НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ще има ли алткойн рали след предстоящия халвинг на Лайткойн?

МАЙ. 30, 2019 15:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще има ли алткойн рали след предстоящия халвинг на Лайткойн?

Крипто анализатори прогнозират алткойн рали, което ще се разпали от предстоящият халвинг на Лайткойн през август 2019 г.


Преди халвинга, Лайткойн навлезе в бичия пазар. Повечето крипто инвеститори следят отблизо LTC с цел да анализират въздействието му върху алткойните.

Преди да се случи, Лайткойн халвинга доведе до обединяването на пазара на криптовалути. LTC всъщност беше катализаторът, който помогна да се излезне от мечия пазар на Биткойн.

Лайткойн се търгува на приблизително $116 с пазарна капитализация от $7,2 милиарда, а aлткойните започват да се увеличават. В момента целият пазар е с положителен импулс, като Биткойн заема водещата позиция, като в момента се търгува на близо $8,600.

Стойността на дигиталния актив се повиши успоредно с инвеститорите, които очакват компенсиране на търсенето и предлагането, което ще доведе до повишаване на цената до този 12-месечен връх. Когато целият крипто пазар изглеждаше нестабилен, Лайткойн беше единственият актив, който през повечето време остана на зелено.

Активът също изигра голяма роля във възстановяването на крипто пазара. Фактът, че Лайткойн помогна на Биткойн за надминаване на съпротивата от $8,000, не може да бъде пренебрегнат. В този момент, Биткойн се насочва към цена от $9000.

В сравнение с най-голямата криптовалута, Лайткойн натрупа 10% спрямо двойката LTC/BTC. Поглеждайки в бъдещето, Лайткойн се очаква да спечели допълнително въз основа на технически анализ.

Преодоляването на съпротивата от $100 означава, че Лайткойн се насочва към нивото на съпротива от $150. В същото време ценовото ниво от $100 трябва да се следи внимателно. В случай, че стойността падне под $100, това може да бъде голям проблем за Лайткойн общността. Засега обаче спад под $100 е малко вероятен.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Cosmos (ATOM) достигна нов връх на фона на пазарния спад

Въпреки че се е отдръпнала до $40.82 към момента на публикуване, този скок бележи първия път, когато криптовалутата ATOM пробива над нивото то $40. Спечелвайки над 360% от средата на юли, Cosmos вече ...
СЕП. 20, 2021 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Hydra' актуализацията на Cardano ще е революционна

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън казва, че нова инициатива, наречена “Hydra”, се разработва на новия хард форк Alonzo, за да подобри аспектите на мащабируемостта и съхранението. Lot's to say abo...
СЕП. 19, 2021 20:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китове местят Етериум (ETH) за над $750 милиона

Според данните, споделени от услугата за проследяване на Whale Alert, през последните 36 часа притежателите на големи количества крипто, известни като китове, са прехвърлили 251,261 ETH - втората най-...
СЕП. 19, 2021 10:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света