НАЧАЛО Прессъобщения

Ще направи ли предварителната продажба на Pushd (PUSHD) 20X, тъй като повече притежатели на Filecoin (FIL) и Dogecoin (DOGE) се насочват натам

01.03.2024 21:12 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще направи ли предварителната продажба на Pushd (PUSHD) 20X, тъй като повече притежатели на Filecoin (FIL) и Dogecoin (DOGE) се насочват натам

Filecoin (FIL) е известен като децентрализирано хранилище, което се използва за съхранение на важна информация.

Платформата е с отворен код, децентрализирана, и позволява на потребителите да вземат решения за усъвършенстване на ядрото на платформата. През последните седем дни Filecoin (FIL) цената на монетата е спаднала с 0.5%, като се търгуваше на цена от $8.15 към момента на писане на статията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin (DOGE), популярно име, свързвано с Илон Мъск, показва ръст от 58% през последните 7 дни, търгувайки се на цена от $0.1345.

Pushd (PUSHD) от своя страна носи изобретателни и иновативни функции, които са насочени както към платформата, така и към токена.

Токенът се продава на цена от $0.11 и може да има обещаващо бъдеще ако всички точки от планираното развитие бъдат изпълнени правилно. Ако с времето проектът се докаже и бъде регистриран на първокласни крипто борси то 20Х може да не изгледа толкова непосилно, колкото сега.

Filecoin (FIL) вижда огромни печалби

Основател на токена е Хуан Бенет, американски компютърен учен. FIL, родният токен на децентрализираната платформа за съхранение Filecoin, беше един от най-засегнатите токени през 2023 г. Монетата започна 2023 г. с бичи възход благодарение на новината за своята виртуална машина.

На 19 февруари миналата година криптовалутата Filecoin достигна 6-месечно връх от $8.60 благодарение на огромния интерес от страна на инвеститорите. Ситуацията обаче се промени през следващите месеци.

Това се случи, след като на 17 май Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) съобщи на Grayscale, инвестиционна компания, която държеше тръст за Filecoin, че Filecoin е нерегистрирана ценна книга. След тези съобщения цената на алткойнът спадна до около $4.50

През последните 30 дни обаче Filecoin (FIL) напомни за себе си и цената на монетата се увеличи с над 60%.

Dogecoin (DOGE) продължава да върви силно

Dogecoin (DOGE) скочи с цели 70% за последния месец, като токенът се повишавайки се до $0,134 към момента на писане на статията.. Онези, които са повярвали в Dogecoin (DOGE) и са задържали токена си дългосрочно, към момента жънат успехи.

Крипто аналитиците се притесняват дали токенът ще достигне миналия си връх, когато се изкачи до $0.18. Докато тези притежатели чакат това да се случи, Pushd (PUSHD) се превърна в опция за диверсификация за тях, тъй като, както всеки друг притежател на токени, собствениците на Dogecoin (DOGE) проучват възможностите, който пазарът предоставя.

Pushd (PUSHD) привлича притежатели от различни токени

Pushd (PUSHD) е иновативен Web3 пазар, който ще промени начина, по който мислим за онлайн покупките и продажбите. Представете си място като Amazon или eBay, но децентрализирано.

Тази децентрализация ще даде на продавачите пълен контрол върху техните продукти и печалби. В Pushd ще имате гъвкавостта да продавате стоките си на търг или да определяте фиксирана цена.

Това ще бъде пазар, на който можете да обявявате стоките си за продажба, а заинтересованите купувачи ще могат да купуват директно от вас без посредници.

Отличителна черта на Pushd ще бъде услугата за размяна. Този удобен инструмент ще ви позволи да обменяте безплатно различни видове криптовалути.

Токенът (PUSHD), родната валута на Pushd, в момента е в първия си етап на предварителна продажба. Това е една от големите причини, поради които инвеститорите във Filecoin и DOGE се интересуват от Pushd.

Освен това в платформата всички транзакции са сигурни, прозрачни и неизменни, което я прави безопасен вариант.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.