НАЧАЛО Прессъобщения

Ще достигне ли Ethereum $10,000 през 2024 г. и ще предизвика ли рали сред ключовите алткойни?

11.03.2024 15:05 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще достигне ли Ethereum $10,000 през 2024 г. и ще предизвика ли рали сред ключовите алткойни?

Според неотдавнашна прогноза на уважаван анализатор се очаква Ethereum да достигне огромната сума от $10,000 в пика на пазарния си цикъл.

Тази прогноза подтиква към интригуващ въпрос – може ли това покачване, което евентуално може да се случи през 2024 г., да предизвика рали сред други важни дигитални валути?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да разгледате част от възможните последици и сериозността на подобно събитие в крипто вселената.

Предварителната продажба на BlastUP надхвърля $1 милион: В очакване на следващото голямо нещо в индустрията на криптовалутите

BlastUP, сочена за топ стартова платформа (launchpad), изградена на блокчейна на Blast, наскоро направи фурор в света на криптовалутите с главозамайващия си старт, набирайки над $1 милион за няколко седмици. Този проект създава хайп и привлича нарастващия брой ранни инвеститори, които вече са признали високия потенциал на BlastUP.

BlastUP има за цел да достигне успех, планирайки да даде възможност на AI и Web 3 инструментите за бързо и качествено стартиране на нови предприятия. Тя предлага цялостен набор от инструменти и богата система за възнаграждения за всички, които се присъединяват към платформата.

Към момента на писане на статията BlastUP провежда 4 етап на предварителна продажба, като предлага токени BlastUP на най-ниска цена. Купувайки тези токени сега на цена от $0.05, получавате голяма отстъпка от $0.05, тъй като цената, на която монетата ще бъде листната на крипто борсите е определена на $0.1.

>> Бъдете сред първите! Получете ексклузивните предимства от предварителната продажба на BlastUP <<

Притежателите на BlastUP токени могат да се възползват от редица привилегии, включително разпределение на средства за продажби на токени, ексклузивни награди за лоялност за участие в IDO и възможност за получаване на лихви чрез стейкинг.

Следвайки простата мисия да помага на блокчейн стартъпите да растат по-бързо и да печелят повече, BlastUP е на път да се превърне в доминираща сила. Екипът от отдадени крипто ентусиасти, стоящи зад проекта, е дълбоко отдаден на своята визия и има амбициозни планове да се превърне в уникална стартова площадка (launchpad) за лесен и ефективен ръст в крипто пространството.

Цялостната пътна карта на BlastUP се простира до 2026 г., като очертава плановете за пускане на AI IDO скрийнър, разработване на AI инструменти, пригодени за стартъп екипи, и създаване на общностен пазар.

>> Присъединете се към предварителната продажба на BlastUP СЕГА, за да отключите ранните ползи <<

Цената на Optimism се покачва, надминавайки 10-дневната средна стойност, открит е бичи MACD сигнал

Скокът на цената на Optimism до $4.63 ясно показва, че тя надминава 10-дневната проста пълзяща средна от $4.40, което подсказва за положителни настроения на пазара. След като най-близкото ниво на съпротива при $4.32 вече е преодоляно, на хоризонта може да се очертае изкачване към второто ниво на съпротива при $4.95, особено като се има предвид настоящият бичи MACD сигнал.

При все това относително неутралните стойности на RSI и Stochastic може да подсказват за възможно отдръпване или фаза на консолидация за OP след този бичи участък. Поучително е да се има предвид най-близкото ниво на подкрепа при $2.95 и втората подкрепа при $2.20. Пробив под тези нива би могъл да означава спад, но 100-дневната проста пълзяща средна стойност от $3.31 предлага доста голяма предпазна възглавница за поемане на краткосрочни ценови сътресения.

Анализ на цената на Jupiter: Краткосрочен бичи, дългосрочен потенциал за повишение

Текущата цена на Jupiter от $0.78 с най-близко ниво на съпротива, фиксирано на $0.68, и второ на $0.81, рисува благоприятна краткосрочна картина. Свежото пускане на токена на платформата Solana вероятно ще създаде бичи настроения. Дългосрочната перспектива изглежда ясна, като метриките, подкрепящи сигналите за “покупка”, от MACD и 10-дневната проста пълзяща средна, предоставят възможности.

Въпреки това, инвеститорите трябва да вземат предвид най-близкото ниво на подкрепа от $0.42, а спадът може да се разпростре дори до втората подкрепа от $0.30. RSI сигнализира препоръка за продажба, което показва, че Jupiter може да се насочи към територия на свръхпокупка. Това може да породи краткосрочни рискове, но ако се управлява разумно, създава предпоставки и за потенциална възвръщаемост.

Цената на Cardano (ADA) се колебае: Потенциал за рали или обрат?

Понастоящем Cardano (ADA) се търгува на цена от $0.74, точно под най-близкото ниво на съпротива от $0.75. Въпреки неотдавнашните изключвания от големи фондове, при нея може да се наблюдава рали, ако пробие тази съпротива. Със зелената светлина от MACD, която казва “покупка”, и простите пълзящи средни за последните 10 и 100 дни, които казват “покупка”, ADA може оптимистично да достигне второто ниво на съпротива от $0.85. Ускоряването на напредъка в екосистемата на Cardano може да засили присъствието на ADA на пазара, което ще доведе до повишаване на цената в дългосрочен план.

Обратно, индикаторите за инерция, RSI и стохастичен RSI предоставят по-предпазлива гледна точка. Възможно е цената на ADA да претърпи обрат, като се понижи към най-близкото ниво на подкрепа при $0.52. Ако тази долна граница бъде пробита, не е изключено по-нататъшно понижение към второто ниво на подкрепа при $0.38. С изключването си от някои портфейли ADA може да се сблъска с проблеми с ликвидността, оказвайки натиск за понижаване на цената си в краткосрочен план.

Заключение

В обобщение, докато прогнозираният скок на Ethereum до $10,000 през 2024 г. може потенциално да даде тласък на няколко ключови алткойна, BlastUP се очертава като актив с висок потенциал в рамките на динамичната екосистема Blast.

Други заслужаващи внимание монети като Optimism, Jupiter и Cardano също изглеждат обещаващи с различен потенциал за растеж. Въпреки това концепцията на BlastUP и нейното вътрешно стойностно предложение са тези, които я отличават, затвърждавайки позицията на проект с обещаващо бъдеще в крипто сферата.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.