НАЧАЛО Прессъобщения

Ще напусне ли Coinbase крипто пазара в САЩ? Търгувайте новините, преди да сте ги прочели с AI Algo

юни 9, 2023 17:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще напусне ли Coinbase крипто пазара в САЩ? Търгувайте новините, преди да сте ги прочели с AI Algo

Напускането на САЩ от страна на крипто играчите породи опасения относно липсата на яснота в регулациите на SEC. Борсата Bittrex вече потвърди напускането си, а последните спекулации намекват, че Coinbase може да напусне крипто пазара в САЩ поради регулаторни пречки.

Ако Coinbase напусне американския пазар, това може да окаже значително въздействие върху крипто индустрията, тъй като много американски търговци и инвеститори разчитат на платформата за своите търговски нужди.

Въпреки това не е ясно дали Coinbase ще напусне пазара в САЩ и спекулациите остават непотвърдени. Algo анализът може да бъде полезен, за да получите представа за пазарната ситуация много по-рано от всеки друг.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Прогноза за акциите на Coinbase

Подобно на други активи, цената на акциите на Coinbase се колебае с цялостния пазар. Акциите се влияят от много фактори, включително волатилност, регулаторни промени, конкуренция от страна на други крипто борси и общите пазарни нагласи към криптовалутите.

Тъй като крипто индустрията узрява, прогнозата за акциите на Coinbase може да бъде повлияна от променящите се тенденции на пазара. Coinbase (COIN) също може да претърпи значителни ценови колебания и както при всяка друга акция, от съществено значение е да се извърши фундаментален и технически анализ чрез Avorak AI, за да се разберат потенциалните рискове и ползи, преди да се инвестира в акциите на Coinbase.

Ще фалира ли Coinbase?

Coinbase, най-голямата крипто борса в САЩ, наскоро беше обект на разговори и спекулации относно финансовата си стабилност. Генезисът на дискусията беше регламентът SAB 121 на Комисията по ценните книжа и борсите в САЩ. Докато подаваха документи за съответствие с изискванията на SEC, служителите на Coinbase си позволиха да изпуснат съдбата на потребителските портфейли в случай на фалит и обясниха, че средствата на инвеститорите няма да бъдат с приоритет.

Ако средствата не могат да посрещнат адекватно вземанията на кредиторите, инвеститорите ще загубят инвестициите си. Въпреки това Coinbase не е изправена пред никакви финансови предизвикателства, но е разумно да защитите инвестициите си.

Сигурен начин за това е да избягвате попечителските портфейли и да използвате портфейл, в който сами държите ключовете си, който ще гарантира сигурността на средствата ви, ако борсата фалира. За предпочитане е портфейл за студено съхранение (хардуерен), тъй като инвеститорът получава пълен контрол върху частните си ключове.

Търговай новините с Avorak AI

Avorak AI предоставя решения, които дават на инвеститорите предимство пред техния портфейл и пред целия крипто пазар. Avorak AI разгръща цялостни решения с изкуствен интелект, за да помогне на инвеститорите да търгуват с новините в криптовалутното пространство. Avorak Write е инструмент за създаване на съдържание, който се справя с предизвикателствата на повтарящия се текст и плагиатството чрез своята банка от предварително написани езици.

Използвайки AI и алгоритми за машинно обучение, Avorak Write позволява на потребителите да създават висококачествено и оригинално съдържание в предпочитания от тях стил. Този инструмент е особено полезен за тези, които искат съдържанието им да се откроява на претъпкания крипто пазар.

Продуктовото портфолио на Avorak и резултатите от ICO осигуряват на инвеститорите предимство пред техните инвестиции и пред целия крипто пазар. Ангажиментът на Avorak AI представя потенциала за по-добро вземане на решения, повишаване на ефективността и подобряване на цялостното представяне на портфейла.

AVRK е на цена от $0.255 в седмата фаза на ICO, след като нарасна с 325% от първоначалната си цена от $0.060. Avorak възнаграждава инвеститорите с бонуси и права за бета тестване и пулове за стейкинг.

Avorak Trade Bot е мощен и гъвкав инструмент за търговия, който използва алгоритми за изкуствен интелект и машинно обучение за автоматично изпълнение на сделки. Ботът може да анализира пазарите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, да идентифицира сигнали за търговия и да взема бързи решения.

С този инструмент потребителите могат да се възползват от пазарните възможности, като същевременно минимизират риска и оптимизират представянето на портфейла си.

Заключение

Спекулира се, че Coinbase може да напусне крипто пазара в САЩ поради регулаторни пречки и икономически сътресения, но все още не е ясно дали това ще се случи. Avorak AI предоставя прогнози и тенденции, преди те да се случат или да достигнат до новинарските редакции. Като такъв, Avorak е и инструмент за прогнозиране на цените и анализ на пазарните движения.

За повече информация относно Avorak AI и ICO-то на проекта:
Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Dogecoin (DOGE) поскъпва след добри новини, ликвидността на XRP се покачва, а Tradecurve Markets (TCRV) приближава до етап 6

Добри новини за Dogecoin (DOGE), XRP (XRP) и Tradecurve Markets (TCRV), тъй като интересът към тях се увеличава след последните събития.

септември 26, 2023 11:34 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.