НАЧАЛО Прессъобщения

ShibaSwap стартира в Shibarium; Dogecoin и Rebel Satoshi Arcade привличат вниманието на китовете

24.05.2024 11:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ShibaSwap стартира в Shibarium; Dogecoin и Rebel Satoshi Arcade привличат вниманието на китовете

Shiba Inu стартира своята децентрализирана борса, ShibaSwap, в мрежата Shibarium. Междувременно се наблюдават огромни движения на пазарите на Dogecoin и Rebel Satoshi Arcade.

В периода от 1 май до 16 май китовете са натрупали над 30 милиона DOGE. Също така, те проявяват висок интерес към крипто ICO-то на Rebel Satoshi, купувайки големи количества RECQ токени.

Китовете се интересуват от Rebel Satoshi Arcade (RECQ), на фона на 470 милиона продадени токена

Rebel Satoshi Arcade (RECQ) привлече вниманието на китовете на крипто пазара. Нейното блокчейн ICO предизвиква вълнение, като досега са продадени над 470 милиона RECQ токена. През този период цената на RECQ се повиши от $0.0037 до $0.0044. Тези, които са закупили DeFi токена на цена от $0.0037, сега имат 19% възвръщаемост на инвестицията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предстоящата платформа за игри на Rebel Satoshi също привлече големи инвеститори, наричани китове. Тя ще включва много крипто игри и възможности за печелене, като първата по рода си в сектора на игрите. Конвенционалните платформи за игри обикновено имат една игра, но Rebel Satoshi Arcade ще включва различни видове игри. Ще има игри за печелене, за плащане и безплатни игри, от които потребителите ще могат да избират.

Всяка игра ще има свой собствен уникален дизайн, функции, нива и джаджи, което ще добави повече забавление и вълнение към новия DeFi проект. Освен игри платформата ще има и други функции. Ще има много топ NFT, които играчите ще могат да купуват или да печелят чрез състезания. Тези NFT могат да се използват като аватари или да се продават по-късно с цел печалба на NFT пазара на Rebel Satoshi.

ShibaSwap стартира в мрежата Shibarium на Shiba Inu (SHIB)

Екипът на Shiba Inu (SHIB) направи голяма промяна в своя DeFi проект, като го стартира в блокчейн мрежата Shibarium. Сега ShibaSwap може да работи както в мрежите Ethereum, така и в Shibarium. Този ъпгрейд е важен, защото помага на създателите, обединява хората и насърчава новите идеи в екосистемата на Shiba Inu.

Преминаването към Shibarium добави и някои страхотни нови функции към обмена на ShibaSwap. Това прави ShibaSwap по-добра като DEX и dApp платформа. Сега потребителите получават усъвършенствано табло за управление и по-лесни начини за добавяне или изтегляне на ликвидност, стейкинг и анализиране на тенденциите.

Натрупването на китове в Dogecoin (DOGE) се увеличава, предстои скок на цената

Dogecoin (DOGE), най-голямата меме монета по пазарна капитализация, в момента е на радара на китовете. Данните от Santiment, компания за крипто анализи, показват, че китовете са купили над 30 милиона DOGE между 1 и 16 май. Това огромно количество е положителен фактор и показва вероятност за повишаване на цената.

Анализаторът Crypto Kaleo в неотдавнашния си туит прогнозира, че Dogecoin е закъснял за огромен ръст нагоре. Цената на Dogecoin в момента се колебае около нивото на подкрепа от $0.158, отразявайки ръст от 3.4% за последни 7 дни.

Обобщение

Въпреки че ShibaSwap се появи с нови характеристики, Dogecoin и Rebel Satoshi Arcade се оказаха най-интересните монети за наблюдение. Вниманието на китовете към DOGE и RECQ е доказателство за вярата им, че тези алткойни ще се представят по-добре от останалата част от крипто пазара през 2024 г.

За най-новите актуализации и повече информация не забравяйте да посетите официалния уебсайт на Rebel Satoshi или да се свържете с Rebel Red чрез Telegram.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.