НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ще има ли алткойн рали след предстоящия халвинг на Лайткойн?

МАЙ. 30, 2019 15:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще има ли алткойн рали след предстоящия халвинг на Лайткойн?

Крипто анализатори прогнозират алткойн рали, което ще се разпали от предстоящият халвинг на Лайткойн през август 2019 г.


Преди халвинга, Лайткойн навлезе в бичия пазар. Повечето крипто инвеститори следят отблизо LTC с цел да анализират въздействието му върху алткойните.

Преди да се случи, Лайткойн халвинга доведе до обединяването на пазара на криптовалути. LTC всъщност беше катализаторът, който помогна да се излезне от мечия пазар на Биткойн.

Лайткойн се търгува на приблизително $116 с пазарна капитализация от $7,2 милиарда, а aлткойните започват да се увеличават. В момента целият пазар е с положителен импулс, като Биткойн заема водещата позиция, като в момента се търгува на близо $8,600.

Стойността на дигиталния актив се повиши успоредно с инвеститорите, които очакват компенсиране на търсенето и предлагането, което ще доведе до повишаване на цената до този 12-месечен връх. Когато целият крипто пазар изглеждаше нестабилен, Лайткойн беше единственият актив, който през повечето време остана на зелено.

Активът също изигра голяма роля във възстановяването на крипто пазара. Фактът, че Лайткойн помогна на Биткойн за надминаване на съпротивата от $8,000, не може да бъде пренебрегнат. В този момент, Биткойн се насочва към цена от $9000.

В сравнение с най-голямата криптовалута, Лайткойн натрупа 10% спрямо двойката LTC/BTC. Поглеждайки в бъдещето, Лайткойн се очаква да спечели допълнително въз основа на технически анализ.

Преодоляването на съпротивата от $100 означава, че Лайткойн се насочва към нивото на съпротива от $150. В същото време ценовото ниво от $100 трябва да се следи внимателно. В случай, че стойността падне под $100, това може да бъде голям проблем за Лайткойн общността. Засега обаче спад под $100 е малко вероятен.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво може да следва за Биткойн, Етериум и Solana

Псевдонимният крипто анализатор Pentoshi пише на своите 475,500 последователи в Twitter, че макар да е с мечи възгледи за BTC, той очаква активът да отскочи, преди да продължи своята корекция.“BTC. [П...
ЯНУ. 19, 2022 17:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои криптовалути отбелязаха най-големи печалби през 2021 г.?

2022 година започна с обща пазарна капитализация от $2.2 трилиона. И все пак разговорите за инфлационен натиск и покачване на лихвите удариха силно, което предизвика разпродажба, която избута капитали...
ЯНУ. 19, 2022 12:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance унищожи над 1.68 милиона BNB при последното си изгаряне

Изгорените токени струват близо $800 милиона по текущи цени, но действителната сума в долари на изгарянето не е известна, тъй като Binance наскоро внедри нова система за изгарянето на BNB.До миналия м...
ЯНУ. 19, 2022 11:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Cardano достигна 3-седмичен максимум

Цената на ADA, родната криптовалута на блокчейна Cardano, се покачи до дневен връх от $1.63 в понеделник, най-високата си стойност от 27-ми декември, според данни от CoinMarketCap.Оттогава токенът лек...
ЯНУ. 19, 2022 10:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света