НАЧАЛО Прессъобщения

Shibarium възобновява тегленията, а Shiba Inu китовете обмислят да се насочат към новия Bitcoin форк

септември 2, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shibarium възобновява тегленията, а Shiba Inu китовете обмислят да се насочат към новия Bitcoin форк

Shibarium, верига на Shiba Inu от втори слой, поправи своя Етериум мост, освобождавайки попадналите в капана активи. След бурен старт мрежата Shibarium вече е стабилна. 

Нейната главна мрежа и мостът бяха спрени поради проблеми с мащабируемостта, като временно замразиха потребителските активи. Разработчиците на Shiba Inu обясниха това с големия обем на транзакциите, но отрекоха нарушения на сигурността. 

Междувременно китовете на Shiba Inu може да са намерили дом в новия форк на Биткойн, с уникален консенсусен механизъм, познат като Proof-of-Process (PoP). 

Какво е Shibarium?

Shibarium е вторична мрежа, разработена от общността на Shiba Inu върху Етериум, чиято цел е да разшири функционалността на Shiba Inu отвъд просто меме монета. Тя планира да предлага приложения за децентрализирани финанси (DeFi), инструменти за метавселена и блокчейн игри. 

Разработването на Shibarium е в отговор на нарастващото търсене на мащабируеми решения в рамките на мрежата на Етериум. То има за цел да предостави на потребителите на Shiba Inu безпроблемно и подобрено изживяване, като същевременно даде възможност за създаване на иновативни децентрализирани приложения върху блокчейна на Shiba Inu.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Shibarium се сблъска с трудно начало по време на стартирането си на 16 август. Появи се проблем с моста между Етериум и Shibarium, който доведе до блокиране на средствата и разработчиците препоръчаха на потребителите да спрат използването на Shibarium като предпазна мярка. 

Според екипа на Shibarium проблемът е възникнал в резултат на неочаквано нарастване на активността на потребителите, а рязкото увеличаване на транзакциите е натоварило сървърите на мрежата, надхвърляйки планираните им граници.

Shibarium възстанови операциите на главната мрежа и моста, като даде възможност за безпроблемно теглене на активи като ETH, SHIB, LEASH и обвит ETH. Тегленето на средства би трябвало да отнеме от 45 минути до 3 часа, но тегленето на BONE може да отнеме до седмица. 

Прогноза за цената на SHIB

Към момента на писане на статията цената на SHIB е стабилна, показвайки загуба от 1% през последните 24 часа. Докато обсъждаме потенциалните съображения за прогнозиране на цената на SHIB, от съществено значение е да признаем спекулативния характер на този токен и присъщите предизвикателства при изготвянето на точни прогнози. 

Продължаващото развитие на екосистемата на Shiba Inu и ангажираността с нейната общност могат да повлияят на дългосрочната ѝ устойчивост и потенциал за приемане. Скептиците обаче твърдят, че пазарната волатилност и регулаторната несигурност остават значителни предизвикателства, тъй като фактът, че до някъде SHIB е зависима от хайпа около меметата, може да не е устойчив в дългосрочен план.

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark представлява интригуваща възможност за Shiba Inu (SHIB) китовете, които обмислят диверсификация към нова криптовалута. BTCS използва уникален консенсусен механизъм – PoP. С този подход се преодоляват някои от ограниченията на други криптовалути, включително високите разходи за транзакции и ограничената мащабируемост. 

SHIB китовете са привлечени от иновативния характер на PoP, който има за цел да осигури подобрена ефективност и сигурност, като комбинира най-доброто от PoS и PoW. BTCS набляга на децентрализацията и сигурността, като същевременно се стреми да въведе слой за смарт договори в своя блокчейн. 

Тази функция ще отвори различни възможности за децентрализирани приложения, като ще представи възможност за проучване на нови случаи на употреба и участие в разрастваща се екосистема. BTCS включва потребителите в процеса на добив, като им позволява да допринасят с изчислителна мощност и да печелят награди. 

Този механизъм насърчава включването и участието на общността.

Приложението Bitcoin Spark е ключов компонент на BTCS екосистемата, предназначен да улеснява различни функции в мрежата.

Тя представлява платформа, в която потребителите могат да предоставят своята изчислителна мощ за добив и обработка на транзакции. Това участие се възнаграждава с BTCS токени. Потребителите на BTCS могат да допринесат за операциите на мрежата, като предлагат своите изчислителни ресурси. 

Приложението също така ще опрости процеса на предоставяне на изчислителна мощност, проследяване на наградите и управление на транзакциите в мрежата. След стартирането на приложението в него ще бъдат интегрирани функционалности на портфейл, което ще позволи на потребителите да съхраняват и управляват сигурно своите BTCS токени в рамките на приложението.

ICO на BTCS е в действие и се намира в четвъртата фаза при цена от $2.25 за токена и бонус от 10%. Притежателите на токени от четвъртата фаза, които задържат дългосрочно своите токени след старта на 30 ноември на цена от $10, може да реализират 489% възвръщаемост на инвестицията.

Иновативните функции на PoP, съответствието с принципите на децентрализация и потенциалът за растеж правят BTCS привлекателен избор за SHIB китовете, които търсят нови възможности в крипто пазара.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.