НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu (SHIB) срещу Meme Moguls (MGLS): Кой може да издигне инвеститорите до статут на милионери през 2024 г.?

19.01.2024 8:34 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB) срещу Meme Moguls (MGLS): Кой може да издигне инвеститорите до статут на милионери през 2024 г.?

Движението на меме монети се превърна от интернет шега в сериозен бизнес. Много инвеститори се възползваха от ралито на цените на най-добрите меме монети.

Сега инвеститорите търсят токени, които могат да дадат такива печалби. Между Shiba Inu и Meme Moguls, коя може да е най-добрата криптовалута, която да купите, за да постигнете статут на милионер през 2024 г.?

Може ли Shiba Inu (SHIB) да повтори славата си от 2021 г. през 2024 г.?

Shiba Inu (SHIB) набра популярност през 2021 г., когато меме монетите разтърсиха пазарите. Токенът SHIB отбеляза висока цена от $0.00008845. Това превърна много ранни инвеститори в милионери и дори милиардери. Но от своя пик меме монетата на тема на куче поевтиня с 87%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Към настоящия момент Shiba Inu се търгува в диапазона от $0.00000900. Междувременно екипът на Shiba Inu работи усилено, за да предизвика скок на цената. Изгарянето на токени Shiba Inu е едно от най-значимите им действия. Общият брой на SHIB токените, с които разполага Shiba Inu, е 589.53 трилиона монети.

Следователно целта е да се намали броят на токените, за да се създаде фалшиво усещане за дефицит. Очаква се DeFi криптовалутата да поскъпне поради своята оскъдност. За съжаление очакваните резултати от изгарянето на токена Shiba Inu не се материализираха. Понастоящем екипът на Shiba Inu използва мрежата на втория слой на Shibarium, за да разработи автономно изгаряне.

Въпреки че 2024 г. изглежда е следващият сезон на крипто биковете, Shiba Inu не изглежда подготвена да яхне вълната. Доверието на инвеститорите е спаднало и те се насочват към Meme Moguls. Дали това е най-добрата идея? Нека разберем.

Meme Moguls (MGLS) има за цел да създаде милионери през 2024 г.

Shiba Inu направи милионери по време на крипто биичия пазар през 2021 г., но нейното време според мнозина е отминало. Монетата вече няма същия хайп и ниска пазарна капитализация, за да даде отново такъв ценови скок.

Именно тук се появява Meme Moguls (MGLS). Сравнително ниската цена от $0.0027 и ниската пазарна капитализация на Meme Moguls я правят привлекателен залог за инвеститори, които искат да станат милионери през 2024 г. Това е най-добрата криптовалута, която можете да купите в момента.

Освен това според разработчиците на проекта е много вероятно Meme Moguls да постигне трицифрен растеж.

Друго нещо, за което трябва да се помисли, е нарастващият интерес към гейминг токените.

Какво представлява Meme Moguls?

Meme Moguls осигурява цветна и приятна среда за взаимодействие между любителите на мемета и геймърите. Също така платформата присъжда парични награди на 20-те най-добри участници въз основа на техните дневни печалби. По този начин тя създава приятелска и конкурентна атмосфера. Играчите, които участват в състезания и турнири, могат да се придвижват нагоре в таблицата с резултати.

Допълнителна функция, за която трябва да се знае, е “Moguls Land”. В този виртуален свят потребителите могат да общуват, да добиват и да стейкват токени. Вследствие на това Meme Moguls има за цел да се се изяви като претендент сред едни от най-добрите крипто инвестиция за всеки, който желае да печели пари, докато играе видеоигри.

На платформата се организират и турнири по търговия, като входът е безплатен и платен. Състезателите могат да печелят награди и колекционерски мемета.

Заключение

Meme Moguls е позиционирана така, че да се възползва от същия феномен на меме монетите, който изтласка Shiba Inu до нови висоти. Освен това Shiba Inu изглежда продадена на ценовата графика. Това дава шанс на DeFi криптовалутата, MGLS, евентуално да поведе рали и да се опита да създаде милионери през 2024 г.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 12:58 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 12:55 3 мин. четене

Книгата, която разкрива тайните на крипто пазара

Финансовата ситуация в световен мащаб крещи за нестабилност и несигурност, като непрекъснато се влияе от редица геополитически фактори.

05.03.2024 12:49 3 мин. четене

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.