НАЧАЛО Прессъобщения

Ще надмине ли Етериум $4,000? Анализаторите смятат, че след пускането на пазара Raboo ще изпревари Notcoin

03.06.2024 11:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще надмине ли Етериум $4,000? Анализаторите смятат, че след пускането на пазара Raboo ще изпревари Notcoin

Цената на Ethereum е доста динамична през последните няколко месеца. Цените се покачват, но какво ще я изведе над границата от $4,000?

Анализаторите дават смесени сигнали, а инвеститорите остават с въпросителна. На фона на цялата драма, Raboo е тук, за да промени статуквото. Неговият 100Х потенциал привлича вниманието на всички.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Но при положение, че Етериум е на прага на важен етап и утвърдени меме монети като Notcoin вече са в играта, дали Raboo е истинската сделка, или е просто поредният моментен проблясък?

Ще надмине ли Етериум $4,000?

Етериум е в подем. През последните седмици той нарасна с повече от 60% в опит да надмине по-ранния рекорд от около $4,051, поставен през март 2024 г. Това беше предизвикано от няколко фактора. Много хора сега инвестират в криптовалути, за да увеличат печалбите си, поради което се увеличава търсенето на Етериум. Освен това напоследък се наблюдават редица положителни събития, например: успешното завършване на ъпгрейда “Shapella”, която представлява подобрение на мрежата на Етериум, предлагащо повишена мащабируемост и създаващо основа за по-нататъшен напредък, както и одобрението на спот Етериум ETF.

Някои анализатори смятат, че в крайна сметка Етериум може да постигне така необходимия пробив нагоре към $4,000. Това звучи чудесно, нали? Е, не всички са убедени в това. Пазарът на криптовалути е доста волатилен и доста често може да има резки възходи и падения. Да не говорим, че конкуренцията е голяма, като Биткойн и новодошлите като Solana се опитват да откраднат вниманието. Ето защо Етериум трябва да продължи да вдига летвата в стремежа си да остане актуален на пазара. Перспективите за достигане на $4,000 от Етериум следователно са обещаващи. Фактът е, че никой не може да прогнозира с точност какво ще се случи. Ето защо някои инвеститори гледат към нови проекти като Raboo, но това ще бъде обсъдено, докато четете нататък.

Неотдавнашни подвизи и несигурност около Notcoin

През тази година Notcoin преживя своята дива разходка. Спомняте ли си онзи скок през май, когато цената скочи с над 65%? Това беше невероятно. Основателите на Notcoin създадоха лоялна общност около проекта, а акцентът им върху базираните на игри DeFi приложения, при които потребителите могат да печелят, като играят игри, създаде интерес.

Но напоследък с Notcoin не се случва много, що се отнася до новините. Не е имало никакви ключови развития и това би трябвало да е притеснително в такъв енергичен сектор. Също така, поради новите монети, базирани на мемета, като например Raboo, може да се наложи известен тласък, за да остане популярен. Може ли Notcoin да си възвърне магията и да запази ангажираността на общността си? Само времето ще покаже.

Raboo е на път да засенчи Notcoin и да поеме управлението

Raboo, новата меме монета, раздвижва нещата. За разлика от обичайните меме монети, Raboo може да се похвали с някои иновативни функции, които накараха анализаторите да се размърдат. Едно от нещата, които ги отличават, е техният генератор на мемета, задвижван от изкуствен интелект. Казано по-просто, помислете за създаване и публикуване на забавни мемета и бъдете възнаградени с Raboo токени. Също така, тя има добре обоснована управленска сила, което означава, че компанията е на прав път в развитието си.

Не е необичайно да видим анализатори, които прогнозират 100Х растеж след стартирането на компанията. Това е доста висока възвръщаемост. Всеки би имал късмет да спечели такива пари и инвеститорите започват да го забелязват. Предварителната продажба на проекта продължава да е изключително успешна, като събра над $1.6 милиона. Подобна инерция не може да бъде пренебрегната. И така, може ли Raboo да бъде следващата суперзвезда? Според разработзиците може да си заслужава да следите развитието, като според тях ранните инвеститори може да станат свидетели на сериозни печалби.

Заключение

Ще успее ли Етериум да пробие $4,000? Експертите са на различни мнения. Notcoin беше тръгнал добре, но напоследък тишината е оглушителна. Точно тук нахлува Raboo – чисто нова меме монета с някои готини хрумвания. Представете си, че правите забавни мемета и получавате възнаграждение за това – това е същността на Raboo! Освен това платформата има стабилен екип с план. Разаботчиците намекват за потенциален 100Х скок след пускането на пазара, а предварителната продажба досега е събрала над $1.6 милиона. Raboo може да се окаже следващият шампион на memecoin.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.