НАЧАЛО Прессъобщения

Ще направи ли Kelexo (KLXO) 30х, както смятат експертите; Инвеститорите в Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) реализират двуцифрени печалби

01.03.2024 12:04 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще направи ли Kelexo (KLXO) 30х, както смятат експертите; Инвеститорите в Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) реализират двуцифрени печалби

Компанията Kelexo (KLXO) си създава име на пазарите за кредитиране. Целта е да промени и революционизира финансовия достъп чрез блокчейн технологията.

В същото време Инвеститорите в Bitcoin (BTC) или Ethereum (ETH), реализират двуцифрени печалби. Експертите обаче спекулират, че Kelexo (KLXO) потенциално може да скочи с впечатляващите 30х през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Bitcoin (BTC): Изключителен ръст

Напоследък Bitcoin (BTC) е в подем. По данни на CoinMarketCap цената на Bitcoin (BTC) се е увеличила от $43,050 до $62,800 през последните 30 дни. Пазарната му капитализация нарасна от $825 милиарда на над $1.20 трилиона през този период.

Крипто аналитиците също имаха някои бичи прогнози. Те заявиха, че ако Bitcoin (BTC) скоро премине нивото от $60,000, той може да се изстреля до предхождащо го събитие от $65,000. Техническият анализ за Bitcoin (BTC) също рисува положителна картина, тъй като 29 технически индикатора мигат в зелено. Поради тази причина експертите прогнозират ръст до $75,005 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Ethereum (ETH): Зелени графики на цените

Междувременно Ethereum (ETH) също отбеляза значителен ръст. Само през последния месец цената на Ethereum (ETH) се покачи от $2,293 до $3,481. Пазарната капитализация на Ethereum (ETH) нарасна от $273 милиарда на $398 милиарда.

Техническият анализ на Ethereum (ETH) също предполага, че тази бича тенденция може да продължи. Например, Ethereum (ETH) се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА, като същевременно може да се похвали с 29 зелени индикатора. В резултат на това експертите в областта на криптовалутите предвиждат алткойнът да достигне стойност от $4,305 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Kelexo (KLXO): Изгряваща звезда на предварителните продажби

Правейки процеса на отпускане на заеми прост и всеобхватен, Kelexo (KLXO) е децентрализирана платформа за peer-to-peer кредитиране, която се стреми да направи процедурите по-прости. Таксите и безбройните правила обикновено затрудняват традиционните методи. Това прави трудни условията за кредито получателите, които може да нямат добри кредити или дори изобщо да нямат такива.

Ето защо Kelexo (KLXO) иска да премахне всичко това, като отстрани всички KYC проверки и използва в своя полза оценка на риска, базирана на изкуствен интелект, токенизация и смарт договори. Понастоящем този проект е в етап 1 на предварителната си продажба, като един токен на Kelexo (KLXO) струва само $0.022. Пазарните анализатори обаче предвиждат 30х скок, след като през 2024 г. бъде регистриран на първокласни централизирани борси.

Заключение

Волатилността е постоянна в сектора на криптовалутите. Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са изпитани и истински, но потенциалът на Kelexo (KLXO) също ще се прояви по-скоро от очакваното Монетата променя границата на това, което изглеждаше нормално по отношение на банковите и други финансови нужди.

Вълението се натрупва, тъй като предварителната продажба продължава и за това има основателна причина. Ако някога е имало време да се включите, това е точно сега. Ако се интересувате от този токен регистрирайте се по-долу и станете ранен инвеститор в това, което може да се превърне в най-добрата платформа за P2P кредитиране.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.