Home

Shiba Shootout стартира вчера, а вече събра $500,000. Най-добрата алтернатива на Shiba Inu е тук?

03.07.2024 16:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Shootout стартира вчера, а вече събра $500,000. Най-добрата алтернатива на Shiba Inu е тук?

Shiba Shootout събра $500,000 само в рамките на 1 ден от предварителната си продажба. Предвид факта, че рядко виждаме над $250,000 в рамките на ден, то тези двойно по-високи цифри със сигурност карат инвеститорите да “повдигат вежди”, а някои от тях да потриват и доволно ръце.

Няма как да не се направи препратка към $SHIB. Shiba Inu е с над 115% напред в рамките на последната година, което със сигурност създава хайп, но краткосрочните прогнози като че ли малко “зациклиха”. 

Дали новият шиткойн ще покаже огромен потенциал?

Посетете Shiba Shootout

Какво е Shiba Shootout и какво харесват инвеститорите в него?

Shiba Shootout е иновативен крипто проект, който съчетава тематиката на Дивия запад с мемe културата и криптовалутите. Той предлага уникално преживяване с герои като Маршал Шиба и Шиба Снайперистите в измисления град Шиба Гълч. Проектът не е просто мемe монета, а цяла екосистема, фокусирана върху общността, креативността и забавлението.

Меме инвеститорите харесват Shiba Shootout поради няколко ключови фактора. Първо, проектът предлага високи награди за стейкинг – до над 2,200% за ранните инвеститори. Второ, той включва интересни гейминг елементи като “Lucky Lasso Lottery” за печалби и “Token Governance Roundups” за участие във вземането на решения. Освен това, Shiba Shootout има реферална бонус схема, която допълнително стимулира разрастването на общността.

Друг важен аспект, който привлича вниманието на инвеститорите, е готовата P2E (play-to-earn) игра, одобрена за пускане в Google Play и Apple Store. Това показва сериозните намерения на екипа и потенциала за бързо разрастване на проекта. Комбинацията от забавна тематика, гейминг елементи и потенциал за печалба прави Shiba Shootout привлекателен за меме инвеститорите, търсещи следващата голяма възможност в крипто пространството.

Докъде се простира потенциалът на Shiba Shootout?

Текущата цена от $0.0194 показва, че токенът е все още сравнително достъпен за нови инвеститори, което може да доведе до значителен ръст в стойността му. Според някои анализатори и експерти в индустрията, Shiba Shootout има потенциал за огромен растеж в следващите месеци, като не е изключено да достигне до 100Х увеличение в стойността си. Въпреки че подобни прогнози трябва да се приемат с известна доза скептицизъм, реалистичният сценарий за ръст от 350-400% в краткосрочен план изглежда напълно възможен.

Една от причините за този оптимизъм е високото ниво на ангажираност и интерес от страна на инвеститорите. Средната инвестиция в Shiba Shootout е над $800, което е почти тройно повече в сравнение с други подобни проекти. Това показва, че инвеститорите виждат потенциал в проекта и са готови да вложат значителни суми, за да се възползват от бъдещия му растеж. 

Освен това, наличието на P2E игра, която вече е одобрена за пускане в Google Play и Apple Store, допълнително засилва интереса към токена и увеличава вероятността за бързо разрастване на общността.

Как да се сдобия с Shiba Shootout токени?

Ако ви допада $SHIBASHOOT и искате да се включите в тази вълнуваща крипто авантюра с тематика от Дивия запад, ето как можете да се сдобиете с токени на Shiba Shootout. Следвайте тези пет прости стъпки:

  1. Създайте или използвайте съществуващ крипто портфейл, съвместим с ERC20 токени (например MetaMask).
  2. Свържете своя крипто портфейл с платформата за предварителна продажба на Shiba Shootout.
  3. Изберете количеството токени, което искате да закупите, и извършете плащането.
  4. Потвърдете транзакцията в своя портфейл.
  5. След като получите токените, обмислете да ги заложите в стейкинг пула за допълнителни награди.

Посетете Shiba Shootout


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.