTC изглежда започна бичи импулс (показан в черно в долната част), като в момента се търгува близо до върха на третата вълна.


Възможна корекция на вълна четири също се вписва в мечата дивергенция, посочена по-рано.


Възможна цел за върха на хода ще бъде близо $130[...]. Това обаче е първоначална цел, тъй като четвъртата вълна все още не е започнала. По-точна цел ще се появи, след като приключи четвъртата вълна.


Заключение


В заключение, цената на LTC в крайна сметка трябва да достигне зоната на съпротива от $140. Краткосрочният темп на нарастване е неустойчив и се очаква малка корекция преди LTC да възобнови движението си нагоре.Как недостигът на Биткойн може да е добра новина за крипто инвеститорите? - Прочетете още тук!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Джед МакКейлъб разпродаде масивно количество XRP

Наскоро той инициира продажба на части от 9,5 милиарда XRP, които получи като съосновател на фирмата преди заминаването си през 2014 г. Според популярния крипто изследовател Леонидас Хаджилоизу, ...
ЯНУ. 21, 2021 12:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум може и да се насочва към цена от $10,500

Стратегът на Fundstrat Дейвид Гридър коментира, че ETH постигна нови исторически рекорди от около $1,430 в инвестиционна бележка във вторник, съобщава Bloomberg. Гридър заяви, че втората по големина к...
ЯНУ. 20, 2021 18:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо тези три алткойна отчитат изключителен подем

Понастоящем BTC изглежда непрекъснато губи своя възходящ импулс, но основателят и главен изпълнителен директор на Vailshire Capital Management Джеф Рос запази възходящата си нагласа и вярва, че цената...
ЯНУ. 20, 2021 16:28 5 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance Coin достигна нов рекорд ден преди изгарянето на токени

Този пик на цената се случи само един ден преди изгарянето на токени, което накара инвеститорите да се запитат дали цената на BNB ще се повиши след приключване на събитието.Изгарянето на токени е пост...
ЯНУ. 20, 2021 14:01 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света