Home

Ще подаде ли Fidelity заявление за Биткойн ETF и ще купи ли Grayscale? – Търговците преминават към Tradecurve

22.06.2023 12:23 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще подаде ли Fidelity заявление за Биткойн ETF и ще купи ли Grayscale? – Търговците преминават към Tradecurve

В блокчейн пространството се носят слухове, че Fidelity ще купи Grayscale и ще подаде заявление за спот Биткойн ETF, както направи BlackRock през предходната седмица. 

Без значение какъв може да бъде резултатът, трейдърите започнаха да се придвижват към децентрализирани платформи, а Tradecurve е начело на техните списъци, тъй като искат децентрализирана алтернатива, при която да имат пълно попечителство над портфейла си и да запазят неприкосновеността на личния си живот. 

  >КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<

Според слуховете Fidelity ще наддава за Grayscale и ще подаде заявление за Биткойн спот ETF в САЩ

BlackRock, най-големият мениджър на активи в света, който понастоящем управлява $9.57 трилиона, подаде заявление за Биткойн спот борсово търгуван фонд (ETF), което генерира бичи импулс през втората половина на предходната седмица. 

Експертите смятат, че заявлението има голям шанс да бъде одобрено поради силните политически връзки на BlackRock и високия процент на успеваемост при заявленията за ETF.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Fidelity Digital Assets, както и Fidelity, са на път да направят крачка към криптовалутите както чрез Биткойн, така и чрез Етериум, където източниците очакват Fidelity да направи оферта за Grayscale или бързо да стартира собствен Биткойн ETF.

Очаква се или едното или и двете действия да се случат скоро. Това накара инвеститорите да преценят, че BlackRock и Fidelity скоро могат да превземат крипто пространството в САЩ.

Fidelity е третият по големина мениджър на активи в света, като управлява около $4.24 трилиона. Grayscale управлява 17 фонда за криптовалути, които се състоят от фондове с един и много активи. Най-големият по размер на активите е Биткойн тръстът (GBTC), който възлиза на $16.5 милиарда.

Tradecurve привлича вниманието на хиляди инвеститори

Ако тези слухове се превърнат в реалност, като BlackRock и Fidelity изцяло овладеят крипто пространството в САЩ, това може да доведе до високо ниво на централизация. Това вече накара инвеститорите да потърсят децентрализирани алтернативи. Един от предстоящите проекти, който привлече вниманието им, е Tradecurve.

Платформата се изгражда, за да предложи неограничен достъп до криптовалути, както и до деривати, от една търговска сметка. Това дава възможност на трейдърите в глобален мащаб бързо да диверсифицират инвестиционните си портфейли, а платформата също така позволява на потребителите да запазят своята анонимност, тъй като за разлика от други централизирани борси, тя не изисква от никого да преминава през процеси по опознаване на клиентите (KYC). Вместо това потребителите могат да използват своите криптовалути като обезпечение и с техния баланс могат да търгуват със CFD-та, форекс, индекси, суровини, опции, ETF-и и облигации.

Друга съществена характеристика, която стои зад платформата Tradecure и която доведе до много призиви, е възможността потребителите да се абонират за автоматизирани и управлявани от изкуствен интелект (AI) търговски ботове. 

Те могат да изпълняват сделки много по-бързо от ръчната търговия и могат бързо да анализират пазарните условия, след което да следят движението на цените, за да изпълняват сделки въз основа на предварително определени стратегии.

Бързината и ефективността могат да помогнат на търговците да се възползват от всички краткосрочни възможности за търговия, като същевременно намаляват риска от пропускане на печеливши сделки.

TCRV играе ключова роля в екосистемата, тъй като дава възможност за управление и отстъпки от абонаментите, а също така позволява на всеки да стейкне токена, осигурявайки ликвидност на борсата, можейки да печели пасивно по този начин. 

Към 20 юни 2023 г. TCRV се намира на четвърти етап от предварителната си продажба (ICO), където 1 TCRV токен струва $0.018, а 26,866,992 от 100,000,000 токена вече са продадени. 

По време на следващия етап стойността на TCRV ще се покачи до $0.025, така че инвеститорите, които искат да получат най-голяма стойност, ще искат да се сдобият с него по време на четвърти етап.

Анализаторите също са оптимистично настроени за бъдещето на платформата и прогнозират 100-кратно покачване на стойността при стартирането на Tradecurve.

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Bitget влиза в метавселената: Ново партньорство с Upland и ексклузивно предлагане на токена SPARKLET

Това сътрудничество ще включва създаването на виртуална централа на Bitget в метавселената на Upland

23.07.2024 18:59 5мин. четене

Най-добрите покупки на криптовалути през юли и август: Топ 5 монети, които да наблюдавате

Крипто пазарът е спокоен и показва признаци на очакване за следващия бичи цикъл. Алткойните се разглеждат като първокласни възможности, които понастоящем са позиционирани на привлекателни входни точки, но показват възходяща инерция.

23.07.2024 17:11 5мин. четене

Биткойн търси подкрепа при $70,000, а този токен стигна $5 милиона, може да приключи ICO-то месец по-рано?

Анализът на графиката на Биткойн показва значителна волатилност през последните месеци. След рязък спад в края на юни, цената на BTC се възстанови впечатляващо, достигайки нива около $68,000.

23.07.2024 16:45 4мин. четене

Algotech (ALGT) събра $9.5 милиона през последната седмица, правейки паралели с Avalanche

Algotech (ALGT) счупи рекордите на предварителните продажби, като събра над $9.5 милиона. Появи се слух за нова Avalanche (AVAX), но дали Algotech си проправя собствен път в света на алгоритмичната търговия, задвижвана от изкуствен интелект?

23.07.2024 12:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.