НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu тества ключовата съпротива от $0.00002260, Ethereum гледа към ETF на фона на проверката от SEC, Furrever Token ще раздаде $20,000 на общността12.05.2024 16:40 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu тества ключовата съпротива от $0.00002260, Ethereum гледа към ETF на фона на проверката от SEC, Furrever Token ще раздаде $20,000 на общносттаНа фона на промени на пазара на криптовалути няколко токена привличат значително внимание поради ключови развития и пазарна динамика.

Shiba Inu (SHIB) е на прага на решаваща техническа маневра, Ethereum (ETH) преминава през регулаторни сътресения с потенциал за важен пазарен продукт, а Furrever Token (FURR) пленява със стимули, насочени към общността.

Shiba Inu (SHIB) се приближава към ключова съпротива

Shiba Inu (SHIB) се намира в ключов момент, тъй като наближава важни дати, които биха могли да оформят пазарната ѝ траектория. На 11 и 12 май се очаква SHIB да тества важен технически етап – 50-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA), което може да сигнализира за бъдещата ѝ посока.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Понастоящем SHIB показва потенциал за възходящо движение, след като намери подкрепа на 100-дневната ЕМА – ниво, което в миналото е служило като стабилна база за ценови отскоци. Това позициониране предполага, че SHIB може скоро да оспори 50-дневната ЕМА – критична точка на съпротива, която може да определи краткосрочната бича или меча тенденция за токена.

50-ЕМА е от особено значение за SHIB, тъй като представлява най-сериозната бариера пред токена в момента. Ако SHIB успее да пробие над това ниво, то би могло да предвещава значителна бича фаза. Неуспехът да бъде преодоляна обаче може да потвърди мечата перспектива и да доведе до възможен спад под други ключови нива на съпротива.

Тези предстоящи дати са от решаващо значение за инвеститорите в Shiba Inu, тъй като те вероятно ще повлияят не само на непосредствените му ценови действия, но и на позиционирането му в средносрочен план. Пазарните участници трябва да следят отблизо тези събития, тъй като те ще предоставят ценна информация за потенциалната посока на движение на SHIB на силно волатилния пазар на криптовалути.

Ethereum се сблъсква с пазарна волатилност; одобрението на спот ETF ETH е вероятно въпреки регулаторните пречки

Според последните актуализации Ethereum отбеляза рязък спад в цената си, което отразява слабото му представяне спрямо Bitcoin (BTC) през последните цикли. Този спад настъпи на фона на неотдавнашното „Wells Notice“ уведомления, издадени на известни крипто компании от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), които предизвикаха несигурност, но може да не помрачат перспективите за Ethereum ETF.

Анализаторите на JP Morgan претеглиха мнението си, като предположиха, че потенциалният отказ на спот заявления за ETF на ETH този месец няма да разочарова значително пазарите, тъй като очакванията вече са смекчени. Анализаторите също така смятат, че всяко решение на SEC за отказ на тези ETF може да се сблъска с правни предизвикателства, особено като се има предвид предварителното одобрение на ETF, базирани на фючърси.

Едновременно с това в екосистемата на Ethereum се наблюдава оживена активност, особено в мрежите от втори слой, които отчитат исторически върхове по отношение на активните адреси. Този скок съвпада със значителното намаляване на таксите за газ след ъпгрейда Dencun през март, което прави транзакциите по-рентабилни.

За разлика от успехите на втори слой, представянето на цената на Ethereum спрямо Bitcoin е слабо, като Glassnode отбелязва сриозно изоставане. Това слабо представяне се илюстрира от по-ниското съотношение ETH/BTC и по-дълбокото понижение на цената през този цикъл в сравнение с Биткойн.

Освен това текущата цена на Етериум се колебае близо до разходната база на краткосрочните притежатели, което би могло да действа като психологическа подкрепа или ниво на съпротива, в зависимост от динамиката на пазара. Тази ценова точка съвпада и с неотдавнашните покупки на китове, което предполага потенциално стабилизиране или леко възстановяване, ако по-широките пазарни условия не се влошат.

Тъй като пазарът очаква решението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) относно заявленията за спот ETF на ETH, което трябва да бъде взето на 23 май, се очаква Ethereum да продължи да се търгува в ключов ценови диапазон, освен ако не бъде повлиян от големи мечи събития. Инвеститорите и трейдърите следят отблизо тези събития, които могат да диктуват пазарните движения на Ethereum през следващите седмици.

Furrever Token стартира раздаване на $20,000, за да привлече повече инвеститори и да повиши ангажираността

Furrever Token (FURR) поражда вълнение в света на криптовалутите със своя уникален чар на тема дигитални котки и ангажиращи дейности, насочени към общността. С фокус върху създаването на приятно потребителско изживяване, Furrever Token включва възхитителни визуализации и стикери с котешка тематика, внасяйки нотка капризност и топлина в крипто средата.

Възползвайки се от успешната си фаза на предварителна продажба, при която само за два месеца набра над $1 милиона, Furrever Token сега засилва пазарното си присъствие с вълнуващо ново състезание. Това състезание, което ще се проведе от 9 май до 27 май 2024 г., има за цел да задълбочи ангажираността на потребителите и да привлече нови инвеститори, като предлага значителни финансови награди. Участниците в конкурса имат възможност да спечелят награди, вариращи от $1,000 до $5,000, в зависимост от общата сума на покупките им на токени по време на събитието.

Този стратегически ход е насочен не само към увеличаване на видимостта на токена, но и към награждаване на неговата общност, като по този начин се насърчава по-голямо участие и ентусиазъм сред членовете му. Очаква се общият награден фонд от $20,000 да предизвика значително вълнение и активност в рамките на екосистемата на Furrever Token.

Освен с конкурса, Furrever Token продължава да привлича широка аудитория с обещаващия си инвестиционен потенциал. Понастоящем с атрактивна цена, токенът предлага перспективи за до 15Х възвръщаемост, позиционирайки се като примамлива опция както за опитни крипто търговци, така и за нови участници на пазара.

Тъй като Furrever Token продължава да разширява обхвата си и да затвърждава мястото си в конкурентния пейзаж на криптовалутите, той остава ангажиран с осигуряването на забавно и печелившо преживяване за своите инвеститори. С успешното си набиране на средства, ангажиращите инициативи на общността и обещаващите финансови перспективи Furrever Token е на път да запази инерцията си и да очарова пътя си към портфейлите на повече инвеститори.

За допълнителна информация или каквато и да е помощ във връзка с Furrever Token се обръщайте само чрез официалния канал на [email protected], за да избегнете потенциални измами.

Официален уебсайт на Furrever Token

Присъединете се към раздаването на $20,000 

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния X акаунт


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализаторът, който прогнозира срива на Polkadot (DOT) от $54, твърди, че спадът не е приключил, и идентифицира конкурент, който може да скочи с 600% преди юни

В разгара на динамичния крипто пазара опитните анализатори продължават да претърсват пейзажа за възможности, които не се подчиняват на преобладаващата тенденция.

19.05.2024 0:01 5 мин. четене

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

18.05.2024 17:20 4 мин. четене

Анализ на крипто тенденциите: Ethereum поскъпва с 3% до $3,100, Shiba Inu кит премества 3 трилиона SHIB, а Furrever Token набира инерция

Пазарът на криптовалути демонстрира забележителни движения и ключови събития, които привличат вниманието на инвеститорите в световен мащаб.

18.05.2024 17:15 5 мин. четене

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 12:07 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.